Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Adryan

Users
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

About Adryan

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tu n-ai errori în cod, este panelul devină. Fă un var_dumb la logare și trimite rezultatul
 2. Trimite tot error log-ul.Uploadează-l undeva și mă uit eu.
 3. Verifică errorile. În folderul htdocss ai folderul apache apoi intrii în logs și trimite-ne și nouă ultimele errori din error.log
 4. Username: Adryan Varsta: 15-16 Ce fel de servicii oferi?: Hosting gratuit Pret: Free For All Detalii de contact: Discord: Adryan#6666 Alte precizari: Ofer webhost gratuit.Bine înțeles vine cine vrea, așa că dacă nu ești interesat n-ai ce să cauți aici.Link-ul este: http://hydra-host.tk/, dacă dai cu hate "ha ai domeniu .tk" țin să precizez nu vreau să fie ceva WOW încât să avem domeniu .ro ș.a.m.d, având în vedere că este un site micuț deocamdată cu câțiva clienți, nu strică.Poate în viitorul apropiat o să iau domeniu .ro De ce am deschis acest site? Inițial eu am vrut să iau asta doar pentru mine, deoarece dacă stai să te gândești cât plătești lunar un Resseler(în cazul meu l-am plătit pe 3 ani și aia e) poți să faci câte webhosturi vrei tu.Dacă faci 10 webhost-uri pe un resseler, același preț îl plătești defiecare dată.Însă dacă stai să plătești 10 webhosturi deodată pe lună te ajunge mai mult decât ai fii dat pe un Resseler. Cei care au testat serviciul meu, rog să dea câte un UP. Poate o să caut și o echipă care să se ocupă de tickete.Cine știe:) Toate la timpul lor
 5. Sincer părerea mea este să nu vinzi comunitatea.Găsește pe cineva cu care poți face o treabă, strângeți niște bănuți și plătiți niște promovări. Serverul are potențial, o spun din experiență.
 6. Nu am zis că tu :)'
 7. are, pentru că majoritatea spun că b-hood e cel mai de cacao server, dar majoritatea le copiați sistemele. Dacă edison nu venea cu ideea asta, nici tu nu veneai cu ideea să copiezi sistemul.
 8. Felicitări pentru munca depusă. Însă e urât sistemul.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...