Jump to content

SmoKey

Member
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SmoKey last won the day on June 5 2020

SmoKey had the most liked content!

About SmoKey

Contact methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SmoKey's Achievements

  1. Pentru moment am gasit scripter puteti da t/c daca e sa nu se descurce o sa rog un membru staff sa-l redeschida.
  2. Username: SmoKey Vârstă: 23 Ce recrutezi?: Scripter CS 1.6 Pentru addons Base Builder ! Ce oferi în schimb: 50 e Detalii de contact: PM / Discord : SmoKey#1025 Alte precizări: O sa lucram pe addons-ul 7.2 de la hiwani (il cautati pe net addons basebuilder cel de pe gamebanana ) sau daca preferati voi sa luam unul de la 0 nu ma supar ! Sa fie cat mai serios posibil , nu azi stai ca mi-e rau , maine stai ca am treaba , poimaine stai ca mi-am rupt o unghie , nu zic sa stea toata ziua sa lucreze la addons toata ziua, dar macar 2-3 ore sunt perfecte asa terminam mai repede treaba isi ia si el mai repede banii si toti suntem fericiti. O mare precizare ! Nu o sa dau nici inainte toti banii , nici jumatate ! Dovezi ca am luat teapa : Si mai am una cu st0ry dar v-o arat in privat e pe s*-*p.ro.
  3. Domnule @Tesh cand vei face o piesa mult mai buna ca asta atunci sa comentezi si sa te dai cocos pe aici. Si eu pot sa zic singur ca piesa bleago a fost un esec mare pana sa ne mutam studioul pentru ca inregistram intr-un spatiu cu ecou . se auzea aiurea si plus ca piesa aceea nu are nici un fel de modificare. (Mix-Master). Cat despre dovezile ca ai facut ce ai vrut tu nu ce am zis eu au fost prezentate catre Emrys. cat si in acest link -> https://ibb.co/album/nP5wmc Acolo sunt si dovezile precum ca tu la inceput cereai sa fii platit si ca pe parcurs te-ai schimbat ca lucram pe gm-ul tau si ca dupa toate astea in final faceai doar ce-ti convine si te taia capul. Exact ce am zis si celorlalti "scripteri" ti-o spun si tie. Inainte sa acuzi si sa vorbesti despre acel om ca a facut si ca a dres, Gandeste-te de 10 ori nu de 3 ori inainte sa scoti perle aiurea. INFO: A fost eliberat post-ul de Scripter Sa-Mp! Cautam in continuare un scripter capabil sa faca exact cerintele noastre ! Scripter Counter - Strike 1.6 Se cauta in continuare !
  4. Fute tot ce ai la mana,

    Ca vine alt fraier si ti-o ia din urma !

    https://www.youtube.com/watch?v=nUuqYj5W7YQ

    1. Wildo

      Wildo

      bv tata mare rapar

    2. Dani3l.
    3. ZeUs

      ZeUs

      Cat plm sa dau in palma? Imi iese bube drq...

  5. Username-ul tău: SmoKey Username-ul celui reclamat: Tesh Detalii: Off - Topic , ce treaba are topicul cu muzica mea ? =))) Dovezi (screenshot-uri, video-uri): Alte precizări: Sa i se aplice pedeapsa necesara. (Warn)
  6. https://ibb.co/album/t8TmNf Asta se intampla cand lucrezi pe gm-urile scripterilor si nu pe care doresti tu. Scripterul face ce il duce capu. Nu ceea ce ii mai spui si tu. Multumesc de -rep
  7. UP ! Postul pentru Scripter Sa-Mp s-a eliberat ! + Cautam in continuare Scripter Counter-Strike 1.6 !
  8. SmoKey

    Servicii CSGO

    +rep + Recomand!
  9. Dintre care jumătate furate.
  10. UP! Recomand ! Este firma serioasa ! Am luat un host sa-mp de la ei si merge chiar bine !
×
×
  • Create New...