Jump to content

Emrys

Administrator
 • Content Count

  105
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Emrys last won the day on September 29 2018

Emrys had the most liked content!

About Emrys

 • Rank
  General Admin

Contact methods

 • Web URL:
 • Discord ID:
  Emrys // leaks.ro#1465
 • Skype ID:
  emrys.ionel

Profile Information

 • Location:
  Italy

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
 1. Username: Emrys Vârstă: 25 Ce recrutezi?: o persoana capabila de a creea aplicații / funcții Android nu contează foarte mult experienta cât timp persoana e devotată și dispusă să învețe. Ce oferi în schimb: se va stabili în privat, în general bani ori beneficii dar cum proiectul e destul de complex e mai corect ca negocierea sa fie în privat. Detalii de contact: +393248133629 (telefonic/personal/whatsapp) Alte precizări: dacă nu ești într-adevăr interesat/a poți ignora topicul.
 2. #2k19 #samp #nolifer #mureviews

 3. Un server ce își merita succesul ce "il are"
 4. MODEL TOPIC: Username: EmrysADV Vârstă: 25 Ce recrutezi?: Suporteri Ce oferi în schimb: bani, skinuri, s.a.m.d. Detalii de contact: Discord: Emrys#8356 Alte precizări: Caut persoane cu timp liber ce ma pot ajuta cu publicitate pentru canalul meu de youtube. Detalii activitate: Pe canal fac doar livestream cu ceva jocuri seara dupa ora 17:00 pana la max 00:00 deci in acea fasa orara am nevoie de persoane ce sunt dispuse sa dea share clipul video in curs. Pentru inceput persoane ce se vor implica vor primi 1 euro paypal in fiecare zii cand imi vor da minim 10 ss-uri unde a postat clipul video. Mai multe detalii voi da in PM ori pe discord.
 5.  

   Astazi este ultima zi de recrutare pentru echipa de editori pentru blog-ul https://pawno.ro/ daca doresti sa faci parte din proiect poti lasa o "inscriere" in acest topic: https://leaks.ro/topic/3005-aplicatii-staff-owner-pentru-blogul-pawnoro/

 6. Salut, dupa cerinta multor persoane am decis ca pawno.ro sa devina un blog despre acest limbaj si bazat pe articole ce tine de gaming. In putine cuvinte caut persoane(capabile) dispuse sa posteze articole pe acest blog astfel de articole. Nu pot garanta ca va fi un castig anume ori un avantaj initial cine va dori sa aplice la aceasta functie cu siguranta va primi avantaje si pe viitor poate si alte beneficii asta depinde doar de activitate si implicare. Caut 1(/2) persoane dispuse sa administreze acest blog (template wordpress / administrare echipa/activitate). Blogul va avea si o categorie dedicata modurilor SA:MP deci persoanele ce pot creea articole pe aceasta tema sunt bine venite. Model aplicatie: - Nume: - Nick discord/whatsapp/facebook: - O fraza ce iti trece prin cap: - Despre ce anume ai dori sa postezi pe acest blog si de ce doresti sa faci parte din echipa editoriala?: P.S: Functia de "OWNER" nu va fi data prin aplicatie ci prin activitatea si implicarea in proiect la fel si accesul FTP/cPanel la blog va fi dat in functie de activitate si cunostinte. Pentru a aplica poteti folosi butonul "Reply". Succes!
 7. Emrys

  Vand - ETN

  Dami un mesaj pe pv tii iau eu.
 8. Bine ai venit @Oprea te invit sa faci o prezentare a proiectului tău suntem curioși sa apreciem ideea ta.
 9. Am încercat din nou și a mers, încearcă un email diferit.
 10. Încearcă sa dai un restart la router dacă nici asa nu merge poți folosi VPN ori să suni la providerul tău de internet și sa ceri schimbarea IP-ului, cel mai probabil ai primit un IP folosit în trecut pe FL.
 11. l-am rugat pe kronzy sa ma futa-n cur si ma refuzat ma simt plin de tristete
 12. V1 efecte & evidențiate detaliile.
×
×
 • Create New...