Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Spiciu

Users
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Spiciu

 • Rank
  Legend
 • Birthday 03/10/1999

Profile Information

 • Gender:
  Bărbat

Recent Profile Visitors

343 profile views
 1. ServerVehicles ăla cum arata? Foloseste si tu pastebin ca nu te doare mâna
 2. Nu cunosc gamemode-ul, Dar arata si tu if-ul ala dinainte, nu doar else if.
 3. Cauta textul ala care ti-l da cand intri in masina, vezi poate ai setat un alt numar de factiune la respectivele masini si modifica cu numarul factiunii taxi lv
 4. Adapteaza include-ul la gamemode-ul tau sau implementeaza-l direct in gamemode. Asa se intampla cand folosesti metoda copy paste.
 5. Scripterul ala daca era scripter te ajuta, nu te trimitea aici :))
 6. Apesi click inainte de text pe linia pe care vrei sa o asezi si apesi tab de cate ori e nevoie, pana se aliniaza..sau apesi shift+tab ca sa le dai inspre inapoi. Btw, functioneaza codul? iti apare vip sau nu?
 7. Noroc. Inlocuieste in ambele locuri asta: SCMEx(playerid, -1, "This %s (ID %d) is owned by %s | Colors: %d, %d | Odometer: %.2f km | Insurance: $%s",aVehicleNames[CarInfo[carid][cModel]-400], CarInfo[carid][Spawned], CarInfo[carid][cOwner], CarInfo[carid][cColorOne], CarInfo[carid][cColorTwo], CarInfo[carid][KM], FormatNumber(CarInfo[carid][cTax])); cu asta: https://pastebin.com/3hXFZWJX
 8. Update prezentat si in primul post. L-am facut chiar mai inainte, deoarece mi-am adus aminte ca nu era cine stie ce vechiul sistem de newbie, asadar: - Adaugat un nou sistem de newbie, mai complex. Detalii: - Un jucator poate folosi comanda /n o data la 2 minute. - Chiar daca un jucator trimite o intrebare si nu sunt helperi on duty, intrebarea acestuia ajunge pe lista de asteptare. - Cand un helper se pune On Duty, o data la 10 secunde ii va veni random o intrebare din cele existente. - Daca pui o intrebare iar aceasta ii este atribuita unui helper, vei vedea exact carui helper i-a fost atribuita intrebarea. - La folosirea comenzii /nskip, intrebarea se va pune pe lista de asteptare. Daca insa nu sunt alte intrebari, se poate primi aceeasi intrebare. - De asemenea, jucatorul vede daca i-ai pus intrebarea pe lista de asteptare. - Daca, in calitate de helper ai o intrebare activa, nu poti iesi din Duty. - Daca jucatorul de la care ai intrebarea se deconecteaza, vei fi notificat si vei primi o alta intrebare in 10 secunde, daca exista alta. Poza atunci cand nu sunt helperi online: https://imgur.com/a/mdounU4 Video cu prezentarea:
 9. L-am modificat astfel incat sa participi cu banii pe care ii ai in mana si nu pare a avea buguri. Nu l-am testat inainte de modificari.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...