Jump to content

dustyhawk

Retired
  • Posts

    402
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dustyhawk

  1. Tin sa ii multumesc mentorului meu @Adryan pentru ca m a invatat in proportie de 75% tot ce stiu! love u brother
  2. Proiectul este facut in Svelte, o sa postez update-uri despre produs aici. Telefonul v-a fii pus la vanzare la finalizarea lui, pretul fiind de 125 euro. Telefonul v a dispune inclusiv de sistemul 'Dynamic Island'.
  3. Update: Realizez si diferite teme pentru forumuri. (indiferent de platforma)
  4. ultima varianta al landing page-ului pentru dasbot
  5. Username: dustyhawk Varsta: 17 ani. Ce fel de servicii oferi?: Este foarte simplu! Tu imi spui de ce ai nevoie, in detaliu care sunt cerintele tale, le punem cap la cap si ne apucam de treaba! Pret: Depinde de complexitatea proiectului si de cerintele clientului. Detalii de contact: dustyhawk#9489 Alte precizari: Accept PayPal.
  6. in-game nu arata bine, mai ales textu ala de culoare inchisa but keep up
  7. Username: dustyhawk. Vârstă: 15. Ce recrutezi?: Beta testeri pentru un server de rage:mp. Ce oferi în schimb: Mai multe detalii in privat, pe discord. Detalii de contact: dustyhawk#9489 / Adryan#9759 Alte precizări: Ne apropiem cu pasi repezi de o versiune stabila a modului de joc, o versiune pe care putem sa facem sesiuni de beta-testing, asa dar, comunitatea Elyse Romania (https://discord.gg/N6jtu5guMp) apeleaza la ajutorul vostru. Suntem in cautare de 15 beta testeri, care ne pot ajuta la testarea modului de joc. Cine doreste si are timpul necesar pentru a ne ajuta cu testarea modului de joc, ne poate contacta pe discord, dustyhawk#9489 / Adryan#9759, in privat. Multumim pentru atentia acordata! #elyse2021 soon
  8. Topic Closed. R: Inactivitate.
×
×
  • Create New...