Jump to content

Ceyandme

VIP
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Reputation Activity

  1. Upvote
    Ceyandme got a reaction from Flint in Servicii CSGO   
    Username:Ceyandme Varsta:17 Ce fel de servicii oferi?:Scripter CSGO Pret:Se discuta in privat Detalii de contact:Ceyandme#6886 Alte precizari:configurare addons , rezolv orice problema tehnica.
  2. Upvote
    Ceyandme reacted to Emrys in Reclamatie - Essex   
    "Cine ma emrys? pisatul ala? pai lam facut de cacat de nu a mai intrat pe net 6 luni din cauza mea!" afirmatiile astea sunt facute de tine pe grupurile tale de discord (ti-am cerut politicos sa imi zici de unde ma cunosti? ) ai scris si ca am facut eu ceva functie pentru samp si ca am copiat sau ceva de genul(precizez ca eu nu am nici o legatura cu scriptingul sau chestii de genu) si te-rugat iar politicos sa imi improspatezi memoria ca mno poate am imbatranit eu... cand tu faci afirmatii de genu la ce te astepti? 
    P.S: fiind un membru fondator al comunitatii leaks am dreptul sa iau anumite decizii singur fara sa ii dai tag lui kenn sau leonard 😉 e simplu daca tu ai acea idee despre mine fara sa ma cunosti, de ce ai sta pe o comunitate de genu? esti liber poti alege orice alt forum unde sa iti petreci timpul liber.
    Si am specificat, nu vreau scuzele tale, nu imi pasa personal, vreau doar sa imi zici de unde ne cunoastem si cand "mai facut de cacat" daca tu imi amintesti treaba asta eu personal imi cer scuze in fata ta, cat timp faci afirmatii de genu apoi imi dai block cand te intreb de unde ma cunosti nu esti decat o nulitate, un caine ce latra si care eu consider ca nu are ce cauta aici.
  3. Ador
    Ceyandme got a reaction from CheaTer in CLOUDSERVER.RO - Gazduire dedicata - Gazduire jocuri   
    Recomand.
  4. Ador
    Ceyandme reacted to andreiusq in Servicii CSGO   
    +rep, prea bun
  5. Ador
    Ceyandme reacted to LucaPawnL in Servicii CSGO   
    +rep 
  6. Ador
    Ceyandme reacted to FutureAdv in Servicii CSGO   
    +rep recomand
  7. Ador
    Ceyandme reacted to SmoKey in Servicii CSGO   
    +rep + Recomand!
  8. Like
    Ceyandme reacted to zny in [LEGIT] Fă bani stând pe telefon - retragere bani doar pe PayPal   
    Dovada plății
    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up


     Dacă doriți să mă motivați să postez mai multe metode de făcut bani și tutoriale, nu uitați să îmi arătați suportul vostru apăsând pe 
  9. Ador
    Ceyandme got a reaction from SmoKey in Comunitatea CS-Game.Ro Cauta Scripteri !   
    Up + Recomand
  10. Upvote
    Ceyandme got a reaction from SmoKey in Servicii CSGO   
    Up
  11. Ador
    Ceyandme reacted to SmoKey in Comunitatea CS-Game.Ro Cauta Scripteri !   
    Username: SmoKey Varsta: 22 Ce fel de servicii oferi?: Cautam Scripteri categoria: SA-MP , Counter Strike 1.6 (Categoria Base Builder) Pret: Se discuta in privat Detalii de contact:  Discord : SmoKey#1025 sau PM Alte precizari: Comunitatea CS-Game.Ro Cauta scripteri SA-MP , Counter-Strike 1.6 (Categoria Base Builder) ! Pentru mai multe detalii contactati-ma in privat !
  12. Ador
    Ceyandme got a reaction from Skyled in [DELETED]safeRPG.ro   
    Succes
  13. Ador
    Ceyandme got a reaction from st0ryy in Vand Gamemode de la 0   
    +rep
  14. Ador
    Ceyandme reacted to Noke in Servicii CSGO   
    Recomand.
  15. Ador
    Ceyandme reacted to st0ryy in Servicii CSGO   
    -rep mi a dat teapa de 50 de lei nu recomand
     
     
     
    on: rec
  16. Ador
    Ceyandme reacted to Kramppers in Servicii CSGO   
    recomand
  17. Ador
    Ceyandme reacted to ComaNNN in Servicii CSGO   
    recomand
  18. Ador
    Ceyandme reacted to SeKo in Servicii CSGO   
    Recomand
  19. Ador
    Ceyandme reacted to dbvsef in Servicii CSGO   
    Recomand
  20. Ador
    Ceyandme reacted to bently in Servicii CSGO   
    Fortaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  21. Ador
    Ceyandme reacted to SmoKey in Servicii CSGO   
    Lucreaza si pentru mine deci ....
    Recomand + UP !
  22. Like
    Ceyandme reacted to essex in [Guide] Credibilitatea unui site.   
    Comertul electronic în Romania este în continua crestere si devine mai sigur de la an la an. Motivul pentru care multi utilizatori, nu doar din Romania cat si din afara se plang ca au fost inselati cu un anumit produs sau serviciu este ca nu stiu indeajuns de mult cum sa se fereasca si sa previna o teapa, mai pe scurt. Probabil ai observat un produs mai ieftin decat pe alte site-uri pe care le sti sigur ca sunt serioase, chiar daca nu ai auzit niciodata de site-ul de pe care vrei sa comanzi trebuie sa verifici cateva lucruri care iti vor oferi incredere pentru a cumpara respectivul produs.
    Conectiunea securizata HTTPS. -  In cazuli n care dorești sa folosești metoda de plata cu cardul, verifica sa vezi dacă pagina foloseste un protocol criptat de tipul SSL sau TLS care permite o tranzacție sigura pe Internet. Pentru a verifica daca acest protocol este activat, analizeaza adresa web a paginii în care trebuie sa dai datele cardului aceasta trebuie sa inceapa cu https nu http.          ATENTIE! Verifica apasand pe acel lacat daca conexiunea este complet sigura. Oricine poate pune o imagine cu un lacat pe site. Apasand pe lacat vei observa detalii despre certificarea SSL cat si despre firma pe care l-a eliberat. Incearca sa faci de unul singur research. - Fa putin research in legatura cu site-ul respectiv, cauta niste pareri pe internet sau informatii. De exemplu, caut acum pe google sizeer.ro si caut informatii despre respectiva firma: ce informatii de contact are? sediul firmei ? magazine in tara ? cauti videouri pe youtube, ati prins voi ideea. In general, ma uit si la aspectul site-ului: cum arata, cum sunt prezentate produsele, pozele daca sunt calitative, cum e site-ul structurat etc.
    Urmareste sigla TRUSTED. - Cea mai simpla metoda pentru a verifica credibilitatea unui magazin online este de a urmari daca acesta deaine marca TRUSTED. Sigla programului naaional TRUSTED este afișată pe prima pagina a magazinului și, cu un click pe aceasta, poți verifica pana cand este valabila marca acestui magazin, fapt care iti va asigura ca sunt respectate o serie de standarde, ce cuprind atat obligatii legale, cat si bune practici din domeniul comertului electronic.
     
    Concluzie: Prin urmare, recomand sa faceti putin research, intrebati un prieten daca a auzit de site-ul respectiv, cautati o sectiune despre about sau informatii suplimentare despre firma. De asemenea e indicat cand comandati un produs sa-l achitati prin ramburs si sa verificati coletul. Chiar daca nu ar fi un factor, ma repet, recomand sa va uitati dupa un domeniu "premium" de genul .ro sau .com. 
    Daca vi se pare de ajutor puteti da un +rep. Astept si alte metode de "protectie" in comentarii daca stiti.
  23. Haha
    Ceyandme got a reaction from CuNee in Regulament   
    Regulament jucatori.
      
    1. Limbajul vulgar se pedepseste cu GAG/MUTE. 
    2. Orice fel de CHEAT/HACK care iti aduce un avantaj fata de ceilalalti jucatori se pedepseste cu BAN Permanent.
    3. Orice tenativa tip GRIEF/TROLL se pedepseste cu SLAY in prima instanta, iar tentativele repetate se pedepsesc cu BAN pentru 60 de minute.
    4. Jignirea Adminilor (pe sau inafara serverului) duce la BAN pentru 24 ore.
    5. Nu aveti dreptul sa comentati decizia unui admin,daca aveti impresia ca a gresit, ii puteti faceti reclamatie PE FORUM, fara a-l ameninta.
    6. Nu aveți voie să spamati și sa abuzați de comanda sm_report, riscati ban pentru 12 ore . Fiți siguri înainte de a da report ca acel jucător este codat, nu dați report aiurea.
    7. Nu toleram nici un fel de reclama: in nume, poza,etc se pedepseste cu BAN pentru 12 ore in prima instanta si BAN permanent in a doua instanta.
    8. Cererile de UNBAN trebuie facute intr-un interval de MAXIM 48 de ore de la momentul banului, altfel cererea este considerata INVALIDA. 
     
    Regulament STAFF
    1. Adminii sunt obligati sa nu foloseasca comenzile de care dispun in scopuri proprii adica pentru a castiga. 
    2. La fiecare ban dat este necesara  o dovada VIDEO/FOTO, in caz contrar supervizorul va aplica o sanctiune pe baza situatiei. 
    3. Membrii Staff sunt rugati sa reclame alti Administratori pe forum in cazul in care efectueaza ceva gresit, jignesc jucatorii sub orice fel, sau in caz ca isi folosesc accesul la comenzi in scop personal (pentu   o sanctiune Administratorului care executa comenzi pe un alt Administrator avand grad mai mic ,  se poate ajunge si in situatia de a ramane fara grad in functie de gravitatea situatiei).   
    4. Membrii Staff sunt rugati sa nu amestece viata lor sociala/mesajele private pe chat-ul serverului.
    5. GAG-ul se va efectua doar dupa folosirea unui limbaj complet neadecvat. Gagul se acorda pentru 5 minute initial, putand fi dat pe o durata de 5-20 de minute la urmatoarele abateri.
    6. Jucatorii cu grad de HELPER sau mai mare  sunt OBLIGATI sa aiba cont pe forum si sa participe la posturile active ale serverului.
    7. Ca si Administrator ai responsabilitatea de a te ocupa de server indiferent de situatie,relatii de prietenie,si asa mai departe.
    8. Ca ADMINISTRATOR NU ai voie sa jignesti altii jucatori / ADMINISTRATORI, in caz contrar iei WARN/REMOVE.
    9. SLAY-UL/GAG-UL/ETC. Fara un MOTIV si o DOVADA CLARA se pedepseste cu  WARN/REMOVE. 
    10. Orice conduita de "superioritate" intre ADMINISTRATORI se pedepseste cu WARN.
    11. Orice tentativa de CHEAT in postura de MEMRBU STAFF se pedepseste cu REMOVE SI BAN PE IP , fie ea pe un cont alternativ sau  pe cel principal. 
    12. Abuzul comenzilor CSAY , HSAY , MSAY se pedepseste cu WARN !
    13. Aveti obligatia de a va ocupa de reporturi in orice situatie, adminii ce nu se ocupa de reporturi / server pot ajunge si la stergerea gradului ( remove ).
    14. Aveti la dispozitie 24 de ore pentru a prezenta o dovada la o reclamatie / cerere de unban . , in caz ca nu aveti cum sa o prezentati in 24 de ore (sunteti plecati/ nu aveti access la PC etc), anuntati lasand un reply la cererea de unban. Adminii ce nu prezinta dovada la timp pot primii warn, daca doreste acel jucator ( facand o reclamatie asupra acelui admin )
    15. Adminii care sunt inactivi mai mult de 7d ( 7 zile ) fara o cerere de invoire/inactivitate, primesc automat remove.
     
    Atentie:
    Daca Jucați cu cod și primiți VAC o faceți pe propria răspundere, gradele nu se transfera/returneaza !    
    La intrebarea "Ai citit regulamentul" trebuie sa raspunzi cu: "mamaliga cu tocana"                                                   
    Utilizarea CODURILOR pe contul primar sau secundar pe serverul de ARENA se pedepseste cu REMOVE.
  24. Like
    Ceyandme reacted to Wildo in IDEI PENTRU NOUL GIVEAWAY   
    Dedicate, vps-uri blanao
  25. Ador
    Ceyandme got a reaction from Octavian in Server updates   
    V0.0.1
     
    A fost implementat !challenge.
    Acum, nu o sa mai primesti deagle, doar la rundele cu pistoale.
    A fost implementat dansuri si emotii(!emotes).
    Au fost adaugate rank-uri: silver 1 2 3 etc.
    A fost implementat un anticheat (in beta).
    Au fost adaugate 5 harti noi.
×
×
  • Create New...