Jump to content

Dani3l.

Users
 • Content Count

  644
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Dani3l. last won the day on September 24 2019

Dani3l. had the most liked content!

About Dani3l.

 • Rank
  Dani3l.#4177
 • Birthday 05/13/2002

Recent Profile Visitors

1,559 profile views
 1. Cel mai probabil folosesti compilatorul 'Zeex' iar build-ul pe care-l folosesti nu are parametrii corecti sau invers idk, gen poate buid-ul are parametrii corecti si nu ai zeex compiler. https://github.com/pawn-lang/compiler/releases "cmd": ["pawncc.exe", "$file", "-o$file_path/$file_base_name", "-;+", "-v2", "-d3", "-Z+", "-\\)+"]
 2. daca asta e tutorial eu imi tai coaiele
 3. Nici eu .. dc furi sisteme de pe net bwaaaa :))) te.am prins eu :)))
 4. Cum a zis si story..cei incepatori de ce sa invete sa lucreze intr.un mod prost optimizat...si nu inteleg de ce ai zis chestiile pe care le ai in gmu tau....aici e vb despre comanda pe care 'ai fi facut.o tu'... nu despre ce ai tu in gm...odata ce stii sa lucrezi optimizat nu o faci doar intr.un anumit gm sau doar pentru o anumita persoana ..ci o faci mereu. Iar ce am zis eu nu are absolut nici o trb cu ceea ce ai zis tu ca ai vehiculele factiunilor in baza de date ..ca eu m.am referit la altcv si se intelege ff bn.
 5. De acord cu gudi si wildo, nu o sa stau sa ma cert aici indiferent de reply-ul pe care-l vei lasa.. daca chiar vrei sa discuti ceva cu mine ma gasesti pe discord Dani3l.#4177.. but dude.. inainte sa vii sa-mi comentezi aiurea la video-uri te rog invata-n sufletu meu ce e aia optimizare ok? comanda fvr ti-o puteai face intr-un mod mult mai simplu si optimizata fara sa stai sa verifici pt fiecare factiune aparte .. faceai cv mai dynamic si setai ranku vehiculului din baza si kkt-uri de genu si nu stateai sa formatezi un amarat de text pentru fiecare factiune -.- asta e valabil si pt comanda cat si pt dialog.. dc drq ai face mai multe cazuri unde modifici doar modelul vehicului cand ai putea face cv dinamic sa ia direct modelu din baza de date fara sa faci cazuri pt fiecare factiune / vehicul aparte -.- http://prntscr.com/plj3w7 -.- .-.- .-.- acum poti veni cu un reply de al tau injurandu-ma.. ceea ce eu nu am facut deoarece nu-i vad rostu sa ne futem la cap pentru un amarat de joc but.. te rog eu... invata drq limbajul pawn inainte de a veni sa-mi comentezi mie la videouri ca iau chestii de pe net si kkt-uri genu sau inainte de a te lua in gura cu gudi si altii..cand o sa ajungi la nivelul lor atunci sa comentezi nu acum.. k? seara buna, peace.
 6. ham ham , ma uit prin el si daca-mi plake poate fak io keva din el hokey? =)))
×
×
 • Create New...