Jump to content

Beezs

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Beezs

  1. Un tutorial pe masura incepatorilor, iar, in schimb, cei care comenteaza ca acesta nu este un tutorial, faceti voi fratilor unul mai bun decat acesta.
  2. Intr-adevăr, este modificată de tine. Dar tema nu a fost creată de tine de la 0, începand de la jss si css. Păstrează creditele de unde ai pornit cu tema. Multă baftă
  3. Tema nu e a ta, macar pastreaza creditele, nu scrie peste tot by RGAME.
  4. Nu iti este trecut tabelul ,playerid, in header.inc.php din inc. Probabil e panel de pe net, asa ca,panelul nu iti este vulnerabil cu gamemode-ul.
  5. bugzone tot bugzone rămâne
  6. Re băieții. Porbabil ați observat și voi că în ultimul timp pe comunitatea Leaks au apărut noi modificări. Mă uitasem pe la gamemode-uri să văd cum au avansat sistemele pe 0.3.7. Am dat de gamemode-ul burned, acela creat de către Edison. La momentul actual, acesta este cel mai folosit gamemode. M-am dus pe facebook să dau scroll, și văd 2 post-uri cu ,,ofer servicii scripting,,. Mi s-a părut interesant că băiatul avea în jur de 13-14 ani și că nu scria corect gramatical. I-am dat mesaj, precizând faptul să îmi ofere niște sisteme sau un gamemode, ceva. Păi, să vedeți ce mi-a dat băiatul ăsta. Mi-a dat un server de la ultra-h, mi-a spus de 3 ori că tot din gamemode e creat de către el. Când intru să văd ce e de gamemode, jos în stânga la textdraw scria rpg.burned.ro, e clar, e normal că nu știe cum să schimbe un logo din systems.inc. O făceam pe prostul și ziceam că e belea gamemode-ul, ș.a.m.d. Când a terminat de prezentat sistemul de apartamente, în care era foarte sigur că e creat de el l-am întrebat dacă știe de Edison. În secundele următoare, a dat /q și block pe facebook. Așa că, dragi veterani, toată lumea e scripter în ziua de azi. Toată lumea e Shad0w, toată lumea e Edison. Apropo, e de precizat. Nu am avut și nu voi avea niciodată nevoie de scripter sau ceva în gen. Pace tuturor.
  7. Username : xoxoRares Varsta : 16 ani. Ce cumperi? : După cum bine scrie și in titlu, cumpăr euro paypal iar eu ofer o sumă avantajoasă în schimbul acelei sume oferite de dvs. paypal. Cat oferi pe produs : Depinde de soldul dvs. paypal. Detalii de contact: Discord: Rareș#3145 Alte precizari: Nothing.
×
×
  • Create New...