Jump to content

SebastianKiduu

Member
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by SebastianKiduu

  1. nu vad nimic unic decat un job care-ti da 2-3 pp-uri :)) ai adaugat o functie la un job :)) mama frate scripteri de sezon
  2. Salut doresti sa faci bani? si sa te joci jocurile tale online sau sa asculti muzica? fara reclame Te invit sa folosesti acest browser > https://brave.com/ter016 , il descarci il instalezi si inviti si tu la randul tau prieteni vei primii 5E per prieten care il foloseste minim 30 de zile Fa un calcul poti face 5-6E pe zi doar navigand pe el cand ai timp + ca inviti cate 2-3 prieteni zilnic intr-o luna poti face 300-400E ! P.S Tre sa-mi intre banii pe 04.10.2019 ! Nu stiu daca e sigur dar e un browser si zic ca e serios deoarece nu sunt nici reclame merita incercat !
  3. Ai putea sa ne dai o lista cu bug-uri ?
  4. imi place ca investitiile mele si munca lui @nobilzeusAdv a ajuns pe net si il vad chiar si pe @Gaboru pe live-uri cu GM-ul meu si se da mare ca e facut de el unic, un moment de reculegere pentru samp-ul romanesc. Salut.
  5. in 5 minute Vrei sa ai un server cu 100 de jucatori ? pun link ul de la Youtube ca sa fac si eu un ban :)) intelegeti voi, macar castig si eu ceva. Nu ofer suport tre sa stii sa ti-l bagi. succes o sa se duca samp u pe pl
  6. Username: Sebastian Varsta: 17 Ce vinzi?: sistem de boti Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/CGBKjxY Pret:10E Detalii de contact: Discord - Terone[YT]#8881 Alte precizari: Mentionez ca poti baga si 900 de boti, poti face cu sursa sa modifici doar IP SV il instalezi si daca stii ii faci recording-urile si ii faci si sa faca job! Credite RobyRW si eu l-am cumparat de la el cu tot cu sursa, asa ca daca a zis ca nu ii mai tre sa fac ce vreau cu el ;).
×
×
  • Create New...