Jump to content

ALCHEM

Member
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Reputation Activity

  1. Like
    ALCHEM reacted to st0ryy in Caut proprietar cont Steam   
    upup
  2. Ador
  3. Like
    ALCHEM got a reaction from st0ryy in Servicii - st0ry   
    +up
    recomand
  4. Ador
    ALCHEM got a reaction from daemon in Cerere avatar - Drag0NN   
    Aș fi vrut să fac cum ai vrut mai exact, dar n-am AE în pc și nici resurse
    ceva rapid și simplist 
     

  5. Like
    ALCHEM reacted to ViewS in MEGA GIVEAWAY - 500€ LOCUL 1 & DIVERSE ÎN VALOARE DE PESTE 400€   
    PENTRU VIZITATORI: TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI PENTRU A PARTICIPA LA ACEST CONCURS!
     
     
     
    Ținem foarte mult la membri noștrii și de aceea am decis să vă răsplătim fidelitatea prin organizarea unui nou GIVEAWAY spectaculos. 
    EXTRAGEREA NU ESTE ÎNCĂ PROGRAMATĂ. AVEȚI SUFICIENT TIMP SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI! DATĂ ESTIMATĂ: 10 MAI 2020
     
    REGULAMENTUL CONCURSULUI:
    PENTRU PRIMUL LOC AVEȚI NEVOIE DE 100 DE POSTĂRI MINIM. PENTRU CELELALTE, 50. TREBUIE SĂ FI ABONAT LA CANALUL DE YOUTUBE UNDE FACEM EXTRAGEREA. LINKUL ESTE ACESTA: https://www.youtube.com/channel/UC6LI_V95dHWQ8ftBThBRFbA TREBUIE SĂ DEVII MEMBRU SERVERULUI NOSTRU DE DISCORD. PUTEȚI FACE ACEST LUCRU ACCESĂND LINKUL ACESTA: către Discord. TREBUIE SĂ NE CUNOAȘTEM ÎNTÂI. PENTRU ASTA EȘTI NEVOIT SĂ TE PREZINȚI. PUTEȚI FACE ASTA ACCESÂND LINKUL ACESTA: către Prezentări. CEI CARE NU RESPECTĂ MODELUL DE POSTARE SAU FAC MAI MULTE POSTĂRI SUNT DESCALIFICAȚI!  
    PREMII:
    LOCUL I: 500€ adică ~ două mii patru sute de lei CASH SAU ECHIVALENTUL ÎN BITCOIN SAU ALTE CRYPTOMONEDE CUNOSCUTE. AVEȚI URMĂTOARELE OPȚIUNI DE REVENDICARE: PayPal, Crypto, Transfer bancar. LOCUL II: STEAM GIFT CARD 50 EUR STEAM KEY GLOBAL (€50.99) LOCUL III: STEAM GIFT CARD 25 EUR STEAM KEY GLOBAL (€25.99) LOCUL IV: RED DEAD REDEMPTION 2: ULTIMATE EDITION ROCKSTAR GAMES LAUNCHER KEY GLOBAL (€89.99) LOCUL V: RESIDENT EVIL 3 STEAM KEY GLOBAL (59,99€) LOCUL VI: COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE PRIME STATUS UPGRADE STEAM KEY EUROPE (€36.99) LOCUL VII: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (€29,99) LOCUL VIII: COUNTER-STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE: SKIN - M4A1-S | HYPER BEAST (€29.99) LOCUL XI: GRAND THEFT AUTO V ROCKSTAR KEY GLOBAL (€15.99) LOCUL X: EURO TRUCK SIMULATOR 2 STEAM KEY GLOBAL (19,99€)  
    CUM TE ALĂTURI CONCURSULUI?:
    NUMELE DE PE FORUM: USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): LINK PREZENTARE:  
    Câștigătorul va fi ales prin intermediul websiteului random.org, iar extragerea va fi difuzată LIVE pe canalul de YouTube al comunității. TOȚI PARTICIPANȚII AU SANȘE EGALE!
  6. Like
    ALCHEM reacted to essex in [Guide] Credibilitatea unui site.   
    Comertul electronic în Romania este în continua crestere si devine mai sigur de la an la an. Motivul pentru care multi utilizatori, nu doar din Romania cat si din afara se plang ca au fost inselati cu un anumit produs sau serviciu este ca nu stiu indeajuns de mult cum sa se fereasca si sa previna o teapa, mai pe scurt. Probabil ai observat un produs mai ieftin decat pe alte site-uri pe care le sti sigur ca sunt serioase, chiar daca nu ai auzit niciodata de site-ul de pe care vrei sa comanzi trebuie sa verifici cateva lucruri care iti vor oferi incredere pentru a cumpara respectivul produs.
    Conectiunea securizata HTTPS. -  In cazuli n care dorești sa folosești metoda de plata cu cardul, verifica sa vezi dacă pagina foloseste un protocol criptat de tipul SSL sau TLS care permite o tranzacție sigura pe Internet. Pentru a verifica daca acest protocol este activat, analizeaza adresa web a paginii în care trebuie sa dai datele cardului aceasta trebuie sa inceapa cu https nu http.          ATENTIE! Verifica apasand pe acel lacat daca conexiunea este complet sigura. Oricine poate pune o imagine cu un lacat pe site. Apasand pe lacat vei observa detalii despre certificarea SSL cat si despre firma pe care l-a eliberat. Incearca sa faci de unul singur research. - Fa putin research in legatura cu site-ul respectiv, cauta niste pareri pe internet sau informatii. De exemplu, caut acum pe google sizeer.ro si caut informatii despre respectiva firma: ce informatii de contact are? sediul firmei ? magazine in tara ? cauti videouri pe youtube, ati prins voi ideea. In general, ma uit si la aspectul site-ului: cum arata, cum sunt prezentate produsele, pozele daca sunt calitative, cum e site-ul structurat etc.
    Urmareste sigla TRUSTED. - Cea mai simpla metoda pentru a verifica credibilitatea unui magazin online este de a urmari daca acesta deaine marca TRUSTED. Sigla programului naaional TRUSTED este afișată pe prima pagina a magazinului și, cu un click pe aceasta, poți verifica pana cand este valabila marca acestui magazin, fapt care iti va asigura ca sunt respectate o serie de standarde, ce cuprind atat obligatii legale, cat si bune practici din domeniul comertului electronic.
     
    Concluzie: Prin urmare, recomand sa faceti putin research, intrebati un prieten daca a auzit de site-ul respectiv, cautati o sectiune despre about sau informatii suplimentare despre firma. De asemenea e indicat cand comandati un produs sa-l achitati prin ramburs si sa verificati coletul. Chiar daca nu ar fi un factor, ma repet, recomand sa va uitati dupa un domeniu "premium" de genul .ro sau .com. 
    Daca vi se pare de ajutor puteti da un +rep. Astept si alte metode de "protectie" in comentarii daca stiti.
  7. Ador
    ALCHEM got a reaction from Rubyster in Prezentare - Rubyster   
    Salut și bine ai venit alături de noi!
  8. Like
    ALCHEM reacted to dustyhawk in Vand - 3 domenii   
    @ALCHEM nu e scam. domeniile au fost inregistrate de un prieten si mi le-a dat mie.
    am oameni care ma recomanda ca seller, poti sa te duci chiar tu sa ii intrebi.

    MI-AM SCHIMBAT DISCORD-UL, NOUL DISCORD: dustyhawk#8888
  9. Ador
    ALCHEM got a reaction from dustyhawk in Vand - 3 domenii   
    Având în vedere că toate domeniile au fost înregistrate azi, de ce le vinzi cu 3 euro negociabil ? Numai 5.90 euro a costat înregistrarea per domeniu la ”ihost24” unde ai tu. Care e câștigul tău?
    miroase a scam
     
  10. Upvote
    ALCHEM reacted to PORO in IDEI PENTRU NOUL GIVEAWAY   
    Avand in vedere ca foarte multi sunt copii (dintre cei ce intra in acest giveaway) depinde cat de mult vrei sa il mediatizezi (concursul) zic sa contina cateva premii pe diverse locuri 1-6, si anume:
    O suma modesta de cash $ - cca 50 box
    Jocuri pe steam ceva new fresh
    Iteme pentru jocuri ( sa zicem cs:go)
    Promovare (multi vor asta)
    Un server hostat
     
    Asta este parerea mea, axeaza-te pe ceva care sa rupa pentru pusti
  11. Like
    ALCHEM got a reaction from Leonard in [Tutorial] Cum sa folosesti tema din Sublime Text pentru Notepad++   
    Mersi fain :)) +1
  12. Ador
    ALCHEM reacted to Leonard in [Tutorial] Cum sa folosesti tema din Sublime Text pentru Notepad++   
    Sublime Text Theme -> Notepad++
     
    Salut! Sunt utilizator al programului de editare Notepad++ de cativa ani, il folosesc pentru Scripting SAMP, dar prefer tema oferita de Sublime Text. Asadar, am facut niste modificari asupra temei din Notepad++ si am ales sa va las si voua fisierul modificat, pentru cei care vor sa-l foloseasca.
     

     
    Pentru a arata ca in poza, puneti fisierul din link-ul de mai jos in %appdata%\Notepad++ si schimbati tema in Monokai (Settings -> Style Configurator -> Select Theme)
     
    Download theme: Click
    Succes!
     
    Tutorial realizat de @Lunoxx
  13. Ador
    ALCHEM reacted to MihaiADV in [DELETED]Giveaway GM Hard-Play   
    Salut, am decis ca la suma de 3500 de abonati pe acest canal sa dau gamemode-ul Hard-Play (acel edit burned) + panel compatibil 100% (a da, nu e acel panel classic Burned)
    Link la canalul unde trebuie sa va abonati (obligatoriu pentru a participa):  https://www.youtube.com/channel/UCnr3y3OzQkpMcsWUkBfoVRg
    Link unde puteti vedea clipuri cu GM-UL : https://www.youtube.com/channel/UC5V5ALSqtQk-vcWAOwoJECA
  14. Haha
    ALCHEM reacted to Dennis12 in Proiect de la 0 realizat de qRuby   
    Degeaba il faci de la 0 daca codul tot copiat este .. ????
  15. Haha
    ALCHEM reacted to qRuby. in proiectu learn-times   
    https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=314827
    esti un unic.. si un scump )))))))))))))))))))))))))))
    alt scripter peste noapte...
  16. Ador
    ALCHEM reacted to Syntetick in DigitalRows.com - Codul tau, responsabilitatea noastra   
    Daca m-am lasat de 999 de ori de pawn si m-am apucat tot de 999 de ori, inseamna ca am avut ambitie. Cat despre comunitati, nu am avut parteneri youtuberi sau cu mii de euro in buzunar, d-aia nu a ramas stabila, pentru ca am avut fonduri de a continua, si cine nu m-a recomandat mai departe cu serviciile mele? Posibil ca doar cei cu care m-am certat. Imi poti da te rog un screenshot? Startul tau norocos a fost la @LolyAdv, cand te-a luat si erau si doi youtuberi care te-au luat mai departe, altfel nu faceai nici tu nimic, iti garantez.
  17. Ador
    ALCHEM reacted to ViewS in DigitalRows.com - Codul tau, responsabilitatea noastra   
    Copie kwindo.
     
    Și adaugă și tu niște creații în toată firea, nu căcaturi de le faci in 10 minute, o pagina cu niște butoane sau un short url ca aia nu se poate numii creatie.
     
    https://viewskk.com cum e indexu meu, cam asa sunt creatiile tale, ca sa intelegi ce zic.
    Parerea mea este ca, nu inspirati incredere, cu acele creatii facute in maxim 4 zile.
    Dacă chiar vrei să faci ceva, vino cu ceva mai complex, si nu MINECRAFT, SAMP, că nu o sa vina mohammad din dubai fix la voi cu 7k euro buget sa il ajutati sa faca un server, probabil o sa vina un copil de 12 ani care a furat si el 5e de la parinti si vrea sa faca sv cu bonus 500kk de inceput, poate nici ala. 
    Eu mi-am scris părerea, daca tu o sa iei asta in hate, inseamna ca esti de rasa inferioara.
  18. Like
    ALCHEM reacted to MrTuNNe.Info in DigitalRows.com - Codul tau, responsabilitatea noastra   
    Nu eu te-am banat ????
    P.S: in momentul in care nu iti argumentezi opinia, dai de banuit ????
     
  19. Ador
    ALCHEM reacted to Dennis12 in DigitalRows.com - Codul tau, responsabilitatea noastra   
    Ideea in sine a proiectului este foarte faina, din punctul meu de vedere.
    Cred ca se merita sa incepi un astfel de proiect, poate fi si veritabil in viitor, daca comunitatea creste. 
    Nu vad rostul comentariilor de hate, pur si simplu, vedeti-va de treaba voastra si nu mai comentati aiurea, mie unul imi place foarte mult cum este lucrat la momentul actual index-ul, adica nu cred ca este copiat sau e atat de urat incat poate fi trimis la groapa de gunoi, cum speculeaza anumite specimene de pe aici.
    Acum probabil veti spune ca sunt prieten cu mrtunne sau sintetick si de asta las un comentariu pozitiv despre acest proiect, dar nu ma intereseaza nici cat e negru sub unghie de parerile voastre.
    Asta este opinia mea despre proiectul DigitalRows in momentul de fata, opinie care poate fi schimbata doar de mine, nu influentata de comentariile altora, ceea ce probabil ar trebui sa faceti si voi, adica sa nu va lasati influentati de alte persoane in alegerile voastre ???? 
     
    Multa bafta cu proiectu' asta ! 
  20. Upvote
    ALCHEM got a reaction from Dani3l. in Gamemode HGame edit   
    Dacă și asta e edit..
  21. Downvote
    ALCHEM got a reaction from CRISTIANN in Gamemode HGame edit   
    Dacă și asta e edit..
  22. Upvote
    ALCHEM got a reaction from keNN. in Vând temă ipb 3.4.9   
    Username: Our4Nos
    Vârsta: 17
    Ce vinzi?: Temă ipb 3.4.9
    Dovada (că eÈ™ti în posesia produsului): 

     
    PreÈ›: 50 lei paysafecard.
    Detalii de contact: PM Forum
    Alte precizări: Mai multe detalii discutăm în pv.
  23. Upvote
    ALCHEM got a reaction from DrooMAdv in Cerere (avatar) - Young Crooi   
    v1.   v2. 

  24. Upvote
    ALCHEM reacted to VladRPG in U-Nation Romania - v0.1a   
    Username: Vlad
    Nume Proiect: U-nation
    Detalii proiect:  Inceput de la gamemode-ul Eureka postat de catre L0k3d acum ceva timp. Am golit tot de pe el, am lasat doar structura de baza.
    Implementat un sistem de inregistrare & logare Implementate cateva comenzi pentru admini (momentan doar comenzi ce ma ajuta sa lucrez la server, ex: gotoxyz, savepos, movepos, etc) Facute legaturi cu baza de date (se salveaza cash, banii din banca, nivelul player-ului,admin level-ul, helper level-ul.). Facut logo + avisare data, ora ,secunda langa hud. M-am folosit de y_timers pentru timere. Facut un public de test pentru payday, momentan pana termin de lucrat payday-ul se acorda odata la 5 minute (normal va fii la x:01) #2 Rezolvata o problema la OnPlayerDisconnect, daca te aflai intr-un interior, cand intrai pe server te dadea in acel interior respectiv virtualworld-ul iti era setat random. Adaugat spawn random in case (15 pozitii). #3  11.06.2018 - 13:04 Acum stats-ul este afisat intr-un dialog, sunt afisate doar informatii importante legate de cont. Adaugat un meniu pentru accesarea vehiculelor personale, meniului business-ului, casei, skill-uri, afisarea stats-ului. Meniul se deschide de pe tasta ALT respectiv se inchide de pe tasta ESC (Escape). Meniul ce cuprinde lucrurile de mai sus se poate folosii doar daca te aflii OnFoot, daca esti intr-un vehicul nu-l poti accesa, respectiv daca ai un checkpoint activ / muncesti la un job. (Probabil voi scoate de la job-uri). #4 11.06.2018 - 13:48  Scos stock-ul cu numele factiunilor, acum se extrag din baza de date. Facut un stock in care se reseteaza variabilele. Rescris sistemul DMV, acum dupa ce primesti licenta de condus expira doar dupa ce atingi suma de 20 de ore jucate , nu payday-uri. Pentru a se pune o ora jucata este nevoie de minim 3500 de secunde jucate. Acum poti da rob fara a detine puncte de rob. Poti pornii un jaf la fiecare payday. Sistemul de rob este in continua dezvoltare, momentan este cel default. #5 11.06.2018 - 14:00  Preview stats:
     
     
    Preview main menu: (trebuie sa-l aranjez)
     
     
     
    Mesaj dupa inchiderea meniului (ESC)
     

    #6 11.06.2018 - 15:30 - Adaugat un tutorial cu informatii esentiale (explicit step by step) - Am scos dialogul de la schimbarea parolei, deoaree mi se pare inutil pe dialog (nu e vorba de sql injection in 2018 :)) )  #7 - 12.06.2018 - 08:59 - Adaugat un sistem de helperi. Se primesc intrebari random deoarece mai nou in 2k18 se foloseste binder pentru auto-accept, si vreau sa fie toti helperii egali. Daca sunt 5 intrebari si doar 2 helperi de exemplu, serverul calculeaza in felul urmator: Daca helperul are hlevel > 1 adica este superior la helper 1, primeste automat intrebarea dupa ce raspunde la prima intrebare. Respectiv daha hlevel < 2 se considera ca helperul respectiv este la inceput si va primii intrebarea abea dupa 60 de secunde. Raportul la helperi se calculeaza in felul urmator: 1 raspuns la intrebare = 1 punct raport + 1 token  Token-urile sunt un fel de criptomonede sa zic asa =)) , cand ai de exemplu 50-100 , le poti convertii in puncte premium. 100 tokens = 25 pp  si asa mai departe.  Sistem nou de DMV, bombita araba 2k18. Adaugat un sistem de newbie chat pe dialog. Rezolvat un bug la status, ce facea sa nu-ti apara numele factiunii in dialog. Rezolvata o mica problema la comanda /colors, era prea mic string-ul. Adaugata factiunea Las Venturas Police Department. Adaugat un sistem de vehicule pentru factiuni, nu este dinamic, se adauga manual in baza de date. (nu vreau sa ocup linii ampulea). Adaugat un sistem de paintball in arena. Adaugata o mapa noua pentru paint pe langa desert. La paintball este doar un mod momentan, cel clasic. Primesti un deagle cu 350 ammo , m4a1 350 ammo si 1 rifle. Preview /list:
     
    Lista
     

     
    Admini:

     
    Helperi:

     
    Youtuberi:

  25. Upvote
    ALCHEM got a reaction from LAURMEGAA in ReclamaÈ›ie LaurMEGA   
    Username-ul tău: Our4Nos
    Username-ul celui reclamat: LaurMEGA
    Detalii: mi-a dat È›eapă.. mai multe detalii aici https://leaks.ro/index.php?/topic/1523-%C8%9Bepar-laurmega/
    Dovezi (screenshot-uri, video-uri): aveți în topic.
    Alte precizări: remove.. ban.. orice. Numai să nu îl mai văd aici 
×
×
  • Create New...