Jump to content

SmoKey

Member
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by SmoKey

  1. Pentru moment am gasit scripter puteti da t/c daca e sa nu se descurce o sa rog un membru staff sa-l redeschida.
  2. Username: SmoKey Vârstă: 23 Ce recrutezi?: Scripter CS 1.6 Pentru addons Base Builder ! Ce oferi în schimb: 50 e Detalii de contact: PM / Discord : SmoKey#1025 Alte precizări: O sa lucram pe addons-ul 7.2 de la hiwani (il cautati pe net addons basebuilder cel de pe gamebanana ) sau daca preferati voi sa luam unul de la 0 nu ma supar ! Sa fie cat mai serios posibil , nu azi stai ca mi-e rau , maine stai ca am treaba , poimaine stai ca mi-am rupt o unghie , nu zic sa stea toata ziua sa lucreze la addons toata ziua, dar macar 2-3 ore sunt perfecte asa terminam mai repede treaba isi ia si el mai repede banii si toti suntem fericiti. O mare precizare ! Nu o sa dau nici inainte toti banii , nici jumatate ! Dovezi ca am luat teapa : Si mai am una cu st0ry dar v-o arat in privat e pe s*-*p.ro.
  3. Domnule @Tesh cand vei face o piesa mult mai buna ca asta atunci sa comentezi si sa te dai cocos pe aici. Si eu pot sa zic singur ca piesa bleago a fost un esec mare pana sa ne mutam studioul pentru ca inregistram intr-un spatiu cu ecou . se auzea aiurea si plus ca piesa aceea nu are nici un fel de modificare. (Mix-Master). Cat despre dovezile ca ai facut ce ai vrut tu nu ce am zis eu au fost prezentate catre Emrys. cat si in acest link -> https://ibb.co/album/nP5wmc Acolo sunt si dovezile precum ca tu la inceput cereai sa fii platit si ca pe parcurs te-ai schimbat ca lucram pe gm-ul tau si ca dupa toate astea in final faceai doar ce-ti convine si te taia capul. Exact ce am zis si celorlalti "scripteri" ti-o spun si tie. Inainte sa acuzi si sa vorbesti despre acel om ca a facut si ca a dres, Gandeste-te de 10 ori nu de 3 ori inainte sa scoti perle aiurea. INFO: A fost eliberat post-ul de Scripter Sa-Mp! Cautam in continuare un scripter capabil sa faca exact cerintele noastre ! Scripter Counter - Strike 1.6 Se cauta in continuare !
  4. Fute tot ce ai la mana,

    Ca vine alt fraier si ti-o ia din urma !

    https://www.youtube.com/watch?v=nUuqYj5W7YQ

    1. Wildo

      Wildo

      bv tata mare rapar

    2. Dani3l.
    3. ZeUs

      ZeUs

      Cat plm sa dau in palma? Imi iese bube drq...

  5. Username-ul tău: SmoKey Username-ul celui reclamat: Tesh Detalii: Off - Topic , ce treaba are topicul cu muzica mea ? =))) Dovezi (screenshot-uri, video-uri): Alte precizări: Sa i se aplice pedeapsa necesara. (Warn)
  6. https://ibb.co/album/t8TmNf Asta se intampla cand lucrezi pe gm-urile scripterilor si nu pe care doresti tu. Scripterul face ce il duce capu. Nu ceea ce ii mai spui si tu. Multumesc de -rep
  7. UP ! Postul pentru Scripter Sa-Mp s-a eliberat ! + Cautam in continuare Scripter Counter-Strike 1.6 !
  8. SmoKey

    Servicii CSGO

    +rep + Recomand!
  9. Dintre care jumătate furate.
  10. UP! Recomand ! Este firma serioasa ! Am luat un host sa-mp de la ei si merge chiar bine !
  11. UPDATE : Postul de Scripter Sa-Mp s-a ocupat ! Cautam in continuare scripter Counter-Strike 1.6 (Base Builder) !
  12. Sa inteleg ca esti scripter sau nu ? :))))))) Ca nu-mi dau seama :)))
  13. Nu doresc sa lucrez pe alt Gamemode . Detin Gamemode BlackGun V0.9.1 Mult mai updatat . as avea nevoie doar sa faca aceasta lista ! https://we.tl/t-RD8TChqDJ2 Tin sa precizez ! Scripterii care ma vor contacta vor fi pusi la test. In ce consta acest test? Vor downloada Gamemode LimitCS care este compatibil cu gamemode-ul pe care il detin si vor face sistemul V.I.P sau Misiuni ! Pentru a vedea cunostintele acestuia !
  14. Un mic Update cu efectuarea platilor. Sau auzit ceva vorbe si as vrea sa le dau umpic peste nas.
  15. Username: SmoKey Varsta: 22 Ce fel de servicii oferi?: Cautam Scripteri categoria: SA-MP , Counter Strike 1.6 (Categoria Base Builder) Pret: Se discuta in privat Detalii de contact: Discord : SmoKey#1025 sau PM Alte precizari: Comunitatea CS-Game.Ro Cauta scripteri SA-MP , Counter-Strike 1.6 (Categoria Base Builder) ! Pentru mai multe detalii contactati-ma in privat !
  16. Salutare !
    As vrea sa lamuresc situatia cu Comunitatea BlackGun!
    As dorii ca toti sa-si dea cu parerea acestor 2 link-uri !
     
×
×
  • Create New...