Jump to content

L0K3D

Mod. SA:MP
 • Content Count

  393
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

L0K3D last won the day on February 20

L0K3D had the most liked content!

4 Followers

About L0K3D

 • Rank
  eureka.ro
 • Birthday 06/23/2001

Profile Information

 • Location:
  Moldova

Recent Profile Visitors

2,641 profile views
 1. Seteaza corect valorile din PlayerTextDrawTextSize, ca sa intelegi mai bine: Cand doresti sa selectezi un TD de tip text, acesta are o raza (in cazul meu se poate observa usor, i-am setat o culoare bg-ului) si odata ce cursorul e in acea raza, poti selecta TD-ul. Cea mai simpla metoda pentru a ii seta raza potrivita, e sa folosesti iPleomax sau versiunile mai noi pentru a crea TD-urile, ii setezi bg-ului o culoare si modifici textsize-ul corespunzator, dupa care ii setezi culoarea transparenta.
 2. Problema a fost rezolvată. Topic închis!
 3. Am inteles ce problema ai, insa nu te putem ajuta daca nu ne oferi mai multe detalii despre ce anume nu functioneaza.
 4. Sterge parametrul din server.cfg, sau lasa-i valoarea default. https://wiki.sa-mp.com/wiki/Server.cfg Incearca sa-ti optimizezi gamemode-ul si nu cred ca vei avea probleme.
 5. Arata functia SetPlayerCheckpointEx.
 6. Daca esti incepator, iti dau un sfat. Inainte de a cere ajutorul cuiva, incearca singur sa cauti motivul pentru care iti apare o eroare, vei invata mai usor. Daca nu te vei descurca, atunci vei putea apela la ajutorul cuiva.
 7. Probabil nu se incarca corect numele owner-ului din baza de date, verifica. Topic inchis deoarece n-ai respectat modelul.
 8. Problema a fost rezolvată. Topic închis!
 9. Problema a fost rezolvată. Topic închis!
 10. Din cate inteleg, dupa ce acorzi o sanctiune de pe panel, se insereaza in baza de date atiunea respectiva atunci pe partea de web nu ai probleme. Rescrie codul de mai sus, nu mai folosi mysql_query ci mysql_tquery/mysql_tquery (ai aici un post in care explic diferenta dintre ele ca si pe Wiki pentru a intelege cum sa le folosesti in caz ca ai nevoie). Incearca sa faci debug-uri, odata ce ai extras o coloana, afiseaz-o si vezi ce anume nu se extrage din DB: Ceva de genul, esti sigur ca nu primesti erori?
 11. Nu ești mai presus, am înțeles ca imi prezinți gamemode-ul ca fiind al tau. Ontopic: Așteptați un răspuns, nu mai e sens să lăsăm toți câte un comentariu. Cine mai are dovezi le poate posta, restul stăpâniți-va.
 12. Alexandre, nu esti in Scarface, nu ești Tony Montana si nu-i mai copia caracterul . Înjuri ca ultimul prost când n-ai argumente sau când cineva îți demonstrează că ai greșit. Nu suntem impresionați de vorbele tale mărețe mai degrabă amuzați.
 13. Nu mai postati gamemode-uri daca nu puneti si poze, ai 24 de ore sa adaugi cateva poze/video-uri sau il voi arunca la gunoi.
×
×
 • Create New...