Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/14/2019 in all areas

 1. 3 points
  Flint

  Gamemode BURNED classic + edit.

  Username: Flint Nume gamemode: Burned Creator (sau editor): Creater: Edison | Editor: Flint Poze/Video în care prezinți modul de joc: Gasiti mai jos mai multe det. Link Virustotal: https://imgur.com/a/FOrR72e ( pentru aman2 link-uri ). Link download: [Protected content] [Protected content] Alte precizări: E un mic edit , nu va asteptati la cv wow. ===============================REALIZARI=============================== → VA RECOMAND SA COMPILATI GM-ul CU SUBLIME TEXT ← 1. A fost scos din /set - Slot 1-10 2. La /set a fost adaugata optiunea " tutorial " 3. A fost scoasa arena CS 4. A fost scoasa bara de jos ( conturi inregistrare / most online etc ) 5. A fost schimbat complet tutorial-ul , e cv gen OG-TIMES. 6. La comanda /vipname (/vtext) a fost chestia sa-ti scoata 10pp , acuma e gratis. 7. La comanda /vipnamecolors a fost adaugata culoarea rosie. 8. Comanda /ah a fost trecuta pe chat 9. Comanda /hh a fost trecuta pe chat. 10. Au fost scoase multe animatii , le-am lasat pe cele mai importante (dupa parerea mea) 11. A fost adaugata comanda /bonus. 12. A fost adaugata comanda /crates 13. A fost adaugata comanda /activity pentru a vedea cate activity points-uri ai. 14. A fost adaugat un nou system de crate-uri '4 tip-uri' ( Normal Crate, Premium Crate, Epic Crate, Legendary Crate) 15. A fost sters systemu' de minesweeper. 16. La comanda /set a fost adaugata optiune Activity pentru activity points. (+ activity points la fiecare pd) 17. In stats a fost adaugat sa-ti arate cate crate-uri si ce tip. 18. A fost rezolvat bug-ul la /gps , nu iti apareau checkpoint-uri pe minimap. 19. A fost rezolvat bug-ul la comanda /set - activity , nu se adaugau. 20. A fost adaugat atunci cand deschizi o cutie sa nu te mai poti misca. 21. A fost scos tot mapping-ul ce era legat de gift + quest. 22. A fost mutat giftbox-ul. 23. A fost schimbata culoarea la shop daca detii PP-uri. 24. La comanda /shop a fost adaugat sa-ti arate cate pp-uri ai. 25. A fost adaugat systemu' de Apartamente. 26. A fost adaugat in /stats sa-ti arate ID-ul apartament-ului. 27. La comanda /spawnchange a fost adaugata optiunea " apartament " ===============================REALIZARI===============================
 2. 3 points
  MrTuNNe.Info

  Recrutez beta testeri

  Username: MrTuNNe.Info Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Beta testeri pentru o platforma de gazduire ce o sa fie folosita pentru o firma ce o sa fie deschisa in 2020. Ce oferi în schimb: In cazul in care prin surprindere, un numar mare de oameni se vor inscrie(lucru putin probabil) atunci o sa primiti beneficii la deschidere de genul, reduceri/gazduire gratuita/credit in contul de client. In cazul in care numarul de oameni o sa fie unul mic, o sa fiti platiti per bug/vulnerabilitate. Plata se face doar PayPal. Detalii de contact: Discord: MrTuNNe#7335 (Doar pt intrebari/probleme) Alte precizări: Pentru inregistrari tot ce trb sa faceti e sa intrati pe: https://webonduty.com/ > Inscriere beta > Cand o sa inceapa testele o sa primiti o notificare prin e-mail cu mai multe detalii.
 3. 3 points
  L0K3D

  LolyAdv - Servicii PAWN

  Ajung atatea posturi cu recomand si prostii, daca doriti sa recomandati pe cineva puteti sa-i apreciati primul post, e de ajuns. @LolyAdv si tu la fel, inceteaza cu posturile astea ("multumesc"), poti face acelasi lucru pe care l-am mentionat mai sus. 80% din topicul asta e plin de off-topic.
 4. 2 points
  Leonard

  Vand - Proiect

  Iti urez mult succes la gasirea unui cumparator care dupa achizitionare nu o sa posteze tot proiectul pe net, asa cum se intampla cu majoritatea proiectelor scoase la vanzare si cumparate.
 5. 1 point
  Sa ma f in calitatea obs, pwp
 6. 1 point
  LucaPawn

  Gamemode BigZome [UPLOUD]

  Titlul cu numele gamemod-ului și versiune lui: BigZone Version 9.2.1 O descriere cât mai mare a gamemod-ului. Este un gamemode editat de mine si TheRexAdv, este pe lv. Toate update-urile le aveti in GM. Poze și/sau video. Nu am... Creditele specificate (chiar dacă e un gamemod edit, postați creditele autorilor și celor care l-au editat).Autor: Hurdoock, Editor: LucaPawn Link de descărcare. [Protected content] Link catre virustotal.com cu arhiva scanată: https://www.virustotal.com/#/file-analysis/MjE2YzFmNTExNjBiNGNlZmU3N2QzM2JhNDEwMTAzY2Y6MTU1MTQ0OTIyOA== Systeme: -pet -VIP -Ruleta -Spin -BlackJack -Sistem de Accesorii -Crates (gen b-hood) -Job Electrician -Quest unic (de iarna, nu l-am updatat dar puteti face voi asta) - RainBow Vehicle -Sistem de Garaje (70% terminat) -Tot pe LV (gen b-hood) Nu cred ca mai is toate systemele ! deoarece am renuntat la el.
 7. 1 point
  si eu am avut infernus gucci ce te dai mare haaaaaa
 8. 1 point
  AleksandruAdv

  Reclamație Seranoff

  Bagamias pula n morții lui de cioara face mie d astea cu dislike cand ma pis pe toata fam lui, cei fa asta, asa deci io aicisa fac o reclamatie, ba voi ba sunteți nebuni, mi a dat boost cacatu ala de disloke uri adica nu se face d astea macar un warn, ban cel mai bun caz.
 9. 1 point
  Wildo

  Problema sistem war

  Ai undeva in gm MAX_FACTIONS, MAX_GROUPS, FactionNames sau orice alta functie/definire unde atesta ca gamemode-ul detine X factiuni?
 10. 1 point
  shadeboy

  prezentare - shadeboy

  Username: shadeboy Nume real: Mihai Vârstă: am 14 ani. Unde locuiești: in arad. Ocupație: elev. Hobby-uri: programare. Cum ai aflat de comunitate?: cautam pe google Ce limbaje de programere cunoști?: pawn, javascript Alte precizări: va salwt
 11. 1 point
  TreflA

  Mod de joc - Edison V4

  Username: Treflarino Nume gamemode: Edison V4. Creator (sau editor): Edison Poze/Video în care prezinți modul de joc: http://imgur.com/a/8cZUc Link Virustotal: virustotal.com/ro/file/cf1a7be…71b1/analysis/1499251708/ Link download: [Protected content] Alte precizări: Recomand pentru edit.
 12. 1 point
  CosminAK47

  [Include] Treasure Hunt

  Salut, am editat putin include-ul lui @Leonard si mi-a iesit asta Download: [Protected content]
 13. 1 point
 14. 1 point
  st0ryADV

  Project fTake.ro

  Salut, vreau sa va aduc la cunostinta, ca fTake.ro se deschide, fondator-ul este @ZeCo.F, avem suport tehnic 24/24. Site-ul va fii online pe data de 20 in octombrie.Vrem sa facem ceva serios, firma de hosting, resurse samp, etc. Server de discord:https://discord.gg/cBFaypq in curand:ftake.ro Oferim servele de samp gratis cu 150 slots, port random.
 15. 1 point
  ASGOOD

  WinGed.RO - IT S BACK

  Tie ti-as spune succes, dar @Hoppe e un rahat cu ochi
 16. 1 point
  Unkn0wNADV

  LolyAdv - Servicii PAWN

  Recomand +1
 17. 1 point
  Leonard

  prezentare - shadeboy

 18. 1 point
  shadeboy

  Vand - Comunitatea ForTeam

  recomand
 19. 1 point
  Gasiti host-uri de calitate pe fTake.ro Puteti lua legatura cu @ZeCo.F. Recomand cu Incredere fTake.Ro !!
 20. 1 point
  st0ryADV

  Index xGaming

  e index-ul pe net de 3-4 ani, nu a facut nimic.
 21. 1 point
  rTb

  Mod de joc - Redtimes.eu

  https://www.mediafire.com/file/h2mei4z3a2eepw7/Redtimes.eu_by_buNNy.rar/file nu te supara bunny ii ajut ca unii au limita !
 22. 1 point
  seminor1125

  [Textdraw]Roulette

  salut
 23. 1 point
  OLTEANuadv

  Userpanel - s0nyx Orizontal

  EDIT: Bravo, imi place ce vad mai ales pe backend.
 24. 1 point
  Error404

  Userpanel - s0nyx Orizontal

  Imi place, frumos.
 25. 1 point
  Tukson

  Userpanel - s0nyx Orizontal

  Imi beau si citesc comentariile.
 26. 1 point
  Leonard

  Userpanel - s0nyx Orizontal

 27. 1 point
  Daca vreti, lasati aici sugestii pentru tema, ca poate le iau in calcul.
 28. 1 point
  bonsoir bagabonto, te am zarit la balcon
 29. 1 point
  Kramppers

  Pareri noua tema

  frumoasa, sanse 40%, nota 8 pwp
 30. 1 point
  frumos. unde ai gasit harta cu insula?
 31. 1 point
  praf foarte urit naspa esti vai de tine lasa-te bombita
 32. 1 point
  urat job nui mapping facut de mine, e urat glumesc e super
 33. 1 point
  IObiT

  Vand - Bypass SampCAC / C++

  @OLTEANuadv tu spui ca ai bypass dar ceri surse la lume pe discord
 34. 1 point
  Dani3l.

  LolyAdv - Servicii PAWN

  rechomand pha nhabu hasta dh'aci manuta sus
 35. 1 point
  Suky

  ba unde mie vipu?

  ba unde mie vipu?
 36. 1 point
  ezeNtrix

  Vand - Proiect

  te aprob maxim cu asta. on: spor la vânzare!
 37. 1 point
  Tukson

  Vand - Proiect

  Recomand
 38. 1 point
  Krusher

  Vand - x2 conturi instagram

  Username: Krusher Varsta: - Ce vinzi?: 2 conturi de instagram (550 followeri si 2200 followeri) Pret: 550 followeri - 10 euro | 2200 followeri - 20 euro Detalii de contact: pm Alte precizari: Conturile nu sunt ale mele, ma voi ocupa de acest trade. Conturile au toti followeri romani, nu rapanosi arabi.
 39. 1 point
  Vito Scaletta bafta
 40. 1 point
  reve

  Mod de joc - JADE[Burned] EDIT IN B-HOOD

  hidden
 41. 1 point
  nobilzeusAdv

  Wildo - Scripting solutions

  merge, mai simplifica putin lucrurile, sampisti nu prea ar sti sa faca nimic, si prefera mai mereu lucrurile clasice recomand
 42. 0 points
  Username: Voyager Creator: Voyager Tutorial/Ghid: Salut leaks! In acest prim tutorial o sa va invat cum puteti crea un sistem de /fvs, adica spawnare la vehiculele factiunii printr-o comanda, este un sistem foarte avantajos daca nu aveti masinile la factiuni salvate in baza de date, deoarece stergeti multe masini ceea ce rezulta lag mai putin, si spawnati doar cand aveti nevoie prin comanda /fvs. Bun sa trecem la treaba! In primul rand avem nevoie de comanda /fvs, care se face in felul urmator :https://pastebin.com/vcUn7Hav Ceea ce am facut a fost sa fac o comanda prin care sa arate un dialog in functie de factiunea jucatorului, m-am folosit de switch deoarece este mai rapid, voi puteti face verificarile si astfel: if(PlayerInfo[playerid][pMember] == factiune) // se intampla actiunea. In acel dialog am introdus vehiculele in functie de factiune, acum sa trecem la functia care verifica daca este in raza de spawnare a unui vehicul, care se face in felul asta: https://pastebin.com/E3uxnkSa, MENTIUNE: Daca nu aveti functia PlayerToPoint, folositi IsPlayerInRangeOfPoint, si schimbati raza cu playerid, ceea ce am facut aici este sa verifice daca jucatorul este in locatia potrivita pentru spawnarea unui vehicul, ceea ce va las pe voi este: Sa verificati in ce factiune e, si in acest fel nu o sa poata da /fvs in alte locuri gen la alte factiuni, nu o sa actioneze comanda doar ca o sa va apara dialog-ul si unii il considera bug, modificati functia de sus si verificati daca este membrul x sa poata spawna in locatia y. Sper ca m-am facut inteles! Al 3-lea pas este sa facem dialog-ul pentru spawnare, aici o sa va dau un exemplu ca sa nu luati copy paste, gen o sa va dau o idee cum puteti face! Aici aveti un exemplu pe intelesul tuturor cum sa creati acest dialog! Sper ca o sa va ajute: https://pastebin.com/qYpScC6b. Al 4-lea pas este sa stergeti masinile de la factiune, daca aveti gm bigzone cautati copcars, grovecars si le stergeti pe toate, ca nu o sa mai aveti nevoie de ele, in schimb daca le aveti in baza de date gen cum e pe burned, intrati in tabelul lor, si le stergeti pe toate! Dupa care va trebui sa bagam verificarile cu vehiculele cand playerul intra in ele, exemplu aveti aici cum puteti face: https://pastebin.com/ciUSYex9 Mai trebuie sa adaugam la conectare: playerVehicle[playerid] = -1; si la deconectare: if(playerVehicle[playerid] != =1) DestroyVehicle(playerVehicle[playerid]); Daca vreti sa adaugati verificari cum ca este membru in factiunea x pentru a intra in vehicul va duceti la onplayerstatechange, si verificati daca noua lui "stare" este cea de sofer, si daca vehiculul este egal cu factiunea lui sa poata intra, in caz contrar sa-l dea afara si sa-i afiseze un mesaj. Asta nu este foarte greu de facut, acest tutorial este o baza a acestui sistem, va las pe voi sa porniti mai departe sa-l faceti mai smecher cum e pe fratia, bzone etc! Daca nu ati inteles ceva, sau am omis ceva si va da o eroare, puteti sa lasati un comentariu si o sa va ajut cu mare placere!
 43. 0 points
  Wildo

  Stefano - Servicii PAWN

  ménage à trois
 44. 0 points
 45. 0 points
  LucaPawn

  Muritor de foame ❤️ 😁

  Muritor de foame
 46. 0 points
  st0ryADV

  progres gamemode burned

  ce zici edison ?
 47. 0 points
  Mentosan

  Recrutare - Partener

  Username: Mentosan Vârstă: 18 Ce recrutezi?: Partener care sa ma ajute cu administrarea comunitatii si cu ceva buget. Ce oferi în schimb: Comunitate, gamemode de la 0 stabil, panel laravel 6.0 de la 0, fara vulnirabilitati dragut si prietenos pentru playeri Detalii de contact: Mentosan#6921 Alte precizări: @Adryan lucreaza la panel de la 0 laravel, cu un template cat mai unic, dragut si prietenos pentru playeri, gamemode-ul va fi dupa placul la toata comunitatea, sugestii etc, toti vom pune bani in mod egal, fara favorizari, sa aiba macar o ora zilnic si sa fie serios, minim 14 ani. Va multumesc mult pentru atentia acordata, o seara frumoasa.
 48. 0 points
  cRisTiaNq

  Update GM - By Giovani

  Ai +1 de la bine, frumos!
 49. 0 points
  TreflA

  Servicii - Treflarino

  Username: Treflarino Varsta: 16 Ce fel de servicii oferi?: PAWN. Pret: Pretul este in functie de ce se cere, pretul va fi discutat cu cumparatorul in cauza. Detalii de contact: -> Pentru contactarea unui potential cumparator am urmatoarele: Discord: Treflarino nͫiͤcͫeͤ#6857 Leaks.ro - profile: https://leaks.ro/profile/8081-treflarino/ Alte precizari: In primul rand multumesc ca ati citit / inca cititi acest topic creat cu scopul de a oferii servicii pentru domeniul PAWN, daca va intrebati `cine e anonimu asta?` raspunsurile sunt urmatoarele: --> Numele: Ionut Ciortan Varsta: 16 Oras: Resita, Jud: Caras-Severin Domeniu: PAWN Experienta (ani in acest domeniu): 2 ani - 2 ani jumate. Recomandari: Dovezi cum ca as fi de incredere mi le puteti cere pe discord, nu le pun aici deoarece nu vreau sa fac un `OFF-Topic`. Exemple cu sistem realizate de tine: O sa urmeze, m-am apucat sa fac sisteme la care o sa le fac prezentare si o sa postez pe Youtube. Multumesc pentru citirea topicului, daca ma cunoasteti sau stiti cam ce pot sa fac va rog sa va lasati parerea mai jos in sectiunea de comments. O zi frumoasa pentru toti va doresc.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...