Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - alt:V Server

Dennis12

EX Staff
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by Dennis12

 1. UP! Inca caut testeri dedicati pentru un proiect cu potential!
 2. Interesant, si sa inteleg ca in momentul acesta, pentru 18 zile daca imi fac card revolut primesc 20€?
 3. Nu erau 10 euro pentru înregistrare ? (50 RON )
 4. Multumim ! Clar, nu. E de ajuns sa fie cateva persoane interesate de proiectul asta si e ok. Nu se inchide
 5. Daca doriti sa luati legatura in privat cu mine ma puteti contacta pe discord: Dennis12#6604.
 6. Ce are ca scop proiectul GlobalScripts ? Proiectul GlobalScripts a fost conceput cu ideea de a oferi servicii de web development profesionale la preturi accesibile oricui si nu numai pentru diferite domenii de activitate( companii, jocuri [SA:MP, RAGE:MP, FiveM, CS:GO, etc] ). De ce sa alegi GlobalScripts ? Un prim argument evidentiat este seriozitatea, increderea, profesionalismul si comunicarea pe care se bazeaza serviciile noastre. Un alt argument este reprezentat de lucrurile pe care ne bazam cel mai mult in momentul in care creem un website. Securitatea joaca un rol foarte important, suntem foarte atenti in ceea ce priveste acest aspect. Oferim website-uri rapide, fara erori de operare pentru asigurarea bunei functionari. Design-ul este creeat dupa preferintele clientilor, dar totodata suntem foarte deschisi si atenti in ceea ce priveste acest aspect pentru a oferi un design placut oricarei persoane. Cum se va desfasura comercializarea serviciilor ? Cum pot lua legatura cu echipa ? Pe langa pagina de prezentare, website-ul nostru dispune de o platforma de SHOP cu plati automate, tichete si alte functii folositoare pentru suport avansat si comercializare mai usoara a serviciilor. Poti beneficia de toate aceste facilitati doar prin creerea unui cont. Pentru orice informatie sau orice proiect trebuie sa deschizi un tichet pe platforma, iar in cel mai scurt timp posibil vei primi un raspuns. Esti pasionat de programare si vrei sa inveti ? Ai o problema pe care nu stii sa o rezolvi ? Comunitatea noastra are o solutie gratuita si pentru acest aspect. Aceasta beneficiaza de un FORUM bine structurat pentru mai multe ramuri ale programarii, moderate de persoane specializate pe domeniul respectiv sau membrii ai comunitatii care vor sa ofere ajutor gratuit. Prin urmare te asteptam cu un cont si pe forum. De precizat, aceasta nu se bazeaza doar pe SA:MP, se bazeaza pe programare in general. Pentru o comunicare mai buna va asteptam si pe serverul nostru de DISCORD. Totodata apreciem si o sustinere pe paginile de FACEBOOK si INSTAGRAM. WEBSITE: https://globalscripts.ro/ SHOP: https://shop.globalscripts.ro/ FORUM: https://forum.globalscripts.ro/ DISCORD: https://discord.gg/mpdSQKr2MM
 7. Mhm, pare interesant
 8. MODEL TOPIC: Username: Dennis12 Ce recrutezi?: Cateva persoane mature, capabile sa modereze, sa populeze in accelasi timp in limita posibilitatilor un forum dedicat programarii, IT-ului si altele ( de aceasta parte cu promovarea ma voi ocupa eu mai mult, dar o mana de ajutor in plus nu strica niciodata ). Atentie, acest forum nu este dedicat doar pentru PAWN,SA:MP, contine si aceste ramuri, dar nu este finalizat inca. Cateva persoane care se stiu bine cu PAWN-ul, sa aveti o vechime in domeniu pentru gradul de PAWN Support. Cateva persoane care se stiu bine cu Web Development-ul, sa aveti o vechime in domeniu pentru gradul de WEB Support. Ce oferi în schimb: Un loc in comunitatea pe care am intemeiat-o. Detalii de contact: Discord: Dennis12#6604 / PM pe forum. Alte precizări: Acest proiect nu este 100% finalizat, mai am putin de lucrat de la el, dar am nevoie de cateva persoane capabile in care sa pot avea incredere de la inceput sa ne ocupam impreuna de acest proiect. Toate cheltuielile sunt suportate de mine.
 9. Username: Dennis12 Ce recrutezi?: Persoane capabile pentru intemeierea unei comunitati. In prima faza am nevoie de o echipa de testeri capabili, care sa testeze un gamemode cap coada si sa fie inventivi si totodata in pas cu moda. Ce oferi în schimb: Un loc in comunitatea pe care o vom intemeia. Detalii de contact: Discord: Dennis12#6604 Alte precizări: Dupa cum stiti, o perioada de timp am fost retras din acest domeniu, de tot. De dragul vremurilor vechi am discutat cu un prieten si ne-am hotarat sa infiintam o comunitate pe care ne-am dorit-o inca de cand eram copii. In concluzie, asta am si inceput sa facem, iar in acest moment avem nevoie de oameni seriosi, capabili pentru un proiect frumos. Momentan echipa noastra este formata din 2 persoane, eu, care ma voi ocupa de partea de cod, website, etc, iar acesta de partea financiara. Am ales sa incepem acum proiectul dupa atat timp deoarece avem posibilitate financiara mare si cunostiintele necesare. Pentru mai multe detalii, astept un mesaj pe discord.

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...