Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/13/2020 in all areas

 1. zeca

  sint fercit te iubesc leaks.ro

  sint fercit te iubesc leaks.ro
  5 points
 2. Matt

  Reclamatie - Essex

  Warn-ul a fost dat din greseala, ti l-a revocat dupa. In legatura cu gradele, nu mi se pare ceva rau, a fost mai mult de caterinca. Nu va fi sanctionat.
  2 points
 3. GabiVlgS

  Userpanel HPQ123

  Username: GabiVlg Creator (sau editor): Creator: wcode, Editor: GabiVlg Poze/Video în care îl prezinți: Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/9833377c483d2d919dee66030e33b9378fade9d23d6b5180d64b26ddecb31a71/detection Link download : [Protected content] Alte precizări: nu.
  1 point
 4. Salut utilizatori LEAKS.RO, astazi v-am pus la dispozitie o pagina/script de Instagram Phishing Pentru download si prezentare gasiti in video, va pup LINK:
  1 point
 5. Acum traversam o perioada putin mai dificila si sunt foarte multi oameni care vor sa beneficieze de bunatatea unora dintre noi, cu diverse site-uri de "donatii" pentru diverse campanii, sa trimiteti sms-uri de 2,4,6 euro la un numar dar sunteti taxati de 10 ori mai mult! Inainte de a face o fapta buna, va rugam sa verificati sursa domeniului respectiv, sa vedeti de cat timp este INTREGISTRAT, apoi sa verificati daca este un ONG inregistrat si platitor de taxe! Nu incercati sa donati acolo unde nu trebuie, pentru ca banii nu ajung acolo unde credeti voi ca ajung, ajung in buzunarele altora care profita de aceasta situatie! Si asta este VALABIL in orice domeniu! Aveti grija.
  1 point
 6. daemon

  Numar Magdyzz

  De ce am ales sa postez numarul ei? pentru ca leaks cum am facut asta? matrimoniale [Protected content]
  1 point
 7. Dai pe chestul de diamond, dai pe message, dupa care dai sa-i trimiti cuiva link-ul, copiezi link-ul din mesaj si iti apare pe google codul tau de referral.
  1 point
 8. 577777

  Licenta Forum

  Doar forumul este 100e. Nu prea ai ce altceva sa iei. Eventual alte aplicatii sau ceva costa bani.
  1 point
 9. consty

  Licenta Forum

  salut, un IPS cu toate aplicatiile de baza ar costa in jur de 625$ (105$/6luni) https://invisioncommunity.com/buy/self-hosted/
  1 point
 10. TroJaNu4U

  Prezentare Allan

  Welcome!
  1 point
 11. ViewS

  salut views ma numesc

  salut views ma numesc
  1 point
 12. Asa este, trebuie sa faci putin studiu de caz in absolut orice domeniu. Aveti grija si la site-urile fake de haine de exemplu, sau orice site. Cred ca o sa fac un guide despre asta.
  1 point
 13. Emrys

  Reclamatie - Alexandru1337

  O sa iti returnez eu banii, ori iti voi cumpara un domeniu pe numele & adresa ta, iar atat alexandru cat si blaw nu vor mai putea vinde servicii de genu pe comunitatea leaks.
  1 point
 14. Flint

  Sapphire2 GAMEMODE PROGRESS

  Buna ziua / seara Leaks.ro, Am venit sa va anuntam ca de curand eu cu @AntiF1x ne am gandit sa facem un edit la Gamemode-ul postat pe net de catre @EraSy si anume Sapphire2.. De ce ne-am apucat? Consideram ca sunt prea multe GM-uri de acelasi tip ( burned, bigzone etc ) folosite de catre multi scripteri / editori ( cum vreti voi / cum ii considerati ) si deja devin neinteresante toate.. De ficare data cand o sa editam ceva o sa postat in acest topic, daca aveti idei de systeme ( nu conteaza ca exista deja pe vreun server ) puteti sa le postati mai jos in comentarii, multumesc :)) Link catre Gamemode original: https://www.leaks.ro/topic/177-gamemode-de-la-0-sapphire2-rpg/?tab=comments#comment-682 ==========================================UPDATES========================================== \\-------------------------V0.01b-------------------------// 1. A fost aranjat putin gamemode-ul. 2. Au fost sterse niste chestii nefolositoare in gamemode. 3. A fost schimbat td la logo. 4. A fost schimbat td la info. 5. A fost schimbat td la job. 6. Rezolvat un bug la data, aparea si disparea. 7. Rezolvat un bug la /flymode. 8. Schimbata camera la logare/register. 9. A fost schimbat spawn. 10. Rezolvat un bug la DMV. 11. A fost mutat DMV. 12. Adaugata o prescurtare la /adminpassword in /ap. 13. Adaugata o prescurtare la /resetstatistics in /resetstats. 14. A fost rezolvat un bug la /stats. 15. A fost mutat in gm de la rp la experienta. 16. A fost adaugata in comanda /set ca sa poti seta Experienta la un jucator. 17. Scoasa comanda /bonus. 18. A fost adaugata comanda [/freeze] | [/unfreeze]. 19. A fost adaugata comanda [/skick]. 20. Au fost sterse comenzile [/anno1] | [/anno2]. 21. A fost aduagata comanda [/disarm]. 22. A fost adaugat un loc special pentru a intra in jail. 23. A fost rezolvat un bug la Arrest Place (sa-ti seteze VW corect). 24. A fost scoasa verificarea de la comanda /free daca detii jobul Avocat. 25. A fost adaugata o verificare la comanda /free respectiv /accept free, daca n-ai suma de bani nu poti da / accepta. ==========================================UPDATES==========================================
  1 point
 15. st0ryy

  moderator prost

  moderator prost
  0 points
 16. essex

  cine vrea in team sex mesaj pe discord

  cine vrea in team sex mesaj pe discord
  0 points
 17. Acesta este un eBook preluat de pe alt forum, nu am leakuit eu. Cititi cu atentie Lasa reply pentru a vedea link de download si virustotal. E in engleza. [Protected content]
  -1 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...