Jump to content

dOc

VIP
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by dOc

  1. Update 1.1 Au fost rezolvate problemele legate de inputuri, acum se vad perfect Au fost rezolvate cateva probleme pe partea de js A fost scos acel glow din coltul fiecarei categorii A fost rezolvat bugu-ul in care nu iti afisa chat-ul sau orice alt plugin pentru partea de header A fost adaugat mChat in folderul cu extensii ( la cererea celor ce au achizitionat tema ), acum functioneaza pefect
  2. Ultimu meu comentariu, la restul dau report.Aici nu dau ca nu prea se ocupa sa ti-l stearga. Rectifica ce ai scris : Au parintii mei bani, eu sunt o lepra si am incercat sa fiu web developer dar imi stergeau oamenii ( spre ex: ken ) toate temele dupa 2 zile ca erau facute ca dracu de urate si buguite si vai de steaua lor.Asa da, si cand lasi comentarii, aduna te rog tot ce ai prin neuronii aia, si incearca sa frazezi macar ceva inteligent.Ti-am dovedit ca si tovarasii tai au inteles in poza aia ca e destul, numai tu copil prost si amarat continui, ca nu ai ce sa faci cu viata ta.Iar daca eu la 27 de ani sunt babac inseamna ca trebuie sa vezi un psiholog dragul meu. Hai, cum am zis mai sus, mars din topicurile mele, ca esti fix acul din carul cu fan, adica inexistent.
  3. https://i.ibb.co/HdFt8mr/image.png poftim copil amarat, si acum mars te rog din topicurile mele - El a inteles ca s-a terminat si nu are rost, tu inca continui sa fii un prost. Iar legat de acel goal nu era pentru mine, era pentru ei.Eu nu imi mai doream de mult sa fiu pe IPS dar le-am dat o alegere sa plateasca dezvoltarea.Iar prin baza de clienti eu ma refer la ce am acumulat in spate.Tu ai acumulat prostie de copil imatur si probabil ai erectie sau ceva cand lasi comentarii de hate, ca altfel nu imi explic cata prostie poate sa incapa intr-un corp de blegajit.
  4. Ai reusit sa iti platesti internetul? Ce baba ai mai pacalit? Ca pari genu de om care se duce la batrane cu " Hai mamaie ca iti duc eu plasele, dar dai si tu 10 lei ". Singuru tau lucru notabil in viata a fost ca ai reusit sa rezolvi captcha-ul de la site-uri. Spre deosebire de tine, am o baza de clienti, am un portofoliu, am un respect de la oameni.Tu esti un gunoi stradal , un nimeni in ploaie.Nici tovarasii tai nu te plac, esti un fel de ciuca bataii.Ti-am zis, te-am si rugat sa iti vezi de treaba.Am fost baiat si ti-am dat mesaj, dar vad ca esti foarte prost.
  5. Username*: doc Varsta: 27 Ce vinzi?*: Landing Page Dovada (că sunteti in posesia produsului)*: https://www.behance.net/gallery/188404123/Fivem-Landing-Page ( e profilu meu ) Pret*: Discutam in privat Detalii de contact*: discord ( doculet ) sau pm aici pe forum, dar cel mai bine imi dati un add pe discord Alte precizari: Template-ul se poate adapta si la alte jocuri, sau poate fi completat in cazul in care se doresc adaugari de sctiuni pe acesta ( evident contra cost ). De asemenea realizez si alte pagini pentru diferite jocuri in functie de preferintele voastre, lasati un mesaj pe discord ( doculet )
  6. pentru leaks am : https://www.behance.net/gallery/177680467/IPS-47-Sapir
  7. Nex ( Versriune platforma PHPBB 3.3.11 [] Versiune tema 1.0.0 [] Pretul temei : 35$ ) Explorarea universului gaming-ului devine captivantă cu tema "Nex"! Cu un design modern și vibrant, Nex aduce o atmosferă dinamică în comunitatea ta de jocuri. Personalizează-ți experiența cu un customizer, mega footer și multe alte opțiuni, totul inclus într-un pachet fără taxe de reînnoire. Alege Nex pentru o călătorie gaming de neuitat! Opțiuni Avansate de Stilizare [Customizer]: Descoperiți 6 stiluri de aspect Personalizați-vă experiența cu 6 imagini de header, care pot fi modificate după preferințele dvs. Alegeți culori cu ușurință cu ajutorul unui selector universal sau introduceți manual codurile de culoare Organizați sub-forumurile pe 2 sau 3 coloane în funcție de preferințele dvs. Control total asupra latimii forumului: alegeti intre o latime fixa sau una fluida Personalizați antetul alegând între un design colorat sau unul fără culoare Alegeți poziția butonului "Înapoi sus" (stânga sau dreapta) Poza Customizer: https://i.ibb.co/jzLm7mY/cstmizer.png Tema beneficiaza de : Profil personalizat [ vezi in pozele de mai jos ] Topic personalizat Customizer Mega footer 100% Responsive Font Awesome 6 Pro ( ultima versiune ) Pluginuri folosite Top 5 Last post avatar Alte informatii: Tema este in versiunea beta, deci pot aparea probleme care vor fi rezolvate in urmatorul update al temei. Mai multe poze cu tema :https://ibb.co/0h1XVRW / https://ibb.co/vh8SvtX / https://ibb.co/30F5JvX / https://ibb.co/RCJRtkg / https://ibb.co/92Sn87d / https://ibb.co/GJNSB0D / https://ibb.co/hRMn41k / https://ibb.co/0fXJB0F / https://ibb.co/DwKs6Bm / https://ibb.co/LpLrzxS / https://ibb.co/TrxqVcs / https://ibb.co/0CsTQMD / https://ibb.co/xfqQWc6 / https://ibb.co/tBrbn9R / https://ibb.co/2SSmPkQ Demo-ul va aparea probabil dupa sarbatori prin luna ianuarie, dar daca aveti intrebari specifice inainte de achizitie : trimiteti un mesaj privat sau pe discord [ doculet] Ofer asistenta la instalarea temei in cazul in care nu sunteti in domeniu si nu va pricepeti sa faceti acest lucru. Atentie tema poate fi 100% utilizata atat cu pluginurile ce se vor regasii in arhiva temei, cat si fara. Contact : Ma puteti gasi pe discord : doculet sau imi puteti lasa un pm aici pe forum. Profil de behance [ Portofoliu ] : https://www.behance.net/docwebdesignro Username*: doc Varsta: 27 Ce vinzi?*: Tema phpbb Dovada (că sunteti in posesia produsului)*: Le aveti mai sus Pret*: Pm aici sau mesaj pe discord ( doculet ) Detalii de contact*: Pm aici sau mesaj pe discord ( doculet ) Alte precizari: Nu!
  8. dOc

    Servicii web doc

    Nume: dOc Varsta: 27 Cu ce te ocupi?: Front End Design Ce servicii oferi?: Front End Design Ai cunoștințe de baza în domeniul în care oferi servicii?: Cunostinte JS/HTML/CSS - avansat Ai mai oferit servicii înainte?: Da Dacă da, poți oferi dovada? : Da Ești de acord cu termenii și condițiile programului de verificare pentru Certified Services?: Da Salutare, sunt Doc, lucrez pe partea de front end din anul 2012, timp in care am adunat o baza importanta de clienti foarte multumiti. Sunt dispus sa ma alatur oricarui proiect de front end, indiferent de natura acestuia. Mai jos o sa va las un mic Q&A si un mic portofoliu sa puteti trage o concluzie despre ceea ce pot realiza.Evident acesta nu este portofoliul complet, dar am adunat cele mai recente proiecte. Daca aveti si alte intrebari, le puteti lasa aici, sau imi puteti da add pe discord [ nume : doculet ] Experienta? Din 2012 pana in prezent Portofoliu? https://www.behance.net/docwebdesignro sau https://www.deviantart.com/cyberd0c Preturi? Preturile difera de la caz la caz, deci add pe discord sa discutam [ nume : doculet ] Cu ce te ocupi? Tot ce tine de partea de front end -> template-uri forum / landing page-uri / pluginuri ( ips ) s.a.m.d Ce pot realiza? Pot adapta un proiect pe care deja il aveti in format psd sau putem face ceva de la 0 fix dupa gusturile si preferintele clientului.
  9. 1.0.2 - Added hover color to secondary navigation - Resolved sidebar hide ( now forum not shrinking anymore 50%, when sidebar hide is on ) - Added animations in some places ( like header, forumRow e.t.c) - Now Data Item Status had a bit of color - Extended User Information updated style - Moderated/Hidden topics are no more white, now if you hide a topic will be black and white.
  10. Username*: dOc Varsta: 27 Ce vinzi?*: IPS TEMPLATE Dovada (că sunteti in posesia produsului)*: Nu este necesar Pret*: 30$ / vanzare Detalii de contact*: Discord ( dOc#3798 ) Alte precizari: Nu DEMO : https://tectonicpx.com/board/ BUY LINK : https://invisioncommunity.com/files/file/10230-ark/ INVISION SUPPORT : https://invisioncommunity.com/forums/topic/473569-ark/
  11. From this moment, the templates can be seen live on https://tectonicpx.com/board/ and https://tectonicpx.com/themes/ subdomain will remain for development.There you can create an account yourself and explore all the benefits of the templates.
  12. Aici fara sa fiu rau, si fara sa fiu nesimtit, tema originala arata ceva mai bine https://cavepvp.org/ Inteleg ca ai scris ca e inspirata din afara, dar vino tu cu ceva unic pe ea, fa-o sa bubuie, adu-i ceva pe care sa iti pui amprenta.Momentan cel putin pe asta, nu cred ca ar trebuii sa ti-o pui in portofoliu, pentru ca nu iti apartine.
  13. Username: DoC Varsta : 26 Ce vinzi?: Template-uri IPS Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Nu e nevoie, sunt listate pe market. Pret: 15$ ( in prezent ) Detalii de contact: Discord ( dOc#3798 ) sau PM pe forum! Alte precizari: - Salut, acest topic are rol de shop/market pentru template-urile scoase de mine personal. Pentru a cumpara aceste template-uri, imi puteti lasa un mesaj aici pe forum, sau ma puteti contacta pe discord dOc#3798 Metoda de plata bancar / paypal sau le puteti cumpara direct de pe site-ul oficial unde sunt postate de asemenea, daca sunt probleme cu increderea Template-urile primesc constant update-uri, iar dupa cumparare va puteti face cont pe link-ul dat de mine, si veti avea acces singuri la viitoarele versiuni Lucrez si custom, deci daca aveti nevoie de template-uri, index-uri s.a.m.d PM aici sau add pe discord Nitro - [ IPS 4.6 / 4.7 ] - Price : 15$ Buy : https://invisioncommunity.com/files/file/9495-15-tpx-nitro-darkwhite/ 4TECH - [ IPS 4.6 / 4.7 ] - Price : 15$ Buy : https://invisioncommunity.com/files/file/9404-15-tpx-4tech/ Cyber Apex [ Dark/White ] - [ IPS 4.6 / 4.7 ] - Price : 15$ Buy : https://invisioncommunity.com/files/file/9312-15-tpx-cyberapex-darkwhite/ Eden - [ IPS 4.6 / 4.7 ] - Price : 15$ Buy : https://invisioncommunity.com/files/file/10150-15-tpx-eden/
  14. Description : 4TECH is a template based mainly on gaming but with many options to change the look. It has the dark and light version but also with a lot of options to change the colors, wallpapers, etc. Links & Info : https://tectonicpx.com/themes [ Here you can find our demo templates ] https://tectonicpx.com/board [ Here you can find support for our themes ] https://invisioncommunity.com/files/file/9404-fix-price-no-price-renewals-4tech/ [ Buy this template ] https://tectonicpx.gumroad.com/l/4tech [ Buy this template on GUMROAD ] Demo account [ name : demo@tectonicpx.com ] [ password : demo ] [ DEMO SITE : https://tectonicpx.com/board ] If you are a client, send me a pm on https://tectonicpx.com/board [ and you will get acces to client area ] Theme Features [ ACP ] : Background Picker Index Settings Mega Footer fully customizable Sidebar Slider fully customizable Social Links customizable Special Forums [ for promoted servers or whatever you want to do with this feature ], fully customizable Customizer : Color Picker [ 6 colors ] Background Picker [ 6 backgrounds ] Menu Position [ Switch between Fixed and Absolute ] Show / Hide Sidebar Chose sublist columns [ 2 / 3 ] Show / Hide Back To Top Button Border-radius New : Redesigned entire theme [ now works with menu manager ] Clean css code [ with vars ] And Much More Warnings : This new version is available just from 4.6 No Renewal anymore you are free to use this theme for life Plugins Used : General Statistics [ write me and i will send you the plugin ] Chatbox Free
  15. Hello guys, for a short time the price of cyber apex template is reduced with 10$ From 35$ to 25$ Check this : https://invisioncommunity.com/files/file/9312-fix-price-no-price-renewals-cyberapex-dark-light/
  16. Update 1.2 Fixed in this version: Resolved slider vertical problem [ it was a bug from swiper slider cdn ], tell us if you still encounter this problem Theme responsivness is now fixed on index Now the customizer button it will apear just if you are logged in on mobile version Fixed the back to top & copyright button on mobile version Added in this version: Theme will come now with a color pink by default [ last color from customizer ] Theme will come now with a def header background [ bg1 from customizer ] We added a button to on/off forums tab on index Now you can select which theme will be default for users who have not yet used customization. You can choose between dark and light! -> by default is dark Now you can dezactivate the button for switching between dark & light, and let just 1 color [ dark or light ] -> both options can be find in ACP -> Index Tab If you still have problem with switching only for one color, delete the browser cache!
  17. UPDATE 1.1 Fix - We fixed the border on profile for white version, the var was blank, now it's fine. Added in this version - Countdown wich contains this options : Enable / Disable Upload a background for countdown Chose background opacity Countdown title Customizable message when the event is over Set the date Change the names for [days, hours, minutes, seconds] if you are using another language - Special Subforum Tab wich contains this options [ this tab is for people who want to hightlight some subforums ]: Enable / Disable You can chose between theme color or special color chosed by your self You can chose another icon for special forums, by default is using a diamond " <i class="far fa-gem"></i> " or you can use normal icon like other non special forums You can put a tooltip for special forums, by default is set with the title of " This is a special forum ] -> you can chose if you want a tooltip or not How to add / remove new id's : Go in theme editor -> forums -> front -> index -> forumRow and search for this line " {{if in_array($subforum->_id, array("4", "16", "17"))}} " and add or remove new id's - Added new badge topic, clean no more big badge - Added swiper slider for sponsors wich contains : Enable or disable slider Enable or disable slider dots Enable or disable auto slider Enable or disable custom slides You can put what title you want to slider widget from ACP -> by default is sponsor You have 3 slides by default, with 3 upload spaces in acp, if you want to create more, you need to upload the images local in theme resources if you want to keep SSL ON Space to add new slides Set the slider height ( we recomend 144px ) Set the delay for auto slider ( in miliseconds ) -> by default 2500 Enable or disable auto slider on interaction Set the direction for slider ( vertical or horizontal ) Photo's Countdown Slider Special Forums & New Badge
  18. Cyber Apex Description : Cyber Apex is a template based mainly on gaming but with many options to change the look. It has the dark and light version but also with a lot of options to change the colors, wallpapers, etc. Links & Info : https://invisioncommunity.com/files/file/9312-cyber-apex-dark-light/ [ buy this template ] https://tectonicpx.com/themes [ Here you can find our demo templates ] https://tectonicpx.com/board [ Here you can find support for our themes ] Demo account [ name : demo@tectonicpx.com ] [ password : demo ] If you are a client, send me a pm on https://tectonicpx.com/board [ and you will get acces to client area ] Customizer : Color Picker [ 6 colors ] Background Picker [ 6 backgrounds ] Dark & Light mode Switch Fluid width Switch [ Switch between Fixed and Fluid ] Show / Hide Sidebar Chose sublist columns [ 2 / 3 ] Show / Hide Back To Top Button New : Redesigned header menu [ now works with menu manager ] Clean css code [ with vars ] Redesigned Header Redesigned Post Container And Much More Warnings : This new version is available just from 4.6 Plugins Used : General Statistics [ write me and i will send you the plugin ] Chatbox Free
  19. dOc

    Portofoliu doc

    Nu am mai postat un portofoliu din 1900' toamna. \
  20. Username: doc Varsta: 24 Ce vinzi?: Tema Phpbb 3.0 Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://www.codester.com/items/23952/cyber-pro-phpbb-theme Pret: 30$ Detalii de contact: dOc#4686 ( discord ) Alte precizari: - Prezentare personala : Salutare, va prezint prima tema scoasa de mine public pentru platforma phpbb Tema este conceputa pentru versiunea 3.3.0 si va primi suport si pentru versiunile urmatoare + modificari in timp atat dupa necesitati cat si dupa sugestiile clientilor ce o vor achizitiona. Tema dispune de urmatoarele caracteristici: Subforumuri customizabile dupa plac, vi le puteti pune din codul sursa pe cate coloane doriti + acestea dispun si de read/unread. Au fost modificate imaginile categoriilor si forumurilor cu font awesome, de asemenea dispun de read/unread. Profilul a fost mutat in sidebar pentru a conferi o mai usoara navigare prin utilitati. Megafooter customizabil de asemenea dupa placul clientului, suportul este inclus pentru modificarea textelor si a link-urilor. Slider customizabil pentru anunturi importante. Pluginul mChat a fost customizat dupa aspectul temei, este optional, daca doriti sa il puneti este inclus in arhiva. Buton de back to top. Profilul din topic a modificat atat pe desktop cat si pe mobil. Statistici si footer customizat 100%. Tema este 100% responsive. Alte informatii: Tema este in versiunea beta, orice probleme apar pe aceasta imi puteti trimite un pm si voi incerca sa le rezolv in urmatorul update. Vor fi adaugate si modificate mult mai multe functii pe parcursul update-urilor. Demo-ul va fi pregatit in cateva zile si va fi urcat aici in topic. Pana la aparitia demo-ului las si un video de prezenatare pe scurt cu tema : https://www.youtube.com/watch?v=cJK4vVcB2L4&t=1s Tema poate fi achizitionata de pe market-ul celor de la codester : https://www.codester.com/items/23952/cyber-pro-phpbb-theme Mai multe produse create de mine le puteti gasii aici : https://www.codester.com/docC/ Update-uri : Update 1.2 - Profilul in sidebar apare acum doar pe pagina principala adica pe index. - Sidebar-ul nu mai apare pe toate paginile, apare doar pe prima pagina ( asta se poate schimba ) - A fost schimbat aspectul informatiilor in profil ( POZA : https://i.ibb.co/WBZbgqw/screencapture-localhost-phpbb-viewtopic-php-2020-07-26-20-41-00.png ) - Au fost rezolvate cateva buguri vizuale - A fost redus pretul de la 35 la 30 de $
  21. @Emrys vorbeste cu studenti la litere / automatica cineva care le are cu originalitatea, care se ocupa cu asa ceva, si cine stie poate il cresteti mai usor.Nu prea vad pe leaks sa gasesti cu adevarat writeri de content it/tech.
  22. dOc

    Cybershop!

    Limitless theme 1.0 Link: https://invisioncommunity.com/files/file/9689-limitless/ Support topic: https://invisioncommunity.com/forums/topic/457048-limitless-support-topic/ Alte obiecte similare de pe market : https://invisioncommunity.com/profile/586784-rovisiontech/content/?type=downloads_file
  23. dOc

    Cybershop!

    Salutare prieteni, tinem sa va anuntam ca pana la terminarea carantinei, toate temele noastre vor fi reduse cu - 4$ / - 4€ respectiv -2$ / 2€ ( pentru tema crypto ). Daca doreati sa faceti o achizitie acum este momentul perfect pentru acest lucru. Gumroad Market : https://gumroad.com/cyberpixelz Invision Market : https://invisioncommunity.com/profile/586784-doc/content/?type=downloads_file #staiacasa #fiiresponsabil
×
×
  • Create New...