Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

dOc

Technician
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

dOc last won the day on September 6

dOc had the most liked content!

6 Followers

About dOc

 • Rank
  www.cyberpixelz.com

Recent Profile Visitors

1,000 profile views
 1. Nu este bug, probabil detine un member title prea mare ce deformeaza restul randurilor.
 2. Daca vreti, lasati aici sugestii pentru tema, ca poate le iau in calcul.

 3. Problemă găsită: https://leaks.ro/profile/1779-doc/ Cand ai descoperit această problemă?: Pai o stiam de mult, adica o problema, profilul este in grupul tehnician cand defapt ar fi trebuit sa fie in grupul de administratori. Cât de gravă e problema (puțin, grav, foarte grav): grav
 4. dOc

  Cybershop!

  Ofertele cyberpixelz nu se opresc aici.De astazi, primele 10 persoane au reducere de cate 5euro la temele 4tech & Nitro Link 4TECH : https://gumroad.com/l/4tech/cybertech Link NITRO : https://gumroad.com/l/nitrocyber/cybernitro Daca reducerea nu se aplica urmarind link-urile de mai sus, puteti folosii direct codurile atunci cand folositi butonul de "I want this " - ( cybertech pentru 4tech & cybernitro pentru nitro )
 5. Stand si cautand hosturi fiabile pentru site-ul meu am descoperit acest site, care din documentatia mea este o firma de web host fondata de o alta firma foarte mare de web design.Acest lucru m-a convins sa colaborez cu acest site ( pentru ca m-am gandit ca si ei la randul lor stiu cat este de necesara o viteza buna ) , am host deja de cateva luni si pot sa spun ca sunt multumit 100% Ce primesti ca si client? - La plata anuala primesti inca 3 luni gratuite de webhost, ceea ce mi se pare super ok - Poti cere 1 luna de test, sa te convingi chiar tu de serviciile acestora. - Support-ul este foarte bun, adica timpul de raspuns la un ticket este de maxim 5 minute - Multe alte oferte atragatoare pentru voi Aspectul site-ului este unul ingrijit, ceea ce m-a facut si mai mult sa ma inregistrez, se vede ca acestia tin sa ofere atat calitate cat si cantitate. Link: SITE BUNKET CLICK ( click aici sau puteti da click direct pe banner )
 6. Up! Nu vreau conturi de 30-40 d euro, vreau sa imi maresc colectia!
 7. Username : doc Varsta : 23 Ce cumperi? : Cont ruby sau b-zone cu avere Cat oferi pe produs : Asta stabilim in privat Detalii de contact: pm aici Alte precizari: Imi dati un mesaj privat cu conturile si direct cu pretul, nu ofer.
 8. dOc

  Vand cont ruby nephrite

  Lasa un mesaj privat cu pret.
 9. dOc

  Servicii - TDE

  Recomand, baiat serios! Daca va face ceva, lasati si voi de o bere sau un suc!
 10. Hai ca o sa mai aveti si forum, cel mult 1 saptamana ca sunt sarbatori la americani
 11. Nu ma mai citati in topicurile astea, daca atat va duce mintea felicitarile mele.
 12. Sunt un ????

  1. Show previous comments  1 more
  2. Wildo

   Wildo

   intre bolovani

  3. dOc

   dOc

   @Wildo Avand in vedere ca sunteti bolovanii din jur normal.

  4. Leonard
 13. Pai vezi ca ultima versiune e pentru 4.4.5 si s-a schimbat ceva la chat.Acum este bim.chatbox.free si bim.chatbox.paid ceva de genu.

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...