Jump to content

matei1337

Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by matei1337

  1. https://github.com/Southclaws/samp-Hellfire/blob/master/filterscripts/attachments.pwn - un simplu search pe google și acest link a fost printre primele rezultate, sper să te ajute.
  2. nu că gamemode sampiști adv...
  3. Scuze pentru double-post... Ți-am lăsat comentariu și pe youtube... Lasă creditele creatorului și nu îți mai însuși munca altuia. Dovadă ca nu este script-ul lui: link.
  4. Username: matei1337 Varsta: 20 Ce vinzi?: cont Bugged Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: Pret: aștept oferte, 25E + Detalii de contact: matei_#5497 (Discord) Alte precizari: Faction History: Taxi LV (rank 2) - 25 de zile, demis; Paramedic Department (rank 3) - 50 de zile, demis; Faction History (deleted - nu mai apare in FH, dar pot oferii dovezi că am fost în respectivele facțiuni): Las Venturas Police Department (nu mai știu ce rank, 4 zile); The Russian Mafia (nu mai știu ce rank, 17 zile); Metode de plată: PayPal sau transfer bancar Raiffeisen. În ambele cazuri, veți primi contul abia după ce primesc confirmare că banii au fost transferați. Vă mulțumesc pentru întelegere.
  5. Întrebare: Salut, în momentul de față lucrez la un plugin pentru o platforma CRM ce va ajuta clienții să semneze un contract online. Folosesc API pentru a prelua informațiile utilizatorului. Întrebarea mea este cum pot face să pot obține informațiile utilizatorului care accesează pagina respectivă, adică, dacă eu sunt logat pe contul John Doe îmi arată informațiile corecte, dar după, dacă mă loghez pe contul Jane Doe primesc informațiile tot pentru John Doe. Mai jos, aveți atașate niște imagini cu codul până în prezent. Țin să menționez că codul arată așa, deoarece am mai cerut și ajutorul pe Stack Overflow. Materiale adiționale (poze, link-uri):
  6. multumim pentru acest pack de gamemod-uri.
  7. multumim pentru acest pack de gamemod-uri.
×
×
  • Create New...