Jump to content

AntF1x

Member
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AntF1x

  1. daca ai parola logic ca ii poti da download =))) ce vrajala poti baga xDD
  2. Este un gamemode foarte optimizat cand i am dat download si m am uitat in el am facut cancer si i am dat mare delete are foarte multe update uri a schimbat numele la server =)))
  3. ne putem baga toti **** in rasa lui iulica si pcgamer frt vrei sisteme blana de furat cand pcgamer zice ca Pawno este limbaj de comunicare WTFF =)))))))))
  4. ON: Nu Recomand OFF:foloeste acelasi panel doar schimba template ul la el si asta puteti sa vedeti pe canalu lui ca fiecare panel arata la fel doar schimba un template =]]
  5. Username: AntF1x Nume gamemode: HPQ123 Creator (sau editor): Creator @HPQ123, Editor @AntiExE si VladTuts Poze/Video în care prezinți modul de joc: Este doar hp123 Ce a fost adaugat la el?: sistemul de battlepass sistemul de bonus! un actor la spawn sistemul de quest 18+! Link Virustotal: https://www.virustotal.com/gui/file/efe42ef071078e82f305bfcfe6b391e4f9675ec8ba23e20ea35cfac6651aedcc/detection Link download:https://www.mediafire.com/file/7gkwtgj4zv5rc3i/Gamemode+Dark-Zone.rar/file P S N-are Virusi il detecteaza ca virus de la executabile daca vreti le schimbati voi!
  6. Intrebare:Cum pot sa schimb textdrawul de la burned in asta https://pastebin.com/Gg2nKUmH Ai încercat să faci ceva înainte să postezi?:am incercat timp de 2 luni m-am uitat la multe tutoriale si nici unu nu ma ajutat
  7. Ok ne arati si noua ceva "facut de tine"?
×
×
  • Create New...