Jump to content

essex

G. Moderator
 • Content Count

  804
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

essex last won the day on April 15 2018

essex had the most liked content!

About essex

 • Rank
  Global Moderator
 • Birthday 08/30/2002

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy
 • Location:
  Mures

Recent Profile Visitors

1,061 profile views
 1. essex

  vand - cont lol

  Te rog nu-l mai jigni fara niciun motiv, ajunge doar -rep, cat despre faptul ca, respectivul cont este furat te rog adu niste dovezi. Poate te intrebi de ce zic chestia asta, glumind sau nu tu ii creezi o imagine proasta omului, ducand astfel la neincrederea posibilor cumparatori. In caz contrar iti voi sterge comentariul.
 2. buna

  1. st0rysef

   st0rysef

   iti mai dau bucata pe csgo?

  2. essex

   essex

   nu mi-ai dat-o

 3. Topicul e facut in proportie de 85% facut de mine. Pozele sunt intr-adevar luate de pe net pentru ca n-am mai stat sa le fac. Incetati in a mai fi hateri, mai si apreciati.
 4. si ce insinuezi, sa-si ia un cheat free ? aimware era primul cheat ce-mi venea in minte.
 5. Chestia cu voluntariatul te va ajuta mult, succes si bine ai venit.
 6. Scos hide-ul si inchis topicul pentru evitarea off-topicului.
 7. essex

  Upgrade pc.

  In primul rand o placa video se alimenteaza de la placa de baza, si in al doilea rand, nu te putem ajuta cu nimic daca nu ne specifici ce componente ai.
 8. PASUL 1. Schimbati setarile din joc. Pentru a-ti imbunatati performanta in joc, iti recomand urmatoarele setari. De asemenea, iti recomand o rezolutie mai mica urmata de formatul 4:3. O sa vedeti o imbunatatire a fps-urilor cat si performantei dumneavoastra in joc. Global Shadow Quality: Low / Very Low Model / Texture Detail: Low Effect Detail: Low Shader Detail: Low Multicore Rendering: Enabled Multisampling Anti-Aliasing Mode: None Texture Filtering Mode: Bilinear FXAA Anti-Aliasing: Disabled Wait for Vertical Sync: Disabled Motion Blur: Disabled PASUL 2. Schimbarea optiunilor de pornire. Optiunile de lansare sunt un alt mod minunat si usor de a creste FPS-urile in CSGO. Pentru a ajunge aici faceti clic dreapta pe Counter-Strike Global Offensive cand va aflati în biblioteca. Accesați proprietatile, apoi apasati SET LAUNCH OPTIONS. Copiati și lipiti comenzile pe care le-am inclus mai jos, apoi faceți clic pe OK. Optiunile de lansare le gasiti mai jos, si trebuie copiate exact asa cum sunt, fara parantezele normal si cu valorile pe care le aveti. -novid -tickrate 128 -high -threads (Enter number of CPU cores) +fps_max 0+cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +mat_queue_mode 2 -freq (Adaugati refresh rate-ul monitorului dvs, deobicei e 60) -refresh (Aici puneti Hz) +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex -nojoy Concluzie: As spune ca aceste doua pasuri sunt destul de eficiente pentru a-ti creste acolo, cateva fps-uri fiind si foarte simplu de realizat. Mai exista si alte chestiuni, cum ar fi: Power management, curatarea disk-ului, creearea unui config dupa care executat in launch options, multitudinea de setari pentru placiile NVidia s.a.m.d.
×
×
 • Create New...