Jump to content

Wildo

Users
 • Content Count

  665
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Wildo last won the day on November 3 2019

Wildo had the most liked content!

About Wildo

 • Rank
  rainbow glass & retired
 • Birthday 08/09/2000

Contact methods

Profile Information

 • Location:
  Los Santos

Recent Profile Visitors

2,021 profile views
 1. buna iubi 😏😇🥰🥰🥰🥰🥰🥰

 2. Daca pui banii jos ma bag eu.
 3. Mna e ok, cand o sa evoluati si voi si sa faceti niste textdraw-uri frumoase si cu o tematica noua ? zic si eu pentru ca bateti pasu pe loc in loc sa evoluati. ON: succes in continuare
 4. Da nu mai vorbii ampulea pentru ca voi astia care doar bateti din gura fara sa stiti sunteti enervanti din toate punctele de vedere. Esti foarte prost tin sa te anunt. Nu o sa stau sa-ti explic tie chestia asta cu inchisu paginii, daca era asa puteam sa inchid pagina oricum trimitant cate 100k de persoane intr-o zi si adio. Nu e asa cum crezi si da, mai sunt platforme din care 40% nu sunt sigure si sunt detectati ca boti si automat iti dispar follower-ii. informeaza-te inainte de a da cu ciocu aiurea pentru ca nici nu ma cunosti si nici nu stii cu ce ma ocup asa ca gura mica si du-te pe samp. Am clienti multumiti daca neaparat te mananca in cur iti arat ce servicii ofer. Nu dau scam nimanui am o baza de date cu peste 100k de conturi pe care le pot folosii cum vrea pula mea. Poti usor sa pacalesti algoritmul instagramului punand conturile sa dea follow in diferite intervale astfel nu se declara functia de spam - bot check. Si cu asta am spus tot, orice ai mai zice n-o sa-ti raspund te las sa te faci de ras in continuare.
 5. am nevoie doar de numele de pe instagram
 6. Decat sa vorbesti ampulea si prost poti sa ne lasi si noua aplicatia, efectiv sunt satul de handicapati de astia ca voi. Ti-e ciuda ma ca tu nu ai si eu am si ofer servicii sau care e problema? Esti un anonim si un vai mortii tai si imi spui tu mie ca exista aplicatii, da-ne ma noua o aplicatie gratuita care iti aduce mii de follow-eri si like-uri si eu personal imi postez platforma pe net. Astept sa-mi faci reclamatie te pup
 7. Am vazut ce serios esti inca de pe asa zisu proiect HGL.
 8. 80% din membrii de pe fostul Pawno.ro te cunosc si stiu cu ce te ocupi asa ca lasa vrajeala
 9. Verifica functia dialog_show daca returneaza ShowPlayerDialog
 10. Cauta tot ce tine de (new sq respectiv SQ) ai la sublime text varianta sa gaseasca doar 2-3 litere gen sq nu si mySQl sau etc, si-ti gaseste direct. Sau mai usor cauta tot ce tine de quest, verifica la timere.
 11. vai de pula mea ce limbaj e asta?
  • Vand platforma de tip Instagram Grow - 150 E . Ofer instalare gratuita si instructiuni de utilizare + 4 conturi de test si support gratuit lifetime.
  • E73TpoA.gif.4fa83f738829d7ff3f8de682f895
    
   Vand 2 vouchere Amazon.DE valoare 250 E - oferte in paypal.
  1. Show previous comments  1 more
  2. st0rysef
  3. Wildo

   Wildo

   Discutam aici pe PM nu discord.

  4. Sapphire

   Sapphire

   Atunci o zi buna in continuare

×
×
 • Create New...