Jump to content

Spiciu

Member
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spiciu

  1. ServerVehicles ăla cum arata? Foloseste si tu pastebin ca nu te doare mâna
  2. Nu cunosc gamemode-ul, Dar arata si tu if-ul ala dinainte, nu doar else if.
  3. Cauta textul ala care ti-l da cand intri in masina, vezi poate ai setat un alt numar de factiune la respectivele masini si modifica cu numarul factiunii taxi lv
  4. Adapteaza include-ul la gamemode-ul tau sau implementeaza-l direct in gamemode. Asa se intampla cand folosesti metoda copy paste.
  5. Scripterul ala daca era scripter te ajuta, nu te trimitea aici :))
  6. Apesi click inainte de text pe linia pe care vrei sa o asezi si apesi tab de cate ori e nevoie, pana se aliniaza..sau apesi shift+tab ca sa le dai inspre inapoi. Btw, functioneaza codul? iti apare vip sau nu?
  7. Noroc. Inlocuieste in ambele locuri asta: SCMEx(playerid, -1, "This %s (ID %d) is owned by %s | Colors: %d, %d | Odometer: %.2f km | Insurance: $%s",aVehicleNames[CarInfo[carid][cModel]-400], CarInfo[carid][Spawned], CarInfo[carid][cOwner], CarInfo[carid][cColorOne], CarInfo[carid][cColorTwo], CarInfo[carid][KM], FormatNumber(CarInfo[carid][cTax])); cu asta: https://pastebin.com/3hXFZWJX
  8. Update prezentat si in primul post. L-am facut chiar mai inainte, deoarece mi-am adus aminte ca nu era cine stie ce vechiul sistem de newbie, asadar: - Adaugat un nou sistem de newbie, mai complex. Detalii: - Un jucator poate folosi comanda /n o data la 2 minute. - Chiar daca un jucator trimite o intrebare si nu sunt helperi on duty, intrebarea acestuia ajunge pe lista de asteptare. - Cand un helper se pune On Duty, o data la 10 secunde ii va veni random o intrebare din cele existente. - Daca pui o intrebare iar aceasta ii este atribuita unui helper, vei vedea exact carui helper i-a fost atribuita intrebarea. - La folosirea comenzii /nskip, intrebarea se va pune pe lista de asteptare. Daca insa nu sunt alte intrebari, se poate primi aceeasi intrebare. - De asemenea, jucatorul vede daca i-ai pus intrebarea pe lista de asteptare. - Daca, in calitate de helper ai o intrebare activa, nu poti iesi din Duty. - Daca jucatorul de la care ai intrebarea se deconecteaza, vei fi notificat si vei primi o alta intrebare in 10 secunde, daca exista alta. Poza atunci cand nu sunt helperi online: https://imgur.com/a/mdounU4 Video cu prezentarea:
  9. L-am modificat astfel incat sa participi cu banii pe care ii ai in mana si nu pare a avea buguri. Nu l-am testat inainte de modificari.
  10. Suflet am investit eu in editarea lui si chiar m-am distrat lucrand la el. Ai si tu dreptatea ta, iti multumesc pentru parere.
  11. Pentru asta a fost afirmatia mea. Multumesc pentru compliment
  12. Interesant, dar nu prea inteleg sistemul. E pt clanuri sau?
  13. Aveti aici o lista cu cam toate sistemele incluse, care nu au existat pe gamemode-ul de inceput: https://pastebin.com/Lm6yBLwr
  14. Dacă tu consideri. Aveti și voi dreptatea voastră, mă gândesc..
  15. Vă salut cu respect, dragi membri ai comunității Leaks România! A venit și ziua în care am finalizat să zic așa, gamemode-ul la care am lucrat puțin câte puțin, timp de ceva vreme. Recunosc, o perioadă mă lăsasem deoarece aveam alte preocupări mai importante în Real-Life, însă într-o zi am luat decizia să termin ceea ce am început, deoarece, după părerea mea, a ieșit un mod de joc cât de cât frumos. Ce mai cunosc și eu scripting, plus ajutor în unele situații, plus inspirații au rezultat la versiunea stabilă a gamemode-ului OldPlay România. Gamemode-ul este început de la o versiune aflată pe net a gamemode-ului LCS (LimitCs). Da, știu, poate că nu am niciun drept să schimb numele unui gamemode, acesta fiind un edit destul de mare de-al meu, însă am lucrat foarte mult, am pus suflet și am încercat să schimb și să aduc lucruri noi acestui mod de joc frumos. De ce "OldPlay"? Având în vedere că este un proiect la care lucrez de mult, l-am categorisit ca fiind un proiect mai vechi pe care am tot jucat :). Să nu o mai lungesc prea mult și să purcedem la prezentarea sistemelor ce se găsesc pe acest mod de joc. O listă cu update-uri o aveti aici: https://pastebin.com/wbKCHNYv Prezentări ale unor sisteme se găsesc și pe canalul meu -> https://www.youtube.com/channel/UCrAnxy4HXqvIDZUAtrD46Wg?view_as=subscriber Prezentare mai veche a gamemode-ului: Video Aveti aici o lista cu cam toate sistemele incluse, care nu au existat pe gamemode-ul de inceput: https://pastebin.com/Lm6yBLwr Summer Quest - Video Rob - Video Gift Hunt a.k.a "Piatra Metin" - Video Rainbow Car Color - Video Register - Video Elodia Hiding - Video Car Tag (Vipname) - Video Garaje (baza este in video, însă este schimbat interiorul, vedeți în poze) - Video Foto Blackjack: Foto Minesweeper: Foto Poker: Foto Apartamente: Foto Pet: Foto Accesorii: Foto Skin-uri personale: Foto Crates: Foto Duel: Foto Referrals: Foto Reaction Test: Foto Event OX: Foto Newbie System: Video Foto Dacă m-am repetat, scuzele mele, e târziu :)). Dacă am omis ceva, aveti lista cu update-uri, editez ulterior dacă e nevoie. Vreau păreri și sfaturi, despre ce să fac. Să-l pun pe net sau ce să fac cu el, sincer nu știu, sunt foarte indecis. Vă mulțumesc pentru atenție, v-am pupat ????
×
×
  • Create New...