Jump to content

dustyhawk

Users
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dustyhawk

 1. bun, deci, in primul rand asta tine de bun simt. trebuia sa imi ceri acord-ul ca sa pui gamemode-u asta pe net pentru ca nu doar tu ai lucrat la el ci si eu, practic munca mea e acum pe net. cand am deschis gta revised am pus toti de acord ca gamemode-ul asta nu o sa ajunga niciodata pe net, indiferent ce se v-a intampla. you're a traitor.
 2. Salutare. Astazi revin cu un nou proiect numit GTA: Revised. Q: Ce este GTA: Revised? A: GTA: Revised este un proiect care are viziunea de a schimba gameplay-ul jocului GTA San Andreas (atat multiplayer cat si singleplayer). Q: Din cine este alcatuit staff-ul? A: --------------------------------------------------> @dustyhawk & @buNNy -> game developers Adryan -> web developer Admins -> vacant. Pentru ca promitem schimbarea gameplay-ului, am sa va las aici un video doar cu tutorial-ul de la inceput. --> Pentru a fi la curent cu update-urile aduse modului de joc, te asteptam pe https://discord.gg/AtKBKuh.
 3. retrag reclamatia, am vorbit cu el pe discord.
 4. =)) asta credeam si eu, de aia am dat primul..
 5. Username-ul tău: dustyhawk Username-ul celui reclamat: MrTuNNe.Info Detalii: Bun. In trecut, am facut cateva mici afaceri cu tunne (totul a decurs bn), acum vreo 1 saptamana jumate am facut o afacere cu el (un index pentru un proiect de-al lui), gandindu-ma ca afacerile cu el din trecut au fost realizate cu succes, am trimis eu primul lucrarea. A spus ca "se uita imd" si de atunci nu am mai dat de el, acum vad ca mi-a dat block. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/WZpRgUr (include si ultima tranzactie de pe paypal, unde trebuia sa primesc banii) Alte precizări: Chiar nu credeam ca te injosesti pentru 25 euro. - vad ca recent a fost online, nu a avut timp sa se uite si el in "dm".
 6. dustyhawk

  netflixer

  ce-i asta :? edit: keylogger
 7. chelutu-beta a simple discord bot using quick.db (inspired from dorian popa) photos: https://imgur.com/a/Bpe8tcS [Protected content]
 8. Robbery system: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3945921 Brutally wounded: ----> https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=632183 https://forum.sa-mp.com/showpost.php?p=3866366&postcount=7 La brutally wounded, rezolvarea e in topic. Astept un sistem mai complex daca vrei recomandarea mea.
 9. domeniu e cumparat de mn hihiihihihihihihi
 10. folositor. o sa-l incerc, multumim !
 11. n-am folosit, incearca sa vezi ce iese
×
×
 • Create New...