Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

OLTEANuadv

Users
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

OLTEANuadv last won the day on September 27

OLTEANuadv had the most liked content!

About OLTEANuadv

 • Rank
  King

Contact methods

 • Discord ID:
  OLTEANUadv#0406

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, vreau si eu sa vad ceva din aria web develop. O zi plăcută.
 2. https://i.imgur.com/ZDmGKQZ.png

  ma suna baieti, de ce copiezi codu altora? 

 3. Vreau sa l fur sa mi fac servar
 4. Idk, dar daca vei cumpara promovari de 1500 lei, presupun ca o sa ai un playerbase mare, ceva 400 on constant, nu sjnt nici eu tampit sa investesc 15 20 milioane aiurea.
 5. La logare exista 2 posibilitati: 1.Numele coloanei ce detine parola este diferit fata de coloana din executarea mysql din php. 2.Nu ai parola in baza criptata md5.
 6. P.S1: Doresc sa va anunt de acum ca voi avea acces asupra gamemodeului, bazei de date, hostului, domeniului.
 7. Username:OLTEANUadv Vârstă:18 ani. Ce recrutezi?:Scripter cu minim 2 ani experienta, ce ofera mai multe dovezi/detalii pe discord. Ce oferi în schimb: Owner si 50% din profitul serverului. (lunar) Detalii de contact: Discord - OLTEANUadv#0406 Alte precizări: Este vorba de un server ce vreau sa fie de durata, server ce va fi promovat cu un buget de 1500 lei in decursul unei luni calendaristice. Amatorii/teparii/comentatorii pot sa stea deoparte pana voi deschide serverul.
 8. Pune la fiecare buton in parte un value='id-ul din baza de date' si ii dai update in functie de valoarea din $_POST['deschide']; Adica, mura-n gura sa nu zici ca-s baiat rau vei avea ceva de genu : Butonu => <button style="background-color: Green; border-color:Green;" type="submit" id="deschide" name="deschide" class="btn btn-info" value="<?php echo $row->ID ?>">Deschide Aplicatiile</button> Update DB in Controler => $this->db->query("UPDATE factions SET App = 1 WHERE ID = ?", array($_POST['deschide']));d Analog faci si pentru post-ul inchide. Daca nu te-ai descurcat ai discord => OLTEANUadv#0406 O zi placuta.
 9. Corect, nu vad sa mi fi dat mesaj pe discord.
 10. Nu aveti nici cea mai mica idee despre cum sa l folositi, exact cum am spus, sa te ajute cel care l a postat, respectiv @Kramppers
 11. EDIT: Bravo, imi place ce vad mai ales pe backend.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...