Jump to content

Blue

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About Blue

  • Birthday 10/07/2001

Contact methods

  • Discord ID:
    Liviu (Blue)#0212

Profile Information

  • Gender:
    Male
  • Location:
    Romania,Pitesti

Recent Profile Visitors

948 profile views

Blue's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Blue

    Scripting

    daca mai e valabil dm me LiviuOT#7587 !
  2. ername:Blue Vârstă:19 Ani Ce recrutezi?:Recrutez un scripter foarte serios! Ce oferi în schimb:Orice este nevoie. Detalii de contact: discord: LiviuOT#7587 Alte precizări:As avea nevoie de un scripter care chiar doreste ceva serios.
  3. Blue

    Recurtez staff

    Username: Blue Varsta: 18 Ce recrutezi?:Staff cu experiență Ce oferi în schimb: adm sau helper depinde cum te inplici Detalii de contact: numai pe discord Blue#7587 precizări : vreau sezonieri
  4. Caut adm6! Pentru ca sa fii adm6 tre sa ai canal de yt! Dacă ai canal de yt si vrei adm 6 dm me discord: Blue#7587
  5. Username: Blue Varsta: 18 Ce recrutezi?:Scripter cu experienta si serios. Ce oferi în schimb: Cash Detalii de contact: numai pe discord Blue#7587 precizări : Nu vreau sezonieri!
  6. Username: Blue Varsta: 18 Ce recrutezi?:Scripter cu experienta si serios. Ce oferi în schimb: Cash Detalii de contact: discord YmmBlue#5226 precizări : Nu vreau sezonieri!
  7. Blue

    Recrutez Scripter

    Imi poate inchide un moderator acest topic ?!
  8. Username: Courage Varsta: 18 Ce recrutezi?:Scripter cu experienta si serios. Ce oferi în schimb: cash Detalii de contact: discord Courage G4L#5226 precizări : Nu vreau sezonieri
  9. mai oferi servici scripting ?
  10. name:Blue Vârstă:18 Ani Ce recrutezi?:Recrutez scripter web developer foarte bun pentru o comunitate serioasa! Ce oferi în schimb: un salariu incepand de la deschidere, salariul poate incepe de la 20E asta ramane de vazut. Detalii de contact: sv de discord: https://discord.gg/gFGPTc5 id discord: YG Blue#5226 Alte precizări: As avea nevoie de un scripter web developer care chiar doreste ceva serios si se pricepe daca esti interesat nu ezita sa dai pm!!
×
×
  • Create New...