Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

Blaw

Users
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Blaw

 • Rank
  King

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Băiat/Boy
 • Location:
  United Kingdom

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. rpg.lastfrag.ro salutare si bine v-am gasit, astazi vreau sa va arat un proiect vechi, la acest proiect se lucreaza de mai bine de un an jumatate. este vorba despre un server de samp, inceput dintr-o baza foarte buna si ajuns unde este acum. serverul beneficiaza de foarte multe sisteme si cateva unice printre ele. panel-ul este achizitionat de la wcode.ro si modificat de noi. totul a inceput cand eu, Blaw (Armando) si Gl3nutzu (Daniel) ne-am decis sa facem un proiect de durata, am avut foarte multe incercari si foarte multe comunitati, dar nu au reusit din mai multe cauze, staff ce ne-a tradat, firma de hosting si lipsa playerilor, dar acum am revenit in forta cu un gamemode de nu este pe net si nici nu va fii. mai multe nu va spun, va las pe voi sa descoperiti ! informatii dns: rpg.lastfrag.ro forum: lastfrag.ro/forum panel: lastfrag.ro/panel deschiderea este la 16:00 va asteptam pe toti !
 2. cat ceri pe 500 de followeri romani ? accepti si alte lucruri la schimb ?
 3. oferta terminata. @keNN. poti da T/C te rog ?
 4. fac doar la ala de 10 lire
 5. Username: Blaw Varsta: 19 Ce vinzi?: Discord Nitro la jumate de pret Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: http://prntscr.com/przzzs Pret: 5 LIRE ( PAYSAFE / PAYPAL / TRANSFER BANCAR UK ) Detalii de contact: aici sau pe discord, Blaw#1337 Alte precizari: discord nitro este 10 lire / lunar, dar de la mine il poti lua pe 5 lire/lunar, totul este legit si este cumparat dupa cardul meu. Daca chiar crezi ca ai ceva ce m-ar interesa in schimb la discord nitro, imi poti lasa mesaj, sau poti sa platesti suma de 5 lire.
 6. Username: Blaw Vârstă: 19 Ce recrutezi?: moderatori Ce oferi în schimb: grad pe forum. Detalii de contact: aici Alte precizări: caut moderatori pentru un nou proiect ( www.lastfrag.ro ) , nu ofer bani, doar grad pe comunitate si daca imi place cum moderezi te ridici in rank.
 7. mai bine lasa tu vrajeala, nu stiu despre ce vorbesti, am avut reputatie foarte buna pe pawno, intreaba-l pe @MrTuNNe.Info , te rog frumos sa te opresti deoarece imi strici afacerile fara rost, macar daca veneai cu dovezi. ce a zis mrtunne, http://prntscr.com/prskpd
 8. vorbesti aiurea, ce zici tu , is vorbe spuse de tine, adu-mi dovezi cum ca eu nu sunt de incredere si atunci nu mai dau nimic.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...