Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Raul23

Users
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Raul23

 • Rank
  Advanced
 • Birthday 01/23/2002

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Bărbat
 • Location:
  Romania

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. Raul23

  Creatii - Konti

  Frumoase, chiar imi plac
 2. Raul23

  Creatii - Raul23

  Wallpapers & Template*
 3. Raul23

  Creatii - Raul23

  Avatare: Logo-uri: Wallpapers & Tameplates:
 4. Raul23

  Cadou - IObiT

  Persoana caruia ii oferi cadoul: @IObiT Cadou: Alte precizari: Cioban
 5. +rep pentru ASGOOD, nu e ca altii sa le dai banii si sa te lase cu Sistemul neterminat, il termina si chiar te ajuta cu bugurile daca le gasesti pe parcurs!
 6. Sper sa iti placa @Reset Bafta!
 7. Sper sa iti placa @Giovani, nu am mai facut gif-uri de 2 ani, cred ca mi-a iesit bine, cel mai mult m-am chinuit sa iti caut acel gif cu textele, data viitoare sa faci tu rost si sa il lasi in post Bafta!
 8. Sper sa iti placa @Kramppers Am auzit ca aici se fac Avatare pentru bani... chiar asa au ajuns astia, nu mai au o chifla in burtica Bafta!
 9. ASGOOD de asta am pus video ala acolo dupa ce prezint sistemul arat si ca i-am dat transfer.
 10. Username-ul tău: Raul23 Username-ul celui reclamat: @nobilzeusAdv Detalii: Am vrut sa cumpar un sistem si el si-a batut joc de mine, i-am platit suma de 25 de lei / 5 euro pentru sistemul de Vip Menu dupa ce i-am platit suma, i-am trimis datele supremo pentru a il implementa el (spunand ca ofera si implementare gratuita la oricare sistem cumparat), mi-a implementat sistemul, iar apoi dupa ce a vazut ca sistemul nu functioneaza mi-a lasat un mesaj spunand ca "caut ceva in system si iti trimit pe discord" de aici am asteptat 5 minute si am vazut ca a inceput sa se joace alte jocuri, iar dupa 5 minute i-am dat un mesaj "Atat, nu mai trimiti nimic?" iar dupa o ora si 10 minute a raspuns cu mesajul "asteapta" am asteptat in jur de 30 de minute si i-am trimis un mesaj "Mai astept?" dupa care el a iesit de pe discord. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/7xDFqRi Alte precizări:
 11. @nobilzeusAdv Esti smecher frate, stai cuminte de azi in colo https://www.youtube.com/watch...jLWF4DA&feature=youtu.be

 12. @nobilzeusAdv Esti smecher frate, stai cuminte de azi in colo https://www.youtube.com/watch...jLWF4DA&feature=youtu.be

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...