Jump to content

Sapphire

Users
 • Content Count

  341
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Points

  0 [ Donate ]
 • Time Online

  3h 53m 2s

Sapphire last won the day on May 7

Sapphire had the most liked content!

4 Followers

About Sapphire

 • Rank
  King

Profile Information

 • Gender:
  N/A

Recent Profile Visitors

1,420 profile views
 1. Programul "gratis" pe care il stii tu verifica o adresa in 5-10 secunde si era foarte incet. Ce vand eu aici este o versiune mult mai imbunatatita, mai exact: - Nu iti trebuie multe drivere, deci este mult mai rapid. - Genereaza adrese de bitcoin cu private keys. - Verifica aceste adrese sa vada cat bitcoin mai este valabil pe adresa respectiva. - O sa auzi un sunet de clopotel daca pe adresa respectiva se afla bani. + Am precizat ca o il vand cu un tool care ajuta la gasirea adreselor mult mai rapid. (undeva la 200%) Daca ai auzit de c.to sau n.to de la Colo si stai acolo cateva minute in fiecare zi, te rog sa nu ma mai faci pe mine "Jalnic".
 2. Username: Sapphire Varsta: 20 Ce vinzi?: Bitcoin Balance Checker Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/JWKhlG2 Pret: 20euro Skrill/Bitcoin/Ethereum Detalii de contact: Discord ghost1#1877 Alte precizari: Produsul vine si cu un tool pentru generare de adrese cu private key-uri intr-un notepad. Pentru mai multe detalii -> ghost1#1877
 3. hidden, revin cu edit
 4. Cu ce sa te ajutam? Sau ti-ai facut cont pe leaks special sa ne disperi cu referral link-ul tau pe niste site uri de rahat?
 5. multumesc pt feedback. nu prea ma mai ocup de el, ca sa fiu sincer am si uitat ca il am pe play store.
 6. VNC = RDP dar este Linux Ai urmatoarele beneficii: 24/7 online, poti sa hostezi un website, poti mina bitcoin gratis, toate datele sunt salvate dupa ce dai restart la VNC [Protected content]
 7. Ai aici o comparatie intre cele doua. Eu personal as merge pe un i5
 8. Foarte frumos siteul, succes in continuare cu el
 9. NUMELE DE PE FORUM: Sapphire USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): ghost1#1877 LINK PREZENTARE:
 10. 1. Nume real (ex: Alex Ionut ,etc) : Nitu Alexandru Costin2. Scurta descriere: sunt cel mai simplu baiat, imi place sa ajut si sa fac jocuri pt telefon3. SteamID numeric ( https://steamid.xyz/ ) : https://steamcommunity.com/id/saph1 / STEAM_0:1:1231851464. Varsta: 205. Discord ID (Nume + tag) : ghost1#18776. Ce te diferentiaza de ceilalti?: Nimic7. Cat timp poti dedica serverului?: 2 ore8. De ce ai vrea sa te alaturi staff-ului?: Imi place cand oamenii se simt bine pe server si cred ca pot ajuta cu acest lucru9. Ai un Program de FILMAT cu care poti sa filmezi dovezile si sa le prezintii in caz de nevoie ? (cereri unban ... reclamatii etc) : Nu am, o sa imi iau daca sunt acceptat10. Ai citit regulamentul?: cand o sa apara.
×
×
 • Create New...