Jump to content

AirGames

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About AirGames

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AirGames's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Username: AirGames Vârstă: 20 de ani. Ce recrutezi?: Mapper pentru SAMP. Ce oferi în schimb: 50 euro lunar. Detalii de contact: +447845542350 whatsapp Alte precizări: Sa cunoasca foarte bine mappingul pentru SA:MP.
  2. Contractul se face prin juristrictie UK. Adica legal, prin contract de angajare englezesc. Ca se activeaza din Romania, este problema angajatorului. Multumesc pentru parere.
  3. Salut! Doresc pornirea unui proiect ambitios, mai exact deschiderea unei comunitati. Vreau sa deschid un server de SA:MP cu capacitatea de 1000 sloturi. Angajarea scripterului se face pe baza unui contract part time incheiat cu compania AIR DIA LTD. Salariul variaza intre 100 si 300 de euro lunar. Conditii de angajare: Varsta minima: 18 ani. Experienta: Minim 1 an. Dovezi ca a mai creat proiecte in trecut. Angajarea va fi facuta pe baza unui interviu, acesta avand loc le aplicatia Whatsapp. Cei care doresc sa aplice pentru acest post sunt rugati sa lase mesaj pe whatsapp la +447845542350. Multumesc anticipat.
  4. Username: ionutali20 Vârstă: 22 Ce recrutezi?: Scripter server SAMP Ce oferi în schimb: Salariul de 200€. Detalii de contact: Mesaj privat aici. Alte precizări: Doresc recrutarea unui scripter care este capabil sa creeze de la 0 un sistem si sa rezolve bugurile.
×
×
  • Create New...