Jump to content

Uzzik

Member
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Uzzik

  1. Bine ați venit pe serverul de SA:MP al comunității LinkMania, aceasta a fost deschisa in 2008! Deschidere: 27.04.2024 - 20:00 Echipa de conducere: Error404 - Scripter de top, garantând funcționalitatea și inovația serverului. FuK - Experimentat în rolul de Server Administrator, având o istorie cu serverul nostru. Ce va oferă serverul nostru? Modul clasic de joc - Revenim la rădăcinile noastre cu modul original cumpărat de la fostul scripter "Spoker". Îmbunătățiri constante - Am adus noi funcționalități și optimizări. Descoperiți-le pe pagina de updates ( https://panel.rpglinkmania.ro/updates ). Promovare: Am investit în 4 campanii de promovare realizate de youtuberi cunoscuți pentru a aduce înapoi comunitatea și a oferi o experiență memorabilă tuturor jucătorilor noștri. Ramurele serverului: Index: https://rpglinkmania.ro/ Forum: https://www.linkmania.ro/ Panel: https://panel.rpglinkmania.ro/ IP: 188.212.102.42:7777 TRAIESTE VREMEA COPILARIEI DE ALTADATA! Evenimentele au fost mereu o distractie la noi pe server. JOACA ACUM INCEPE... NE JUCAM BILIARD? Barurile sunt mereu pline acum, majoritatea completand timpul lor liber la o masa de biliard cu prietenii... DROGURI IN CASA TA De acum esti mai liber, iti poti planta ghivece cu droguri chiar la tine in casa. Ai grija insa la politie... JEFUIREA CASELOR Este prea riscant sa jefuiesti o banca dar vrei totusi sa te bucuri de bani multi? Alege saprgerea unei case din oras, verifica ca proprietarul sa nu fie acasa si fa-ti treaba! VREI SA TE FACI AUZIT? ACUM EXISTA O POSIBILITATE Cumpara un billboard si fa-ti reclama cum sti tu mai bine, textul scris va fi afisat in format maxim pe panoul cumparat intrucat toti jucatorii sa-l poata vedea. JOACA SA FIE JOACA... CHEAMA-TI PRIETENII SI VENITI AICI Joaca-te aici cu prietenii tai sau alti jucatori si transforma distractia in sumele de bani pe care ti le doresti si care pot fi castigate de aici! Acestea sunt o parte din sistemele aflate la noi pe server, va asteptam si pe voi alaturi de noi!
  2. Ce panel folosesti? Cel linkmania?
  3. @keNN. l-am instalat acum dar nu imi dau seama exact cum trebuie, m am uitat la tutoriale pe youtube dar apare ceva legat de platforma laravel blog
  4. Salutare, am descarcat si eu panel-ul si gamemode-ul bottles (linkmania 2020) si i-am facut configuratia la gamemode cu baza de date (functioneaza foarte bine), insa la configuratia cu panel-ul m-am blocat putin, panel-ul este unul de tip (laravel) m-am uitat in mare pe youtube la tutoriale sa vad cum se conecteaza si nu i-am dat de cap. Am modificat fisierul .env arata asa: APP_ENV=production APP_KEY=base64:GKOs3KGeABNtthKTpsHrPNHEgjDtPP8mUhW1PI6s7jY= APP_DEBUG=false APP_LOG_LEVEL=debug APP_URL=http://sell.dev APP_NAME="LinkMania Panel" APP_NAME_SHORT=L.M APP_SLOGAN="http://localhost/" DB_CONNECTION=mysql DB_HOST=127.0.0.1 DB_PORT=3306 DB_DATABASE=linkmania DB_USERNAME=root DB_PASSWORD= BROADCAST_DRIVER=log CACHE_DRIVER=file SESSION_DRIVER=file QUEUE_DRIVER=sync REDIS_HOST=127.0.0.1 REDIS_PASSWORD=null REDIS_PORT=6379 MAIL_DRIVER=smtp MAIL_HOST=mail.server.com MAIL_PORT=465 MAIL_USERNAME=no-redply@wcdode.ro MAIL_PASSWORD=password MAIL_ENCRYPTION=tls PUSHER_APP_ID= PUSHER_KEY= PUSHER_SECRET= am mai modificat si ip-ul din app > http (toate fisiele contineau ip-ul vechi de la server-ul pe care a fost configurat panel-ul) in loc de ip-ul pe care il avea am pus 127.0.0.1 si port-ul 7777 iar cand dau sa-l pornesc pe xampp imi apare urmatoarea eroare: Warning: require(C:\xampp\htdocs\panel\rpg/../panel/bootstrap/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\panel\rpg\index.php on line 22 Fatal error: require(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\panel\rpg/../panel/bootstrap/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\panel\rpg\index.php on line 22 Stie cineva cum pot rezolva? Multumesc!
×
×
  • Create New...