Manager L0K3D Posted January 10, 2019 Manager Share Posted January 10, 2019 Factiuni Factiunile in mare parte sunt gata, doar Taxi Cab Company nu dispune de nici o comanda/sistem. Nu pot spune daca sunt sau nu buguri la factiuni, majoritatea chestiilor le-am testat, insa mereu va ramane ceva ce scapi din privire. Factiunile nu sunt complexe, am creat doar strictul necesar. Sistemul de war a fost creat in 2017 si poate fi optimizat, a fost facut in graba deoarece timp de o luna trebuia sa termin modul de joc pentru a deschide serverul, insa am ambandonat proiectul din cauza lipsei de timp + era un chin Joburi Primul job nu este finisat. Arms Dealer este gata iar Drugs Dealer este acel job standard, /getdrugs intr-o incapere. Vehicule personale Gamemode-ul dispune de un dealership si un sistem de vehicule personale bine pus la punct. Am folosit iteratorii pentru al face mai usor de manevrat cand vine vorba de script, totul este dinamic. Un jucator poate avea un numar limitat de masini, limita este setata de catre un administrator (commanda /pset). Others Dupa cum am mai spus, scopul acestui gamemode este sa serveasca drept o baza pentru editat, nimic mai mult. Da stiu, nu am facut prea multe in acesti 2 ani, cum s-ar spune,, 'csf, n-ai csf', mereu am fost un lenes Daca gasiti buguri, raportatile pe canalul de discord al proiectului, il veti gasi in semnatura mea. (!) Daca o sa folositi gamemode-ul, folositi compilerul din folderul Pawno, nu doar include-urile. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TreflA, Un4m3d, pnndzxreal and 2 others 2 2 1 Server Query and RCON API | Actualizare script fara restart | Tips & Tricks Eureka v0.2 / Discord Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager Kedoo Posted January 10, 2019 Manager Share Posted January 10, 2019 (edited) NU MAI FOLOSITI BIGZONE!!!!!!!!!!!!!!!! FOLOSITI EUREKA Edited January 10, 2019 by Kedoo L0K3D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Gata cu bigzone, acum toata lumea o sa foloseasca Eureka GG Loke btw. Respecta si vei fi respectat. BigInt Pawn: Pacman C++: Snake C++: Minesweeper C++: mattbb.cash leaks.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobilzeusAdv Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 ahh ce injurati voi bigzoneul dar tot pe el a-ti invatat/scriptat multe =)) Intră aici: https://discord.gg/3Ed87AJSbh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager L0K3D Posted January 10, 2019 Author Manager Share Posted January 10, 2019 Acum 1 minut, nobilzeusAdv a spus: ahh ce injurati voi bigzoneul dar tot pe el a-ti invatat/scriptat multe =)) Eu personal am inceput sa inteleg ce e aia Pawn editant culori si texte pe swaG RPG, iar cand apareau erori descarcam iar gm-ul, iar editat si ciclul continua multe zile, dupa care am invatat sa caut rezolvari, alte chestii, functii, si tot asa. Server Query and RCON API | Actualizare script fara restart | Tips & Tricks Eureka v0.2 / Discord Eureka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiciu Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tukson Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Bravo moldovene Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobilzeusAdv Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Chiar acum, L0K3D_Hokage a spus: Eu personal am inceput sa inteleg ce e aia Pawn editant culori si texte pe swaG RPG, iar cand apareau erori descarcam iar gm-ul, iar editat si ciclul continua multe zile, dupa care am invatat sa caut rezolvari, alte chestii, functii, si tot asa. pnm, nu stiu ce asa ura pe bigzone, prima varianta prin 2013 2014,faceti voi aia in anul ala apoi injurati Intră aici: https://discord.gg/3Ed87AJSbh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyesky Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 sper ca a meritat asteptarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retired Dennis12 Posted January 10, 2019 Retired Share Posted January 10, 2019 Curios de ce a facut nenea locked aicisa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts