Jump to content

andreiusq

Member
 • Posts

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

andreiusq last won the day on June 15

andreiusq had the most liked content!

About andreiusq

 • Birthday 07/26/2003

Retained

 • Member Title
  top guy

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy
 • Location:
  Brăila

Recent Profile Visitors

4,643 profile views

andreiusq's Achievements

 1. sa il pui pe @Syko mod e ca si cum ti-ai taia singur capu

  1. Syko

   Syko

   ce amuzant esti hahaha ce am ris nebunulee

  2. eternity
 2. if you don't know how to open it, dosen't mean that the gamemode is buggy :)) How I said in the thread: 'THIS GAMEMODE IS NOT FOR NEWBIES'.
 3. "deluxe version" + translated to english. [Protected content]
 4. Versiunea în engleză + buguri rezolvate. Aviz amatorilor: Sper să vă închideți comunitatea. [Protected content] VirusTotal - URL - 092bbb0389ad3f1be7c28a3f9e2233f0295e46ab23bcb4c3d1d2fac7e5e2afd5
 5. Learn russian. Do we look like we care if you can translate the gamemode?
 6. Se poate închide (double post, sorry!!!!) @CYBER7UNK
 7. Salut, SAMP-ul e mort, e timpul să arăt ce aveam prin calculator și nu am folosit niciodată pentru că nu aveam cui să îi arăt și să și înțeleagă. Sper să îl luați și să NU vă deschideți server cu el căci e prea bun acest gamemode pentru România. Totuși, e în limba engleză și o să vă fie greu de tradus. S-a pus accent pe sistemele dinamice. Unele sisteme au îmbunătățit copierea din LSRP. Modul a fost scris timp de 2 ani, funcționalitate excelentă, există multe sisteme unice (de exemplu: un sistem de producere a medicamentelor) și o mulțime de alte lucruri interesante. Are peste 1000 de comenzi. Mapping tot Red County-ul. Totul fiind dinamic, puteți muta oricând pe Los Santos sau în altă parte. Structura fișierelor din gamemode: Poză Are și UCP, doar că nu l-am mai deschis în calculator pentru a vi-l arăta, e ca cel de pe LS-RP Beta. Se includ și temele de pe forumuri. Unele sisteme de pe gamemode: Sistemul de bariere plătite. Sistem unic de benzinărie sistem penitenciar (copie LSRP) Telefon și telefoane cu plată (copie LSRP) Phone towers sys (copie LSRP) Case, afaceri, garaje cu referire la imobiliare Sistem de mobilă (în: Case, Afaceri, Garaje) - (copie LSRP) Sistemul de droguri (poate fi ascuns într-o cutie de pizza sau punga Burger Shot) și sistemul laborator de medicamente (jucătorul își poate crea propriul medicament, sistemul mare) LYEegsk.png Sistem de arme (cu cochilii 3DText și diferite tipuri de muniție) Sistem unic de vehicul Sistem de urmărire (copiați ls-rp) Sistem unic de graffity cu toate setările și pre-moderarea Sistem de sugestii Textdraw (copie LSRP) Sistem dinamic de semnalizare stradală Sistem GPS cu distanță țintă (afișează toate tipurile de afaceri și când clicul se potrivește în apropierea lor) Sistem Dynamic Faction (de exemplu, puteți adăuga 2 facțiuni de poliție) - toate facțiunile sunt elaborate și au funcționalități unice Sistem de incendiu și incendiere (focul se răspândește în cele mai apropiate case) Sistem dinamic de locuri de muncă Sistem de furt auto (copie LSRP) Sistem Chopshop (fracțiunea îl poate deține și poate stabili procentajul pentru vehiculele furate. Sistem de locuri de muncă Trucker (copie LSRP) cu adăugarea de industrii (îți poți crea propriul circuit comercial). Sistem de inventar dinamic Porți dinamice, pickup-uri, texte 3D, sistem de obiecte (mapare) Sistem CCTV + extrem de multe sisteme, nu le rețin pe toate. [Protected content] (gamemode) [Protected content] (ucp, temă forum și rankuri) VirusTotal (are fișiere .exe!!!!!!!!!!!!!!!) VirusTotal (ucp, temă forum, rankuri)
 8. carrying the fivem section alone
 9. Recomand, lucrează impecabil, orice bug ce a fost semnalat l-a rezolvat în maxim 5 minute.
×
×
 • Create New...