Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Blaw

Users
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Blaw

 • Rank
  King

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy
 • Location:
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

370 profile views
 1. salut, nu am niciun client area sau ceva, e pe dedicatul meu hostat in uk, contu de cpanel se face pe emailul tau iar tu o sa pastrezi legatura cu mine pe fb / discord / skype.
 2. Username: Blaw Varsta 19 Ce vinzi?: webhost + domeniu la promotie Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: nu cred ca e nevoie. Pret: 2 eur paypal sau transfer bancar daca locuiesti in uk Detalii de contact: Blaw#5791 Alte precizari: primesti webhost cu totul nelimitat, ai resurse nelimitate, totul ready 2 go pe platforma cpanel, una dintre cele mai cunoscute si eficiente platforme din lume. domeniul este .com , tu alegi numele (ex: webfree.com)
 3. BLAW LIMITED ofer webhost gratuit cu resurse nelimitate, ai totul nelimitat. serverul este hostat in UK, Londra. ------------------------------------------------------------------------------- Reguli: - oferim webhost numai celor ce au comunitate sau vor sa-si faca comunitate sau sa faca un proiect pe care lumea va intra. - trebuie sa tii banner in header cu promovarea unui cont de instagram. - fara arhive de ddos / scan / keyloggers etc. - trebuie sa intri pe serverul de discord unde toti ce au fost sponsorizati de mine vor fii acolo. (https://discord.gg/Zg9ypem) - nu acceptam domenii gratis. (.tk, .cf, .ml) etc. ------------------------------------------------------------------------------- Q&A: de ce dau resurse nelimitate pe gratis?: eu in uk ma ocup cu instagram growing, prin aceste sponsorizari o sa pot sa imi satisfac clientii prin statistici. este totul legal?: da, serverul este platit de mine luna de luna. ------------------------------------------------------------------------------- pentru a primi un webhost gratuit, intrati pe serverul de discord, https://discord.gg/Zg9ypem
 4. Username: Blaw Varsta 19 Ce vinzi?: master reseller cpanel + whm Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: http://prntscr.com/pc603n Pret: 5 eur Detalii de contact: https://shoppy.gg/@blawadv Alte precizari: intrati pe https://shoppy.gg/@blawadv si comandati acolo, serverele noastre sunt locate in Londra. Tineti cont ca acum, preturile la cpanel au fost modificate, https://cpanel.net/pricing/ .
 5. ti-am spus, e greu sa verific fiecare cont, dar iti pot face o oferta, primul cumparator primeste 3 conturi de steam la pret de unul, toate au cs:go pe ele garantat, restu vede cumparatorul.
 6. Username: Blaw Varsta 19 Ce vinzi?: cont steam cu csgo Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: http://prntscr.com/pc5crz Pret: 5 eur Detalii de contact: Blaw#5791 Alte precizari: contul are csgo pe el, nu este verificat in totalitate deoarece am peste 50 de conturi de steam de vanzare, cine este interesat sa-mi dea mesaj. contul poate sa aibe si lucruri pretioase pe ele, tot ce stiu sigur e ca au cs:go pe ele si ca toate merg.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...