Jump to content

Backcode

Member
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Backcode last won the day on July 16 2022

Backcode had the most liked content!

About Backcode

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Backcode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Puteai sa spui simplu ca nu stii sa îl deschizi, ca vad ca esti bun sa comentezi, dar dovezi sa aduci nu esti in stare.
  2. Unde s băieții cum ca e cod de cacat sau copiat? @Dennis12 @Fresh @Stanciu @Syko @Leonard
  3. Recomand, panel laravel, la comanda, doar el valorează 65$
  4. E peste orice alt panel al asa zisilor web developeri, macar daca ati stii sa il urcati pe local. Oricum e sub nephrite si bhood, dar peste orice altceva, mai are de terminat pe la admin tools si niste loguri, plus ca are posturile prin axios. Spor la download.
  5. Salut, am chemat un vecin si l-am motivat, a venit inca un vecin si l-am motivat pe el, hai sa ii motivam pe toti ca sa oprim ceordeala! JOS RANGA STOP REVOLUTIA! HAI PSD
  6. Salut, problema ta este datorată faptului că ai o eroare în admin tools, probabil si nu se încarcă restul paginii(ce exista sub eroare), adică nici scripturile js.
  7. Te ai descurcat cu ajaxul ala?
  8. Succes la vanzare, la admini ai pus ceva tools?
  9. leak nou (panel) sal tuksoane - 

     

  10. Nu prea ma intereseaza parerea ta despre ce faceam inainte, dar nu cred ca ne putem compara, sincer. In plus, intai uite-te peste sursa si apoi vezi care e treaba, nu da doar comm in bataie de joc ca sa ai acces la sursa. P.S. Sursa se va updata in maxim 1 saptamana, deja am lucrat la niste chestii smechere la ea + apare dmv.
  11. EDIT 1. Incearca cu HTACCESS-ul meu, daca tot nu merge probabil problema este din alta parte. Te rog sa ne spui daca s-a rezolvat sau nu, pentru a ajuta un administrator sa inchida topicul. Multumesc.
  12. Salut. Aceasta problema se datoreaza inexistentei unui fisier .htaccess Iti recomand sa il descarci de la un alt panel tot de aici, sau de pe link-ul => https://www36.zippyshare.com/v/ezuW2IH8/file.html Mult succes!
×
×
  • Create New...