Jump to content

dOc

Technician
 • Content Count

  124
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

dOc last won the day on November 18 2019

dOc had the most liked content!

6 Followers

About dOc

 • Rank
  www.cyberpixelz.com

Recent Profile Visitors

1,116 profile views
 1. dOc

  Vand cont de steam

  :-c Salutare vand cont-ul urmator de steam: https://steamcommunity.com/id/therealdocro/ :-c Poza cu jocurile cele mai important adaugate la favorite: https://gyazo.com/35b491250b05e22b95abf6aafe434491 Astept o oferta DECENTA pe el ( da stiu ca are ban pe csgo dar nu il mai folosesc si are si jocuri jucabile ).Pe unele jocuri are deblocate foarte multe caractere ex Tom clancy Rainbow six Siege ) + rank-uri.
 2. dOc

  Cybershop!

  Au fost reactivate temele Elix & Eligius + refacute pentru versiunea 4.4 cu imbunatatiri si cateva update-uri in + Elix: https://invisioncommunity.com/files/file/9245-43-elix-remastered-for-44-discount-10/ Eligius: https://invisioncommunity.com/files/file/9158-43-eligius-remastered-44-5-discount/ Acestea dispun in momentul de fata si de o reducere de 5$ ( eligius ) si 10$ ( elix )
 3. dOc

  Cybershop!

  Am primit in ultimele zile cateva mesaje de la persoane care cred ca baiatul cu nume ( cyberdesignuuu sau @MotanK47 ) sunt eu ( doc ).Tin sa va anunt ca nu am nici-o legatura cu aceasta persoana asta in cazul in care apare o tentativa de inselatorie sau promisiuni desarte.Faceti propriile alegeri pe propria raspundere. Singurele mele date de contact ( doc ) sunt: - https://steamcommunity.com/id/cyberdoc2019/ ( steam ) - dOc#4686 ( discord ) - https://www.facebook.com/soreanu.florin.9 ( facebook ) - https://www.instagram.com/soreanu.florin/ ( instagram ) - https://invisioncommunity.com/profile/586784-doc/content/?type=downloads_file ( profilul de pe marketplace invision ) - https://cyberpixelz.com/forums/index.php?/profile/1-cyb3r-d0c/ ( profilul de pe site-ul cyberpixelz )
 4. dOc

  Cybershop!

  OnixGX Dark & Light - 15$ discount ~~ Dark: https://invisioncommunity.com/files/file/9421-onixgx-dark-limited-offer-25-15-discount/ ~~ Light: https://invisioncommunity.com/files/file/9424-onixgx-light-limited-offer-25-15-discount/ Warz & Evoplayze - 5$ discount ~~ Warz : https://invisioncommunity.com/files/file/9190-43-warz-remastered-for-44-5-discount/ ~~ Evoplayze : https://invisioncommunity.com/files/file/9168-43-evoplayze-remastered-for-44-5-discount/
 5. dOc

  Cybershop!

  up! https://invisioncommunity.com/clients/credit/
 6. Nu este bug, probabil detine un member title prea mare ce deformeaza restul randurilor.
 7. Daca vreti, lasati aici sugestii pentru tema, ca poate le iau in calcul.

 8. Problemă găsită: https://leaks.ro/profile/1779-doc/ Cand ai descoperit această problemă?: Pai o stiam de mult, adica o problema, profilul este in grupul tehnician cand defapt ar fi trebuit sa fie in grupul de administratori. Cât de gravă e problema (puțin, grav, foarte grav): grav
 9. dOc

  Cybershop!

  Ofertele cyberpixelz nu se opresc aici.De astazi, primele 10 persoane au reducere de cate 5euro la temele 4tech & Nitro Link 4TECH : https://gumroad.com/l/4tech/cybertech Link NITRO : https://gumroad.com/l/nitrocyber/cybernitro Daca reducerea nu se aplica urmarind link-urile de mai sus, puteti folosii direct codurile atunci cand folositi butonul de "I want this " - ( cybertech pentru 4tech & cybernitro pentru nitro )
 10. Stand si cautand hosturi fiabile pentru site-ul meu am descoperit acest site, care din documentatia mea este o firma de web host fondata de o alta firma foarte mare de web design.Acest lucru m-a convins sa colaborez cu acest site ( pentru ca m-am gandit ca si ei la randul lor stiu cat este de necesara o viteza buna ) , am host deja de cateva luni si pot sa spun ca sunt multumit 100% Ce primesti ca si client? - La plata anuala primesti inca 3 luni gratuite de webhost, ceea ce mi se pare super ok - Poti cere 1 luna de test, sa te convingi chiar tu de serviciile acestora. - Support-ul este foarte bun, adica timpul de raspuns la un ticket este de maxim 5 minute - Multe alte oferte atragatoare pentru voi Aspectul site-ului este unul ingrijit, ceea ce m-a facut si mai mult sa ma inregistrez, se vede ca acestia tin sa ofere atat calitate cat si cantitate. Link: SITE BUNKET CLICK ( click aici sau puteti da click direct pe banner )
 11. Up! Nu vreau conturi de 30-40 d euro, vreau sa imi maresc colectia!
 12. Username : doc Varsta : 23 Ce cumperi? : Cont ruby sau b-zone cu avere Cat oferi pe produs : Asta stabilim in privat Detalii de contact: pm aici Alte precizari: Imi dati un mesaj privat cu conturile si direct cu pretul, nu ofer.
×
×
 • Create New...