Jump to content

Nerfu

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About Nerfu

  • Birthday 03/02/2000

Profile Information

  • Gender:
    N/A
  • Location:
    29.698264, 47.418527

Recent Profile Visitors

527 profile views

Nerfu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Hello, have fun ! Stay Safe ! [Protected content]
  2. Salutare astazi va prezint o modalitate foarte usoara prin care puteti face ceva 'banuti' singurele lucruri de care aveti nevoie sunt : Ambitie / TImp / Prieteni & locuri de dat share (mai sunt si alte modalitati dar daca va ofer tot pe tava nu prea mai aveti nevoie de amibite) [Protected content] Succes si nu uitati - stay safe !
  3. PORO, are dreptate, si cum majoritatea de aici sunt interesati de samp, mai exact partea de developeri. Un VPS cu 4gb ram / 3 luni i-ar rezolva pe ei, de webhost cred ca sunt in stare sa scoata si ei din buzunar 2 euro .. | Pentru ceilalti gameri, un giftcard de 20$ / 50 $ | Iar pentru restu un abonament nord vpn pe 3 luni sa nu mai foloseasca din dump-uri ar fi util.
  4. Cum spune si titlul, spor la treaba. [Protected content] ### Chiar daca fisierele ies negative dupa scan-ul virustotal majoritatea sunt inactive pana la executarea pe un sistem windows si se pot injecta in procese imediat dupa (RAT de obicei) , recomand rularea oricariu software descarcat din surse alternative decat cele oficiale a fi rulat folosind un VM/VPS ###
  5. Salut, dump de 300 conturi de steam, asteptati sa treaca comm ban-ul si spor la treaba. [Protected content]
  6. 1. Daca ai laptop inainte sa intri in joc baga-l la incarcat si cat timp el se incarca intra in joc si verifica consola. 2.Modifica din battery settings in 'Control Panel', punel pe "battery performance" nu pe battery save.
  7. Un cod sursa la pagina cu probleme ar fi util.
  8. Poftim, imi pare rau insa versiunea in engleza din 2014 nu o mai am .. dar totusi aici ai baza, succes. Leaks.Ro Stay Safe !
  9. free-vector.com / devsrat.com
  10. Good luck, stay safe ! Virus Total: Check ! [Protected content]
  11. Un moderator sa stearga acest reply si sa completeze in post : parola rar este "panelleaksro"
  12. Username: Nerfu Creator (sau editor): necunoscut Poze/Video în care îl prezinți: Imagini Link Virustotal: Stay safe Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: L-am gasit intr-un backup .. sper sa va fie folositor. (in arhiva gasiti si un fisier text, in el sunt incluse functiile folosite in db si informatii despre instalare/configurare) P.S : e de prin 2014 .... anyway este un bun start pentru cei ce vor sa isi creeze propriul panel si nu au o baza. (Securitatea nu este stralucita criptarea parolelor fiind in whirlpool + securitatea nu a mai fost revizuita de 6 ani, recomand sa tratati acest panel ca atare si sa nu il folositi fara un update la securitatea acestuia )
  13. Username: Nerfu Nume real: Marius Vârstă: 19 Unde locuiești: Around the globe Ocupație: - Hobby-uri: - Cum ai aflat de comunitate?: Google. Ce limbaje de programare cunoști?: objective c,c#,c++,java,html,php,phyton (si cate putin din scala & ruby) Alte precizări: If you got the entire forum in english, at least make some topics in en to help the EN users ;).
×
×
  • Create New...