Jump to content
Welcome, Guest
Existing user? Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

Sign Up

ZeCo.F

Users
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

ZeCo.F last won the day on September 22

ZeCo.F had the most liked content!

3 Followers

About ZeCo.F

 • Rank
  ZeCo.F
 • Birthday 07/14/1995

Contact methods

Profile Information

 • Location:
  Buzau

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Salut ma numesc ZeCo.F ! Fac aceest anunt deoarece am nevoie de oameni maturi si capabili ! Pe data de 20 se va deschide o comunitate fTake Români iar pe data de 28 se va deschide firma de host ! As avea nevoie de un scripte pentru cs 1.6 si go, mc ! Vi se oferă si vi se pune la dispozitie urmatoarele ! - Host free - Acees gamecp - Aceea mysql Vreau ca aceeste servere sa se afle pe comunitate fTake România ! As avea nevoie se staff capabil pentru detalii contactați.ma pe discord sau ontraaci pe discordul fTake Români și dati la informatii! Link discord! https://discord.gg/TPFaPhB
 2. Da skillz păcat de munca depusă încearcă să înveți dim greseli si incearca sa nu mai faci aceeste lucruri! Scoatem pe piata cu un pret ... Dacă îl dai de 2 ori la 150 de lei e ok ! Dar asa iti iei muie scuze de expresie...
 3. Up ! Va asteptam Si pe discord... pentu mai multe informatii Pe @keNN. nu facem spam sau reclama frate sa nu înțelegi ceva gresit!
 4. ZeCo.F

  Se oferă hosturi

  Up! Cine doreste host imi puteti da mesaj pe discord ! Up
 5. ZeCo.F

  Recrutrarii!

  Sincer nu ma intereseaza lucrul asta ... Ceea ce ma intereseaza este sa fie sv de mc pe comunitate ! Scriitorul si.l face cum vrea el .. Își alege staff totul va face el ! Cai clasic cai stund cai nush ca pro mania nu imi pasa el decide !

DESPRE NOI

Leaks.ro este o comunitate de discuții legate de programare, gaming, tech, grafică și ajutor în diverse domenii. Este locul potrivit în care vei găsi orice în materie de resurse pentru dezvoltarea proiectului tău.


ACEST SITE APARȚINE ȘI ESTE ADMINISTRAT DE LEAKS GROUP SRL


Hosting provided by SiteBunker.ro SSL Secured

UTILE

Theme
Language
Contact Us
×
×
 • Create New...