Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Prezintă-te Sprijină comunitatea Intră pe Discord

Adryan

Users
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About Adryan

 • Rank
  Legend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Înțeleg ce zici, însă aici este vina la jucători.Nimeni nu te obligă să depui efort sau să te joci.Este alegerea ta dacă vrei să testezi ceva nou să să rămâi pe serverele deja stabile și cu o vechime în spate. În cazul ăsta nu trebuie să aruncăm vina doar pe cei care își deschid servere, dar și pe cei care joacă.
 2. Bă în primul rând niciodată nu am înțeles de ce sunt devină "copii de 12 ani.".Însă ne place doar să comentăm. Dacă un copil de 8 ani vrea să își deschidă server cu Gamemode-ul de pe net atâta timp cât are posibilitatea financiară să plătească un host, păi i se oferă toată libertatea de a face asta. Nimeni nu vă obligă să intrați pe serverul lui sau să țineți evidență activității acelui server.De la ce dată se deschide și pe ce dată se închide.Dacă există proștii de bagă bani în donații doar pentru un avantaj pe joc, iar respectivul bagă banii în buzunar sau îî investește la loc în host prea bine.Nu te pune nimeni să donezi.La urma urmei de aia se numește donație, înțelegeți? După părerea mea sa-mp-ul a murit din altă cauză. Sampiștii vechi s-au lăsat, și au apărut copii toxici.La un moment dat o masă mare din sampiști s-au lăsat din cauza acestor copii toxici sau pur și simplu s-au plictisit de joc. Învățați să nu mai aruncați vina ori și unde și să priviți cu adevărat motivul pentru care sa-mp-ul moare.Serverele fantomă nu au niciun efect asupra sa-mp-ului.
 3. Bă nu știu, nu prea vreau să comentez aiurea, însă ai și tu partea ta de vină pentru că l-ai plătit înainte să îți arate ceea ce a făcut. Mie mi s-ar fii părut corect să îl plătești după ce îți arată panelul cum a ieșit, cu tot cu pagini, compatibilitate etc. Pe viitor să știi.
 4. vr să văd UPDATE: din câte știu, această platformă nu ți-l lasă online 24/7, după un timp de inactivitate ți se oprește containerul, și trebuie să îî dai din nou start.De exemplu dacă pornești un screen, să nu te aștepți ca acel screen să fie on și după acel restart. Probabil s-a schimbat, eu când l-am testat așa am pățit.
 5. NUMELE DE PE FORUM: Adryan USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): Adryan#0870 LINK PREZENTARE:
 6. Username: Adryan Nume real: Adryan Vârstă: 16 Unde locuiești: Constanța Ocupație: Elev. Hobby-uri: Programarea PHP Cum ai aflat de comunitate?: Înainte să mă apuc de php, încercam și eu să lucrez în PAWN , și așa am dat de leaks.ro Ce limbaje de programare cunoști?: PHP, Python, JAVA(puțin) Alte precizări: Niciuna.
 7. Țin să menționez că panelul este compatibil doar cu gm-ul de acolo.
 8. Da.Are baza de date și gm-ul acolo.
 9. Dacă aveți probleme la el, lăsați-mi mesaj pe discord: Adryan#0870 În limita bunului simț!
 10. Username: Adryan Creator (sau editor): Pompiliu (tot eu sunt) Poze/Video în care îl prezinți: http://panel.rezonixe.com/ Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/url/e94f67745367ab424c9e9b05f8bf4c84a7897e94b2b4b754ac3fdce8a88f0538/detection Link download (cu hide): [Protected content] Alte precizări: Acest panel a mai fost postat pe alte comunități, însă acele comunități au fost închise.Și am avut marea surpriză să văd că astăzi cineva încerca să-l vândă pe nuj ce comunitate, punându-și creditele lui.Să văd eu acum ce mai vinde.Să vândă munca mea, pe care am postat-o eu gratis.GG

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...