Jump to content

Beezs

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Beezs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Beezs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Un tutorial pe masura incepatorilor, iar, in schimb, cei care comenteaza ca acesta nu este un tutorial, faceti voi fratilor unul mai bun decat acesta.
  2. Intr-adevăr, este modificată de tine. Dar tema nu a fost creată de tine de la 0, începand de la jss si css. Păstrează creditele de unde ai pornit cu tema. Multă baftă
  3. Tema nu e a ta, macar pastreaza creditele, nu scrie peste tot by RGAME.
  4. Nu iti este trecut tabelul ,playerid, in header.inc.php din inc. Probabil e panel de pe net, asa ca,panelul nu iti este vulnerabil cu gamemode-ul.
  5. bugzone tot bugzone rămâne
  6. Re băieții. Porbabil ați observat și voi că în ultimul timp pe comunitatea Leaks au apărut noi modificări. Mă uitasem pe la gamemode-uri să văd cum au avansat sistemele pe 0.3.7. Am dat de gamemode-ul burned, acela creat de către Edison. La momentul actual, acesta este cel mai folosit gamemode. M-am dus pe facebook să dau scroll, și văd 2 post-uri cu ,,ofer servicii scripting,,. Mi s-a părut interesant că băiatul avea în jur de 13-14 ani și că nu scria corect gramatical. I-am dat mesaj, precizând faptul să îmi ofere niște sisteme sau un gamemode, ceva. Păi, să vedeți ce mi-a dat băiatul ăsta. Mi-a dat un server de la ultra-h, mi-a spus de 3 ori că tot din gamemode e creat de către el. Când intru să văd ce e de gamemode, jos în stânga la textdraw scria rpg.burned.ro, e clar, e normal că nu știe cum să schimbe un logo din systems.inc. O făceam pe prostul și ziceam că e belea gamemode-ul, ș.a.m.d. Când a terminat de prezentat sistemul de apartamente, în care era foarte sigur că e creat de el l-am întrebat dacă știe de Edison. În secundele următoare, a dat /q și block pe facebook. Așa că, dragi veterani, toată lumea e scripter în ziua de azi. Toată lumea e Shad0w, toată lumea e Edison. Apropo, e de precizat. Nu am avut și nu voi avea niciodată nevoie de scripter sau ceva în gen. Pace tuturor.
  7. Username : xoxoRares Varsta : 16 ani. Ce cumperi? : După cum bine scrie și in titlu, cumpăr euro paypal iar eu ofer o sumă avantajoasă în schimbul acelei sume oferite de dvs. paypal. Cat oferi pe produs : Depinde de soldul dvs. paypal. Detalii de contact: Discord: Rareș#3145 Alte precizari: Nothing.
×
×
  • Create New...