Jump to content

AndreiAdv

Users
 • Content Count

  438
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AndreiAdv last won the day on October 29 2019

AndreiAdv had the most liked content!

3 Followers

About AndreiAdv

 • Rank
  truckersmp.com
 • Birthday 07/26/2003

Contact methods

Profile Information

 • Location:
  Galtz

Recent Profile Visitors

1,574 profile views
 1. Dacă ai avea o echipă de marketing și ai scoate acea secțiune de „recenzii clienți” ce au domeniu de .tk ar arata mult mai bine. Câteva sfaturi ca să atragi cumva puțină încredere clienților firmei tale: 1. NU pune recenzii doar la servere de SAMP, asta arată că ești bun doar pe servere de SAMP și doar nu îți dorești asta, doar vrei să cumpere lumea și un domeniu, webhost, minecraft șamd. 2. NU folosii recenzii cu domenii TK sau la comunități ce nu mai activează acum, folosește-te de recenzii unde server-ul a avut ceva playeri. 3. Promovează-te pe site-uri (sa-mp.ro, leaks, warzone, hawks românia) și așa mai departe, o să îți atragi ceva clientelă. 4. Încearcă să nu faci foarte multe reduceri, adevărul e că da, vin clienți dar tu pierzi bani și o să faci overselling, ceea ce o să îți scadă din rating dacă sare de reselling-ul pe care îl faci tu. 5. Fă-ți website-ul să arate responsive și pe telefon, să fim serioși, arată oribil. (mă refer că te doare degetul până te duci în josul paginii să vezi câte ceva) 6. Dacă ai pus tawk.to în josul paginii, fă-te activ pe el, oamenii mai au nevoie de anumite informații. 7. Dacă tot ai un domeniu, fă-ți un webmail și pune cu numele tău real dacă ești în regulă cu câcatul ăla de folosiri a datelor personale etc cu @two-host.com 8. Nu-ți pune nici măcar o dată discord-ul ca metodă de contact, nimeni nu o să îl folosească. Cu plăcere.
 2. ți-a căzut coroana de pe cap prințule ce s-a întâmplat @AleksandruAdv
 3. de când voiam să intru pe platforma asta

  1. keNN.

   keNN.

   de cand?

  2. AndreiAdv

   AndreiAdv

   din noiembrie

 4. e o mica mare problema, joc de pe 0.2.2a cand nici nu aparea numele jucatorului deasupra, cum se face ca stiu chestiile astea atat de minore si nu joc de 8 ani samp? Crede-ma, am unul dintre putinele conturi pe b-zone ce exista de cand a fost deschis (dupa 2-3 ani).
 5. stai ce 9 ani? sunt de 8 ani in sampul romanesc si stiu prea bine personele cu care mi-am pierdut noptile pe teamspeak si skype, si pot sa jur ca n-am auzit nici macar o data in viata mea de ArthuR, am auzit doar de arthur de la ceptura
 6. Având în vedere că ți-a dat niște bani trebuie să îl ajuți, trebuie să aibă o garanție (spre exemplu cum am eu de 7 zile / fiecare produs). Banii sunt bani și unii îi fac pe cinstite sau nu.
 7. o sa il fac si o sa spun ca e facut de mine
 8. Să se scoată rank-ul ăsta că oricum e inutil și buguit @keNN. @dOc
 9. ne cyberbullyinguieste @Leonard
×
×
 • Create New...