Jump to content

Spiciu

Member
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Spiciu

  • Birthday 03/10/1999

Profile Information

  • Gender:
    Bărbat

Recent Profile Visitors

1,629 profile views

Spiciu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. ServerVehicles ăla cum arata? Foloseste si tu pastebin ca nu te doare mâna
  2. Nu cunosc gamemode-ul, Dar arata si tu if-ul ala dinainte, nu doar else if.
  3. Cauta textul ala care ti-l da cand intri in masina, vezi poate ai setat un alt numar de factiune la respectivele masini si modifica cu numarul factiunii taxi lv
  4. Adapteaza include-ul la gamemode-ul tau sau implementeaza-l direct in gamemode. Asa se intampla cand folosesti metoda copy paste.
  5. Scripterul ala daca era scripter te ajuta, nu te trimitea aici :))
  6. Apesi click inainte de text pe linia pe care vrei sa o asezi si apesi tab de cate ori e nevoie, pana se aliniaza..sau apesi shift+tab ca sa le dai inspre inapoi. Btw, functioneaza codul? iti apare vip sau nu?
  7. Noroc. Inlocuieste in ambele locuri asta: SCMEx(playerid, -1, "This %s (ID %d) is owned by %s | Colors: %d, %d | Odometer: %.2f km | Insurance: $%s",aVehicleNames[CarInfo[carid][cModel]-400], CarInfo[carid][Spawned], CarInfo[carid][cOwner], CarInfo[carid][cColorOne], CarInfo[carid][cColorTwo], CarInfo[carid][KM], FormatNumber(CarInfo[carid][cTax])); cu asta: https://pastebin.com/3hXFZWJX
  8. Update prezentat si in primul post. L-am facut chiar mai inainte, deoarece mi-am adus aminte ca nu era cine stie ce vechiul sistem de newbie, asadar: - Adaugat un nou sistem de newbie, mai complex. Detalii: - Un jucator poate folosi comanda /n o data la 2 minute. - Chiar daca un jucator trimite o intrebare si nu sunt helperi on duty, intrebarea acestuia ajunge pe lista de asteptare. - Cand un helper se pune On Duty, o data la 10 secunde ii va veni random o intrebare din cele existente. - Daca pui o intrebare iar aceasta ii este atribuita unui helper, vei vedea exact carui helper i-a fost atribuita intrebarea. - La folosirea comenzii /nskip, intrebarea se va pune pe lista de asteptare. Daca insa nu sunt alte intrebari, se poate primi aceeasi intrebare. - De asemenea, jucatorul vede daca i-ai pus intrebarea pe lista de asteptare. - Daca, in calitate de helper ai o intrebare activa, nu poti iesi din Duty. - Daca jucatorul de la care ai intrebarea se deconecteaza, vei fi notificat si vei primi o alta intrebare in 10 secunde, daca exista alta. Poza atunci cand nu sunt helperi online: https://imgur.com/a/mdounU4 Video cu prezentarea:
  9. L-am modificat astfel incat sa participi cu banii pe care ii ai in mana si nu pare a avea buguri. Nu l-am testat inainte de modificari.
×
×
  • Create New...