Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/11/2020 in all areas

 1. 3 points
  ionutzAdv

  Gamemode Convicted in stil Nephrite

  Username: ionutzAdv. Nume gamemode: regatul lui ionchyAdv - Gamemode convicted in stil nephrite. Creator (sau editor): Acest gamemode a fost creat de Ionut Dragan daca nu ma insel, editat de catre ionchyAdv. Poze/Video în care prezinți modul de joc: Video Hooner: click, Video TheLink: click, Video xPaul: click si mai regasiti cateva videoclipuri cu sisteme pe canalul lui ionchyAdv. Link Virustotal: click here. Link download: [Protected content] Alte precizări: Salut eu sunt Ionut, un prieten bun de-al lui ionchyAdv care m-a rugat sa-i postez gamemode-ul pe comunitatea Leaks, desigur cu acordul lui Leonard ( click ). Cum el nu are voie sa posteze fiindca are ban, m-a rugat pe mine si nu am putut sa-l refuz. from ionchyAdv: despre gamemode ce sa va spun, este ok, desigur are si el problemele lui dar pentru suport si altele, respectiv update-uri de functii ne puteti gasi pe mine si pe Ionut pe server-ul de discord dedicat acestui gamemode: join. Aici vor aparea rezolvari a problemelor raportate si altele.
 2. 2 points
  Username: Lycser Nume gamemode: Invision Creator (sau editor): Lycser Poze/Video în care prezinți modul de joc: Descoperiti voi. Link Virustotal: Nu are virusi garantez acest lucru. Daca e imi dati pm pe discord si va ajut. LycserAdv#6559 Link download: [Protected content] Alte precizări: Daca va place +1 va rog.
 3. 2 points
  Username: ZeCo.F Nume gamemode: fTake Romania Creator (sau editor): ZeCo.F (GM de la 0) Poze/Video în care prezinți modul de joc: gasiti pe canalul meu de youtube (Floryn Zeco, va las si un clip aici video: Link Virustotal: Link download: [Protected content] Alte precizări: +1 daca v-am ajutat si pe dealta parte folositi-l cu placere in video am precizat de ce l-am postat cum si ce fel ! Va pwp fratele vostru , semnat ZeCo.F ! Baza de date bun: [Protected content] Sa aveti o zi buna / seara buna ! +1 daca va este de folos ! Pentru ori ce fel de problema nu uitati sa ma contactati pe discord ZeCo.F#1506 va pwpa fratele vostru ! Sall
 4. 2 points
  Gabriel03

  Voyager4 scripterul minune.

  @Voyager4, scripterul minune. 1. Nu poti sa vorbesti de cele mai optimizate sisteme daca tu faci topicuri pe leaks cerand ajutor cu dynamic sphere ca nu iti merge. ( link ) 2. Nu ai de unde sa sti cate tick-uri are gamemodeul tau si daca rezista la 1000 on daca tu nu ai avut niciodata 1000 de jucatori activi pe server. 3. Liniile de cod nu reprezinta cat de optimizat e un gm, conteaza memoria. 4. Nu dureaza 9 luni sa faci un gamemode de la 0, daca este de la 0. Cel mai probabil este continuat de la alt gamemode. 5. "Daca gasiti pe net asa ceva sa va mpuscati" - spuse cel care comenteaza la topicuri pe leaks.ro sa ia sistemele sa le puna la el in gm. 6. "DOAR CA NU FOLOSESTE OBIECTE, CI TEXTDRAW URI INVIZIBILE" Exista cumva tehnici noi de care nu am auzit noi pana acum? 7. Dupa ce ca esti un sezonier, mai ceri si 1000e euro pentru un gm cu sisteme furate si cu asa zise 'functii optimizate la maxim', dupa spusele tale dar tu folosesti streamer ca sa intri in caze / bizzuri si foreach la sms-uri si la OnPlayerText folosesti foreach de player Va mai las aici cateva poze sa vedeti cat de mult 'gandeste' copilul asta. Se ia de aspectul fizic cand el nu are poze cu el + ca foloseste poze de acum 3 ani. ( pozele sunt de la dreapta la stanga in ordine )
 5. 2 points
  SorinJE

  Voyager4 scripterul minune.

  Ar trebuie sa dispara :))) e prea smecher
 6. 2 points
 7. 1 point
  M4trix

  Mod de joc - Sampisti ADV

  Username: Mama (M4trix.) Nume gamemode: Gamemode-ul de pe SampistiAdv Creator (sau editor): Creator: Edison, Editor: HPQ124, Editor: Rollercaster Roller Poze/Video în care prezinți modul de joc: Nu am, dar este o lista in winrar cu tot ce are in versiunea noua. Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/6140bf8d7aeaeb23380b0b7cb2c3bbac9b2f4012ab0a73bb1a9eafccaf5f0f56/detection Link download: [Protected content] Alte precizări: Pentru cei care nu au bani sa ii cumpere gm-ul, vi-l dau gratis voua. Succes cu el. Are si panel: [Protected content]
 8. 1 point
  Anuraki

  Gamemode asemanator eclipsed+panel

  Username: Anuraki Nume gamemode: Asemanator moon.eclipsed Creator (sau editor): Anuraki Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/xHCQttw Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/e871c4cc100dfb47777d794615364774fef3a70d578bf6a8b739b7ac3949141a/detection Link download: [Protected content] Alte precizări: Salut, va dau acest gamemode care include si un panel. Gamemode-ul a fost inceput de la stoners, atentie, nu de la shit-ul de l2p cum acuza baietii.Se poate vedea in poze mai sus. GM contine: -sistem food&water -sistem garage -summer quest, acesta a fost creat de ionchyAdv -adaugate skin crate si veh crate -sistem de skinuri momentan fara beneficii -clan hq -masini la clan -rainbow -stage -vip vehicle Sunt mai multe, nu imi vin in cap acum. Gamemode-ul il descarcati si il puneti direct pe host, nu are buguri, cel putin nu am descoperit, panelul 100% compatibil.
 9. 1 point
  Flint

  Gamemode - BURNED BIG EDIT (+300 UPDATES)

  Username: Flint Nume gamemode: Burned Creator (sau editor): Creator: Edison | Editor: Flint Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/oooHCbz ||| https://pastebin.com/2CQ65TnJ Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/915115c49c5a1f11a9fcd9521ebd903ce584f4cd15284dded26e7e818f2301a8/detection Link download: [Protected content] Alte precizări: M am plictisit de tot ceea ce tine de SA:MP, vreau si alt ceva.. *** N-O SA VEDETI PRIN EL SMECHERIE DE COD *** Interiorul la bank LS a fost schimbat cu unul asemanator GTA V | Aveti un mapping special pentru JOB miner, il gasiti in ..gamemodes/systems.inc Am inceput de la Burned ORIGINAL pentru curiosi..
 10. 1 point
  sh4rosky

  Portofoliu - sharosky

  Cu avatare și semnăturii ca tot omu', le găsiți și pe nephrite (dacă este considerată reclamă puteți să editați voi). La unele am făcut cu render, nu lucrez non-stop în photoshop dar încerc să fac ceva bun să iese bine la ochii, dacă voi aveți sugestii puteți să le lăsați pe topic. Vă zic de pe acum, nu dețin psd-uri la niciuna dar am să fac într-un fel să arate exact. x x x x x x x x x x x x x x semnaturii (450x250): x x x x
 11. 1 point
  Gabriel03

  Gabriel03 - Servicii web

  Username: Gabriel03 Varsta: 16 ani Ce fel de servicii oferi?: aplicatii web front-end sau back-end, templateuri in html,css si js, creare API-uri. Pret: in functie de cerinte Detalii de contact: Gabriel03#3616 sau gabrielpetre04@gmai.com Alte precizari: Daca doriti mai multe detali aveti websiteul meu, petregabriel.xyz.
 12. 1 point
  Kedoo

  Gamemode Burned RPG

  Username: Kedoo Nume gamemode: Burned RPG Creator (sau editor): Edison Poze/Video în care prezinţi modul de joc: https://www.youtube.com/watch?v=ug_3mu5j7jI Link Virustotal: https://www.virustotal.com/#/url/17a7fe86ad81c53c1e207b98f888c2c0f158e93723d8d859c576bc9fb577ba6f/detection Link download: [Protected content] Alte precizări: -
 13. 1 point
  bear

  LIFE ROLEPLAY PROJECT (HARD-RP)

  Am realizat după, greșeala mea.
 14. 1 point
  LVCAS

  Gamemode in stil Jade Nephrite.

  Il pun deoarece am bagat 550 de lei cam degeaba, au fost bagati bani doar in sisteme, de banii aia imi puteam lua gamemode blana, oricum e o baza chiar foarte buna Are un sistem de experienta la fel ca al serverului Jade Nephrite, cu acelasi TD, a fost adaugat job-ul Newsman si Beehive cu textdraw-ul, TD-uri exact ca ale serverului jade, sistemul de vehicule facut de la 0, schimbat, mai sunt ceva buguri, dar este unul foarte bun, exact ca cel de pe nephrite, mai erau si sistemul de stickere, deoarece nu stiu exact de ce l-am sters din /v, dar el e tot acolo, un sistem de apartamente a fost adaugat, /stats facut ca pe Jade/Ruby, multe altele, sistemul de clan-uri exact ca pe nephrite, cu vehicule, culori la clan, facute de Dennis12, bugurile puteau fi rezolvate, doar ca nu am mai avut timp si chef sa mai vorbesc cu Dennis12 sa le repare, le puteti repara si voi. Mai sunt multe chestii prin gamemode. Le puteti descoperii. EDIT: Mi-am amintit ca a fost optimizat gamemode-ul, poate tine undeva la 300+ playeri. Nu am videoclip-urile cu gamemode-ul, dar le voi cauta si vi le voi da. Link: [Protected content] Sper sa va placa, eu zic ca e ceva destul de diferit, iar daca rezolvati bugurile poate fi un gamemode mai mult decat decent.
 15. 1 point
  cristixxh

  cristixxh - servicii mapping

  Username: cristixxh Varsta: 14 Ce fel de servicii oferi?: mapping interior/exterior - fac si interioare. Pret: pretul se stabileste in functie de zona, complexitatea mapping-ului si timpul de terminare a acestuia - paypal, paysafe, transfer bancar, sms, sau alte conturi. Detalii de contact: cristixxh#4658 Alte precizari: detin un portofoliu, ca sa nu fac reclama imi dati mesaj pe Discord si va pot prezenta acolo link cu portofoliul. Incerc sa fac tot mapping-ul cat mai rapid, pretul dupa cum am spus se stabileste in functie de mapping-ul dorit, acesta oscileaza, nu am o suma fixa.
 16. 1 point
  essex

  cristixxh - servicii mapping

  up nr1
 17. 1 point
  Marinel123

  Gamemode B-hood HPQ - Big Update

  Username: Marinel_ Nume gamemode: B-hood | HPQ Creator (sau editor): Acest gamemode, este creat de HPQ, preluat de mine si adus la update-ul final ! Poze/Video în care prezinți modul de joc: https://imgur.com/a/Vn6p8Z9 Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/35441df82e71722d093120a32bd8fd8afdf264b21bcc59e810d6a753f2344861/detection Link download: [Protected content] Alte precizări: Video cu cele 2 systeme interesante: https://www.youtube.com/channel/UCZPnCK5Q08yjiqqJ_jsW3uA ( aici este canalul meu de youtube, creez si sisteme !) Vreau sa il fac cadou tuturor membrilor de pe leaks, eu m-am lasat de facut server, si sper sa fie cu noroc acest gm celor care vor sa deschida un server ! VREAU SA FIE CLAR, CA EU AM LUCRAT LA ACEST GM, NU VREAU SA VAD SCRIPTER/OWNER CARE SA ZICA CA EL A FACUT SERVER-UL ETC. Update-uri facute: = Schimbat spawn = Adaugat un system de startquest (cel normal era buguit, acum este unul interesant)- trebuie sa aduni 3 obiecte pentru a face o masina (roti, bara, motor), va las pe voi sa descoperiti system-ul ! = System de /missions - acolo aveti 5 misiuni la alegere. Poti face maxim 2 misiuni pe zi. = Adaugata comanda /rentveh | /rentcar + schimbat pozitia acestuia ( este ca pe b-hood ) = System de billboard. = Adaugate bike la spawn. = Rezolvare urmatoarele buguri: la PNS, la job goal, la shop (hotring A, B, C), + diferite buguri minore de care nu mai imi amintesc. = Schimbat pretul la /fill, acum este 100k plinul. = Schimbate crates, cu tot cu mapping (sper sa va placa mapping ) = Am incercat sa fac o optimizare, pot spune ca am optimizat cam 40-50 % din el... = Schimbat DMV, acum te da in Virtual World, + alte checkpoints = Adaugat system de /bonus, e ceva unic, adica ca sa poti da bonus, ai nevoie de licenta de driving, dupa care trebuie sa te duci sa omori un mafiot, etc, etc. = Stearsa insula, era complet inutila ! Si multe alte updates pe care o sa va las sa le aflati
 18. 1 point
  Salut, pentru a nu se mai vinde de la alte persoane (se cunosc ele), mai bine ajunge pe net. E un gamemode foarte bun, doar că nu e pentru începători. Poze pentru gamemode: https://imgur.com/a/Id0FAFF Nu OFER SUPPORT PENTRU EL. [UCP] ADMINS: * Administratorii pot accepta / respinge aplicatii. * Adminstratorii pot creea anunturi. * Administratorii pot vedea economia server-ului. PLAYERS: * Jucatorul poate vedea toate caracterele * Jucatorul poate schimba skin-ul. * SHOP. * Sistemul de donatii este automat, daca doneaza primeste automat. GAMEMODE: * Sistem de factiuni. * Sistem de case. * Sistem de afaceri (cu actori). * Sistem de furniture. * Sistem de jucarii. * Sistem de clothes. * Sistem de drog-uri [UNIC] * Sistem pentru CharacterKill * Sistem custom pentru wallhack * Sistem DMV. * Sistem de Vehicule. * Alte multe sisteme, spre exemplu de cort si asa mai departe. Job-uri / side job-uri Sweeper Trucker Bus Driver Taxi Garbageman Maintenance Drug Delear [Protected content]
 19. 1 point
  AUSSERKONTROLLE

  Portofoliu - sharosky

  arata bines, ARABTALENT
 20. 1 point
  sh4rosky

  Portofoliu - sharosky

  @consty ia d-aici ti-am facut doua ca n-am stiut cum: x Pentru restu am facut numa una:
 21. 1 point
  consty

  Portofoliu - sharosky

  astept si eu unu gae, marfa buna
 22. 1 point
  Gabriel03

  Portofoliu - sharosky

  Frumos portofoliu!
 23. 1 point
  sh4rosky

  index red times

  a zis tot ce am avut de zis.
 24. 1 point
  M4trix

  Mod de joc - Sampisti ADV

  Posteaza gm-urile tale =))
 25. 1 point
  +1 respect munca ta amice !
 26. 1 point
  Simple as fuck: modules/settings.php lines 7,8,10,12.
 27. 1 point
  Anuraki

  Gamemode asemanator eclipsed+panel

  Cât de cat
 28. 1 point
  Topic modificat, adaugat linkul in hide.
 29. 1 point
  Mosquito

  Gamemode asemanator eclipsed+panel

  Misto, felicitari!
 30. 1 point
  ionutzAdv

  RAGE:MP PROJECT

  e ce trb
 31. 1 point
  ReloadRETIRED

  RAGE:MP PROJECT

  spor
 32. 1 point
  Extr3m3Tr3z

  Vand - Gamemode Diavola + panel

  +1 l-am cumparat si a fost totul legit
 33. 1 point
  AUSSERKONTROLLE

  Voyager4 scripterul minune.

  Cu 1000e il angajez pe KillerFish sa vina sa-mi scripteze sistemele dp bizon
 34. 1 point
  regeletau

  Voyager4 scripterul minune.

  *mai ceri si 1000e euro pentru un gm cu sisteme furate si cu asa zise 'functii optimizate la maxim', dupa spusele tale dar tu folosesti streamer ca sa intri in caze / bizzuri si foreach la sms-uri si la OnPlayerText folosesti foreach de player* coaie asta ma rupt :))))) P.S 1K euro, hai sa fim seriosi pe porcaria aia.
 35. 1 point
  SanckyAdv

  Voyager4 scripterul minune.

  Pai el zice ca-i duce gm 1000/1000 da are dynamic sphere =)) +1
 36. 1 point
  extazi

  Voyager4 scripterul minune.

  Aprob
 37. 1 point
  ASGOOD

  Voyager4 scripterul minune.

  aprob urat, urat
 38. 1 point
  LolyAdv

  LolyAdv - Servicii PAWN

  dau up cand imi amintesc ca nu prea stau la pc te pup bro
 39. 1 point
  s0nyx

  RAGE:MP PROJECT

  lessssgo
 40. 1 point
  KB.HERO

  RAGE:MP PROJECT

  bravo
 41. 1 point
 42. 1 point
  o sa il bag la mine pe server sa ii fac edituri. O sa vin cu un gamemode.
 43. 1 point
  ionutzAdv

  Gamemode Convicted in stil Nephrite

  i-al și fugi cu el ce mai aștepți
 44. 1 point
  ionutzAdv

  Gamemode Convicted in stil Nephrite

  sărutmâna și ție
 45. 1 point
  +1 foarte interesant
 46. 1 point
  a zis ionchy ca are ceva problema cu timezone-ul dar nu stu exact care e
 47. 1 point
  ionutzAdv

  Gamemode Convicted in stil Nephrite

  cel din gamemode-ul bluffs daca avet cap si stiti sa copiati
 48. 1 point
  clouthchaseralex40

  Huawei P40 Pro

  Salut ! Dupa parerea mea este un telefon bunicel, la bugetul lui. Totusi, eu as opta catre alt brand de telefoane. Daca tie iti place este o alegere foarte buna.
 49. 1 point
 50. 1 point
  s0nyx

  Userpanel - s0nyx Orizontal

  ce ai vrut sa arati acolo? cat de prost esti? =))))))))))))) opreste-te ba, esti prost de bubui
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...