Jump to content

dustyhawk

Users
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

About dustyhawk

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bun, deci, in primul rand asta tine de bun simt. trebuia sa imi ceri acord-ul ca sa pui gamemode-u asta pe net pentru ca nu doar tu ai lucrat la el ci si eu, practic munca mea e acum pe net. cand am deschis gta revised am pus toti de acord ca gamemode-ul asta nu o sa ajunga niciodata pe net, indiferent ce se v-a intampla. you're a traitor.
 2. Salutare. Astazi revin cu un nou proiect numit GTA: Revised. Q: Ce este GTA: Revised? A: GTA: Revised este un proiect care are viziunea de a schimba gameplay-ul jocului GTA San Andreas (atat multiplayer cat si singleplayer). Q: Din cine este alcatuit staff-ul? A: --------------------------------------------------> @dustyhawk & @buNNy -> game developers Adryan -> web developer Admins -> vacant. Pentru ca promitem schimbarea gameplay-ului, am sa va las aici un video doar cu tutorial-ul de la inceput. --> Pentru a fi la curent cu update-urile aduse modului de joc, te asteptam pe https://discord.gg/AtKBKuh.
 3. retrag reclamatia, am vorbit cu el pe discord.
 4. =)) asta credeam si eu, de aia am dat primul..
 5. Username-ul tău: dustyhawk Username-ul celui reclamat: MrTuNNe.Info Detalii: Bun. In trecut, am facut cateva mici afaceri cu tunne (totul a decurs bn), acum vreo 1 saptamana jumate am facut o afacere cu el (un index pentru un proiect de-al lui), gandindu-ma ca afacerile cu el din trecut au fost realizate cu succes, am trimis eu primul lucrarea. A spus ca "se uita imd" si de atunci nu am mai dat de el, acum vad ca mi-a dat block. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/WZpRgUr (include si ultima tranzactie de pe paypal, unde trebuia sa primesc banii) Alte precizări: Chiar nu credeam ca te injosesti pentru 25 euro. - vad ca recent a fost online, nu a avut timp sa se uite si el in "dm".
 6. dustyhawk

  netflixer

  ce-i asta :? edit: keylogger
 7. chelutu-beta a simple discord bot using quick.db (inspired from dorian popa) photos: https://imgur.com/a/Bpe8tcS [Protected content]
 8. Robbery system: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3945921 Brutally wounded: ----> https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=632183 https://forum.sa-mp.com/showpost.php?p=3866366&postcount=7 La brutally wounded, rezolvarea e in topic. Astept un sistem mai complex daca vrei recomandarea mea.
×
×
 • Create New...