Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

GroWy

Users
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

GroWy last won the day on September 3

GroWy had the most liked content!

5 Followers

About GroWy

 • Rank
  Scripter SA:MP
 • Birthday 08/07/2001

Contact methods

 • Discord ID:
  GroWy #7867
 • Skype ID:
  GroWy (live:denisuh35)

Profile Information

 • Gender:
  Bărbat
 • Location:
  Bucharest

Recent Profile Visitors

962 profile views
 1. Detalii: - Skill-uri la job-uri: - Vehicule: - Are 1 skin de $1,090,000 acela fiind ID 289. - Factiuni: Contul a intrat in foarte multe factiuni, fiind foarte vechi (al 800-lea si ceva la deschiderea rpg4). Contul a avut lider, nu a avut parte de multe faction warn-uri. Cateva informatii doar dintr-o pagina: Sanctiuni: - A avut un ban pentru Aimbot/No-Recoil anul trecut, anul acesta in noiembrie dispare din log (sanctiunile mai vechi de 1 an pe B-Zone sunt sterse). - In prezent a avut un Web Suspend pentru limbaj intr-o reclamatie. Vechime: - Contul a fost Admin 3 pe RPG4, insa din lipsa de timp si pierderea chefului pentru joc am lasat admin-ul. - Contul a fost lider in TTC. - Contul are $322.360 (in mana) si $935.004 (in banca), 805 gold, nivel 69 (2000 ore jucate), cont premium pana pe data de 12.09.2019 15:41. Ca si clasament, contul se afla pe locul 840 in top-ul jucatorilor. Quest-ul de dupa Fuziune este facut de 4/11 ori. Astept oferte, nu dau primul. Daca aveti intrebari o sa va raspund.
 2. mult succes la vanzare, dupa poze imi place cum arata.
 3. e free, nu trebuie credite.
 4. iti recomand sa te uiti aici: sau la un tutorial aici:
 5. Nu avem cum sa te ajutam daca nu arati un cod sursa.
 6. Username: GroWy Varsta: 18 ani. Ce vinzi?: Sistem de PIN pentru sa:mp. Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://prnt.sc/oqwzyy Pret: 25 lei (paypal/paysafecard/transfer bancar). Detalii de contact: Discord - GroWy#7867, Skype - live:denisuh35. Prezentare: Alte precizari: Ofer suport 3 zile pentru rezolvarea bug-urilor, adaugarea sistemului pe orice gamemode este complet gratuita cu conditia ca gamemode-ul sa aibe o baza de date mysql.
 7. nu ai introdus datele corecte de conectare la mysql.
 8. sunt mai multe posibilitati: nu ai conectat plugin-urile necesare gamemode-ului, versiunea plugin-ului nu este asemanatoare cu cea folosita de include, nu ai setat ce string sa seteze in mode, iti da crash gamemode-ul pana sa ajunga la setarea string-ului unde seteaza mode-ul sau nu folosesti extensia potrivita pentru platforma folosita.
 9. el foloseste o variabila 'rx' pe care tu o ai creata in gamemode deja.
 10. Iti sta mai bine asa.

 11. Toate update-urile create, imagini si versiunile de gamemode sunt postate pe server-ul de discord: https://discordapp.com/invite/52293A7
 12. Incearca sa-i schimbi valoarea la 3000.
 13. stock formatNumber(number) { new string[20]; format(string, sizeof(string), "%d", number); if(strlen(string) < 4) return string; for(new i = (strlen(string) - 3); i > 0; i -= 3) strins(string, ".", i); return string; } ????

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...