Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - RAGE:MP Server

Backcode

Users
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Backcode last won the day on July 5 2019

Backcode had the most liked content!

About Backcode

 • Rank
  Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Puteai sa spui simplu ca nu stii sa îl deschizi, ca vad ca esti bun sa comentezi, dar dovezi sa aduci nu esti in stare.
 2. Unde s băieții cum ca e cod de cacat sau copiat? @Dennis12 @Fresh @Stanciu @Syko @Leonard
 3. Recomand, panel laravel, la comanda, doar el valorează 65$
 4. E peste orice alt panel al asa zisilor web developeri, macar daca ati stii sa il urcati pe local. Oricum e sub nephrite si bhood, dar peste orice altceva, mai are de terminat pe la admin tools si niste loguri, plus ca are posturile prin axios. Spor la download.
 5. Salut, am chemat un vecin si l-am motivat, a venit inca un vecin si l-am motivat pe el, hai sa ii motivam pe toti ca sa oprim ceordeala! JOS RANGA STOP REVOLUTIA! HAI PSD
 6. Salut, problema ta este datorată faptului că ai o eroare în admin tools, probabil si nu se încarcă restul paginii(ce exista sub eroare), adică nici scripturile js.
 7. Te ai descurcat cu ajaxul ala?
 8. Succes la vanzare, la admini ai pus ceva tools?
 9. leak nou (panel) sal tuksoane - 

   

 10. EDIT 1. Incearca cu HTACCESS-ul meu, daca tot nu merge probabil problema este din alta parte. Te rog sa ne spui daca s-a rezolvat sau nu, pentru a ajuta un administrator sa inchida topicul. Multumesc.
 11. Salut. Aceasta problema se datoreaza inexistentei unui fisier .htaccess Iti recomand sa il descarci de la un alt panel tot de aici, sau de pe link-ul => https://www36.zippyshare.com/v/ezuW2IH8/file.html Mult succes!
 12. Din cauza internetului de decat de care dispun până pe 10 august nu imi pot da cu parerea daca arata ok, sau nu, însă presupun ca este OK din punct de vedere al designului. Dacă ai stat 1 luna pe el, sigur este foarte ok, însă iti recomand ca pe AdminPanel, sau alte pagini unde pot intra doar unii plaueri cu diferite privegii, sa nu dai doar redirect, ci si 'die()' sau pui if-uri. Recomand cu incredere

Board Life Status


BOARD STARTUP DATE: March 24, 2018 11:11:03

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...