Jump to content

consty

Member
  • Posts

    741
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

consty last won the day on September 17 2021

consty had the most liked content!

7 Followers

About consty

  • Birthday 04/28/2005

Retained

  • Member Title
    #

Contact methods

  • Discord ID:
    consty#9926

Profile Information

  • Gender:
    Băiat/Boy
  • Location:
    Romania

Recent Profile Visitors

4,821 profile views

consty's Achievements

  1. De cand stii tu laravel? Cand baietii astia care chiar tac stiau laravel tu nici nu erai aparut pe forumul asta.
  2. Te-as ruga sa nu vorbesti. N-ai niciun drept. Pe langa asta, @Kramppers sau @CYBER7UNK rog sa verificati ban evading-ul acestui personaj. Sa nu uitam ca tu ai furat un panel si l-ai postat drept 'panel laravel', dar tu ai pus doar client-side-ul. Nu mai fi obraznic ca esti sub nivelul multora de aici + exprimarea ta imi da batai de cap, cine te-ar lua pe tine in seama cand tu ai 20 de cuvinte pe care le tot rostogolesti in propozitii?
  3. Salut, am revenit. Cer T/C fiindca exista anumiti clienti care traiesc in joc, nu o sa dau nume, nici detalii despre serverul pentru care a fost. O sa ma mut pe freelancing fiindca clientii din acest domeniu (in general samp) au un IQ redus (nu vreau sa generalizez, dar imi pare rau ca am ajuns la asta). Ca sa explic situatia mai clar, am 'comercializat' un produs catre o comunitate, am primit o parte din bani, peste o luna se trezeste unul dintre fondatori sa-mi zica ca serviciile mele nu i-au fost de folos. Accept acest fapt, ii cer cealalta parte de bani pe panel si incepe sa ma ia cu figuri. Dupa asta, tot el cere partea platita (ATENTIE, PENTRU UN PRODUS CARE ERA LA EI) sustinand ca au schimbat hostul si ca nu il au. Ca exemplu o sa ofer o situatie: cumperi o ciocolata, o mananci si nu-ti place. Te duci la magazin si ceri banii inapoi pe ciocolata fiindca n-a fost buna. Sper ca m-am facut inteles, revenind, cer T/C. Multumesc celor care m-au recomandat, dar nu mai sunt valabil pentru domeniul acesta (invechit, plin de tepari & nu imi satisface calitatile). Va urez un joc placut, o zi/seara placuta si mult succes tuturor, fie ca esti tepar sau nu. Voi vizita in continuare forumul pentru a fi in actualitate cu stirile (desi nu mai joc, imi place sa fiu in actualitate cu stirile).
  4. Salut, nu recomand, o sa las argumentele de mai jos sa-ti joace jocul. 1) Persoana care presteaza serviciile este incapabila & imatura. (exista dovezi pe tot forumul) 2) Ban-evading (rog @CYBER7UNK sau @Kramppers sa verifice acest lucru). 3) Cum a zis si @sh4rosky, vanzare de produse downloadate in maxim cateva minute & editate 2 lucruri. 4) Portofoliul tau nu imi inspira incredere (o poza cu o pagina main a unui panel de sa-mp nu arata ca esti developer) 5) Topicul are un timp de creare de aproximativ 30 de secunde, mi se pare o batjocura, cel putin pentru ceea ce oferi. Sper ca aceste argumente sa ajute potentialii clienti sa-si regleze parerea despre tine. O seara frumoasa in continuare tuturor!
  5. salut, nu. fondatorii mi se par niste mascarici, mai ales cristian dascalu, incearca din rasputeri orice metoda (fie ea cat de penibila) sa isi promoveze proiectul. inainte sa fiu sincer imi placea contentul lui, dar acum nu.
  6. nu știu de ce încă stați să postați lucruri inutile pentru un joc care e aproape de moarte, pana mea...
  7. interesant, sunt curios
×
×
  • Create New...