Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - alt:V Server

AntF1x

Users
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AntF1x last won the day on December 16 2020

AntF1x had the most liked content!

About AntF1x

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. daca ai parola logic ca ii poti da download =))) ce vrajala poti baga xDD
 2. Este un gamemode foarte optimizat cand i am dat download si m am uitat in el am facut cancer si i am dat mare delete are foarte multe update uri a schimbat numele la server =)))
 3. ne putem baga toti **** in rasa lui iulica si pcgamer frt vrei sisteme blana de furat cand pcgamer zice ca Pawno este limbaj de comunicare WTFF =)))))))))
 4. ON: Nu Recomand OFF:foloeste acelasi panel doar schimba template ul la el si asta puteti sa vedeti pe canalu lui ca fiecare panel arata la fel doar schimba un template =]]
 5. Username: AntF1x Nume gamemode: HPQ123 Creator (sau editor): Creator @HPQ123, Editor @AntiExE si VladTuts Poze/Video în care prezinți modul de joc: Este doar hp123 Ce a fost adaugat la el?: sistemul de battlepass sistemul de bonus! un actor la spawn sistemul de quest 18+! Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/efe42ef071078e82f305bfcfe6b391e4f9675ec8ba23e20ea35cfac6651aedcc/detection Link download:https://www.mediafire.com/file/7gkwtgj4zv5rc3i/Gamemode+Dark-Zone.rar/file P S N-are Virusi il detecteaza ca virus de la executabile daca vreti le schimbati voi!
 6. Intrebare:Cum pot sa schimb textdrawul de la burned in asta https://pastebin.com/Gg2nKUmH Ai încercat să faci ceva înainte să postezi?:am incercat timp de 2 luni m-am uitat la multe tutoriale si nici unu nu ma ajutat

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...