Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - alt:V Server

L0K3D

Global Moderator
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

L0K3D last won the day on March 2

L0K3D had the most liked content!

4 Followers

About L0K3D

 • Rank
  eureka.ro
 • Birthday 06/23/2001

Profile Information

 • Location:
  Moldova

Recent Profile Visitors

4,828 profile views
 1. Verifica in include din ce folder selecteaza acele fisiere,
 2. Topicul a fost șters. Pentru mai multe informații contactați moderatorul responsabil.
 3. Fa un update crashdetect-ului
 4. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
 5. L0K3D

  Problema sistem

  Topic inactiv.
 6. Topicul a fost marcat ca fiind rezolvat Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
 7. Pune video-uri, poze, secvente dintr-un cod scris de tine, fa-ti un portofoliu ca sa vada lumea ce incerci sa vinzi. // timp expirat Imi dai PM cand esti gata sa prezinti cate ceva din ce poti face, atunci iti voi redeschide topicul.
 8. Ai 7 zile la dispozitie sa prezinti cateva din lucrarile tale. In caz contrat topicul tau va fi inchis.
 9. Topicul a fost închis din cauza nerespectării modelului de postare. Poți crea alt topic respectând modelul de postare specific categoriei în care postezi.
 10. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.
 11. Pai tu folosesti si MD5 Ti-am dat exemplu mai sus cum sa hasurezi parola folosind Whirlpool, foloseste codul de mai sus ca exemplu.
 12. Topicul a fost închis din lipsă de interes. Dacă se dorește redeschiderea acestuia, contactați un moderator. Toate topicurile rezolvate/nerezolvate ajung aici: https://www.leaks.ro/forum/101-closed-topics/ sau click.

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...