Jump to content

L0K3D

Manager
  • Posts

    402
  • Joined

  • Days Won

    21

Everything posted by L0K3D

  1. lma.

    1. TSN

      TSN

      mai traiesti varule

    2. L0K3D
  2. Problemă rezolvată Topicul a fost închis și marcat ca fiind rezolvat. Dacă consideri necesară redeschiderea acestuia, contactează un moderator. Topicurile cu problemele rezolvate și nerezolvate ajung in acelasi loc, le puteți găsi aici.
  3. Problemă rezolvată Topicul a fost închis și marcat ca fiind rezolvat. Dacă consideri necesară redeschiderea acestuia, contactează un moderator. Topicurile cu problemele rezolvate și nerezolvate ajung in acelasi loc, le puteți găsi aici.
  4. Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil.
  5. Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil.
  6. Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil.
  7. Topic închis. Topicul a fost închis, pentru mai multe informații contactează un moderator responsabil.
  8. Arată și MySQL logs.
  9. Undeva sus in include pune: new Text:CasinoTD[15]; Trebuie sa creezi o variabila pentru a stoca ID-ul textdraw-ului.
  10. Problemă rezolvată Topicul a fost închis și marcat ca fiind rezolvat. Dacă consideri necesară redeschiderea acestuia, contactează un moderator. Topicurile cu problemele rezolvate și nerezolvate ajung in acelasi loc, le puteți găsi aici.
  11. Problemă nerezolvată Topicul a fost închis din cauza lipsei de înteres. Daca consideri necesară redeschiderea acestuia, contactează un moderator. Topicurile cu problemele rezolvate și nerezolvate ajung in acelasi loc, le puteți găsi aici.
  12. Verifica daca n-ai inclus de 2 ori libraria, daca e in regula atunci descarca o versiune mai noua a streamer-ului.
  13. Problemă nerezolvată Topicul a fost închis din cauza lipsei de înteres. Daca consideri necesară redeschiderea acestuia, contactează un moderator. Topicurile cu problemele rezolvate și nerezolvate ajung in acelasi loc, le puteți găsi aici.
  14. Postează toată funcția.
  15. Problemă rezolvată Topicul a fost închis și marcat ca fiind rezolvat. Dacă consideri necesară redeschiderea acestuia, contactează un moderator. Topicurile cu problemele rezolvate și nerezolvate ajung in acelasi loc, le puteți găsi aici.
  16. QUEST DE PASTE pe plaja Santa Maria Beach sunt cateva camioane incarcate cu oua, din cauza ca sunt defecte curieri nu le pot livra trebuie sa descarci oua din acele camioane si sa le incarci intr-o masina personala sunt 4 tipuri de oua, cand le descarci iti poate nimeri oricare din ele insa nu poti sa livrezi oule pana nu ai incarcat toate 4 tipuri de oua in masina ta greutatea unui ou poate fi de la 30 la 70g, per tura (4 tipuri de oua livrate se fac cam 300-500g), depinde de noroc daca lovesti masina, ai sansa ca ouale sa se sparga si va trebui sa faci incarcatura din nou trebuie sa duci 20kg oua la casele din Los Santos pentru a termina misiunea video quest
  17. E cel din mSelection doar ca îs schimbate culorile
  18. Mega update: Dealership Vehicle personale Comenzi admin Logs
  19. Topic închis. Topicul a fost șters, pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  20. [DELETED] Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
  21. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  22. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
  23. Atunci acel jucator are wanted 0, prin "This player was not found in our database." nu m-am referit la baza de date a serverului ci "baza de date a suspectilor". Daca totusi are wanted, verifica daca i se modifica si variabila (pWanted) ce stocheaza nivelul de wanted in momentul in care jucatorul obtine acel wanted.
  24. [DELETED] Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
×
×
  • Create New...