Jump to content

MrTuNNe.Info

Member
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

MrTuNNe.Info last won the day on October 8 2019

MrTuNNe.Info had the most liked content!

About MrTuNNe.Info

Recent Profile Visitors

1,356 profile views

MrTuNNe.Info's Achievements

  1. Cer T/C. O sa caut in alta parte.
  2. Un template in genul cPanel/WHM plus alte chestii.
  3. Mai exact? Consider ca am detaliat cam tot ce este necesar.
  4. Username: MrTuNNe Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Web Designer Ce oferi în schimb: $$$ Detalii de contact: Discord: MrTuNNe#7335 Alte precizări: Nu am nevoie de un template pentru un forum sau orice alta platforma. Voi avea nevoie de HTML pur pentru o platforma facuta de mine.. Experienta in JavaScript(explicit, jquery) este obligatorie. Un portofoliu este necesar. Daca nu ai peste 17 ani mai bine nu ma contactezi (daca ai mai putin, sper ca ai un portofoliu bun) Sa ai o imaginatie bogata, deoarece este important ca totul sa iasa frumos si cat mai modern. Trebuie sa intelegi ca ce voi cere eu e posibil sa iti fie nou, astfel ca daca nu iti plac provocarile, mai bine nu pierdem timpul. Este obligatoriu sa fie responsive si o cunostinta in Bootstrap(sau framework-uri asemanatoare) este importanta. Daca ai nevoie, iti ofer si gazduire web pentru ca sa poti lasa un preview. Astept talentele pe discord. Spor.
  5. S-au inscris suficiente persoane pentru beta. Inregistrarile au fost inchise. Cer T/C
  6. Up. Cateva persoane deja vad ca s-au inscris. Ca si mic update, recompensa ramane doar plata prin paypal.
  7. Username: MrTuNNe.Info Vârstă: 20 Ce recrutezi?: Beta testeri pentru o platforma de gazduire ce o sa fie folosita pentru o firma ce o sa fie deschisa in 2020. Ce oferi în schimb: In cazul in care prin surprindere, un numar mare de oameni se vor inscrie(lucru putin probabil) atunci o sa primiti beneficii la deschidere de genul, reduceri/gazduire gratuita/credit in contul de client. In cazul in care numarul de oameni o sa fie unul mic, o sa fiti platiti per bug/vulnerabilitate. Plata se face doar PayPal. Detalii de contact: Discord: MrTuNNe#7335 (Doar pt intrebari/probleme) Alte precizări: Pentru inregistrari tot ce trb sa faceti e sa intrati pe: https://webonduty.com/ > Inscriere beta > Cand o sa inceapa testele o sa primiti o notificare prin e-mail cu mai multe detalii.
  8. Tipul asta e acelasi tip de la lowpings, am postat in topicul de acolo tot ce e nevoie sa demonstrez ca minte În legătură cu firma:))
  9. Nu imi place sa ma bag, si nu tin apararea la nimeni dar e mai important sa stii un singur limbaj la un nivel foarte bun decat 10 limbaje spre exemplu dar la un nivel ce nu merge folosit in productia de zi cu zi. Eu am lucrat la viata mea cu limbajele la greu, PHP, Java, Python, putin C++, Kotlin si intr-un final, Golang. Nici unul nu mi-a oferit satisfactia de la Go si am renuntat la toate exceptand Golang :))
  10. Pe tine chiar te considera lumea developer? E de ajuns sa pui in fata la url view-source: Exemplu view-source:http://new-zone.tk/
  11. Doar un nebun ar putea sa creada ca prin blocarea la click dreapta/ctrl+u se poate bloca inspect elementul :)) De ce nu a inteles lumea nici in 2019 ca nu se poate bloca?:(
  12. 1. Stiam deja ca nu ai caen 6311, am verificat de mult. Stiu si de faptul ca poti sa ai coduri caen secundare, stai calm. 2. Overselling-ul se practica la VPS-uri la greu mai peste tot, deoarece multi clienti nu folosesc resursele si astfel se poate vinde mai mult. 3. Mi-e greu sa cred ca ce imi arati tu e 100% adevarat. Sigur, certificatul poate l-ai capatat de undeva, dar eu daca ma uit la numarul de angajati sunt doar 2. Sau mai bine zis unu? http://prntscr.com/nzimoe Sa intelegi mai bine. Ori firma e a lui maica-ta si a pus un cod caen secundar(lucru pe care nu-l pot verifica momentan. Decat daca platesc sa aflu tot despre firma. Lucru pe care nu o sa il fac) si faceti o mare teapa acolo ca tu, fiind barbat, nici macar nu esti angajat acolo. Putin dubios, nu crezi? Dupa o cautare si a detinatoarei, este fosta Persoana Fizica Autorizata. Si din cate vad detine decorz.ro. Tu ce zici? Vezi ceva dubios? Gresesc cu ceva?
×
×
  • Create New...