Jump to content

ElPapiGlobalo

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About ElPapiGlobalo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ElPapiGlobalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am fost banat pe sv de catre ViewS pe motivul cheat, vreau si eu o dovada si unban daca se poate deoarece nu am jucat cu hack, nu s-a plans nimeni de mine si chiar eram curat.
  2. 10. Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit. Nu este un regulament momentan, cand o sa apara o sa il citesc pe acesta, voiam sa zic ca da in sensul ca stiu in general regulamentele.
  3. 1. Nume real (ex: Alex Ionut ,etc) : Silviu Pais 2. Scurta descriere: Am 14 ani sunt dintr-un satuc din Judetul Brasov, imi place sa fiu mereu activ si mereu sa fiu la dispozitia jucatorilor care au nevoie de un sfat/intrebare. 3. SteamID numeric ( https://steamid.xyz/ ) : 1086428064 4. Varsta: 14 ani 5. Discord ID (Nume + tag) : /_\cry baby/_\#0544 6. Ce te diferentiaza de ceilalti?: Imi place sa ajut o persoana cand are nevoie, chiar daca nu stiu o solutie pentru persoana respectiva ma pot interesa si eu si sa imi bat putin capul sa aflu una + ca la varsta de 14 ani nu am o gandire de copil si stiu ce este bine si ce este rau. 7. Cat timp poti dedica serverului?: In general ziua sunt activ mai mereu cu exceptia cand am treaba cu familia etc. , si noaptea cam cat este nevoie. 8. De ce ai vrea sa te alaturi staff-ului?: As vrea sa ma alatur staff-ului deoarece cred ca sunt capabil sa ajut jucatorii cu nevoi si cu probleme, sa le dau o informatie si mai radem cand este cazul. 9. Ai un Program de FILMAT cu care poti sa filmezi dovezile si sa le prezintii in caz de nevoie ? (cereri unban ... reclamatii etc) : Da, am. 10. Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit.
×
×
  • Create New...