Jump to content

BuhaAdv

Member
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by BuhaAdv

  1. forward Float:GetDistanceBetweenPlayers(p1,p2); forward Float:DistanceToPlayer(playerid, targetid); public Float:GetDistanceBetweenPlayers(p1,p2) //linia 12940 { new Float:x1,Float:y1,Float:z1,Float:x2,Float:y2,Float:z2; if(!IsPlayerConnected(p1) || !IsPlayerConnected(p2)) return -1.00; GetPlayerPos(p1,x1,y1,z1); GetPlayerPos(p2,x2,y2,z2); return floatsqroot(floatpower(floatabs(floatsub(x2,x1)),2)+floatpower(floatabs(floatsub(y2,y1)),2)+floatpower(floatabs(floatsub(z2,z1)),2)); } public Float:DistanceToPlayer(playerid, targetid) // linia 28955 { new Float: Pos[3], Float: distance; GetPlayerPos(targetid, Pos[0], Pos[1], Pos[2]); distance = GetPlayerDistanceFromPoint(playerid, Pos[0], Pos[1], Pos[2]); return distance; }
  2. Nu stiu cati dintre voi cautati un sistem de newbie ( /n ) asemanator cu cel de pe BuGGeD sau Nephrite ( adica sa contina /nskip /nre /nsend /nd ), dar eu o sa il postez aici. O sa va las niste poze, iar in include o sa aveti mai multe indicatii. Eu nu am descoperit nici un bug, daca gasiti unul incercati sa-l rezolvati iar daca nu puteti ma puteti contacta pe Discord. ** Precizari: Culoarea galben e doar pentru helper si jucatorul care a pus intrebarea. Intr-o poza mesajul de la /nd este dublicat deoarece eu sunt newbieid si playerid in acelasi timp. Nu am testat acest sistem de pe un host. Trebuie sa-l adaptati putin la gamemode-ul vostru. Mai multe indicatii gasiti in include.​ ** Scuzati eventualele greseli gramaticale. Link poze: https://imgur.com/a/qAupd6u [Protected content]
  3. BuhaAdv

    Servicii PAWN

    Buna idee, o sa postez ceva mai pe seara si o sa editez aici post-ul. EDIT L-am editat
  4. BuhaAdv

    Servicii PAWN

    Username: BuhaAdv Vârstă: 15 Ce fel de servicii oferi?: Pawn Preț: Depinde de complexitatea sistemului si timpul de lucru. Detalii de contact: Discord: Buha#1716 Alte precizări: Realizez aproape orice fel de sistem, cu o optimizare buna. Nu accept oferte pentru a face un gamemode de la 0. Imi rezerv dreptul de a refuza comenzile de care nu am timp sau nu imi convine oferta. Accept plata doar prin PayPal, Skrill si Paysafe. Daca doriti sa ma contactati, faceti-o pe Discord ! Pe forum nu prea intru, deci aveti mai multe sanse sa va raspund rapid pe Discord. EDIT Apasati click ca sa vedeti ceva facut de mine.
  5. Este ok, pentru cei care vor sa vada cum se face sau le e lene sa-l faca. Insa am observat doua chestii: Poti sa pui cutia in fata masinii, normal poti sa o pui doar in spate. Noise-ul iti da mission failed deabea dupa ce se incarca dupa 2-3 ori. Si inca un lucru pe care l-am sesizat si aici, dar si pe Nephrite este ca toti puneti skin-ul de Ryder in acesta misiune, desi CJ este cel care o face. Ryder doar fiind cu ochii in patru in caz ca apare cineva.
  6. Vai, dar ce miscari
  7. E un sistem de register / login cu MySQL r42-4 si ORM. Mai exact ce ai vrea sa fie interesant la el ? * Am postat acest GM pentru cei care vor sa faca ceva de la 0 pe ORM, nu ca sa se ia din ele nu stiu ce sistem complex si prost optimizat.
  8. Trebuie sa ai instincte de metinist ca sa-l poti face.
  9. Desii prefer sa nu mai lucrez cu mysql cache, acesta este un tutorial foarte bun, felicitari Leo !
  10. Ai declarat "PotPrindeBoss" ca fiind variabila globala ?
  11. * Ma refer la prima varianta acum, dar este destul de valabil si pentru cea de a doua * Deoarece este mult mai optim. Gandeste in felul asta, pe server sunt 100 de jucatori. 15 dintre ei fac jobul /fish, tie ti se pare ok ca la fiecare secunda sa se faca 100 de iteratii doar ca sa scada o secunda ? Avand in vedere ca sunt 30 de secunde ? In 30 de secunde avem 3000 de iteratii, de ce sa afectam optimizarea ? Facand un timer din exemplele mele aceasta problema nu ar mai exista.
  12. Recomand, am petrecut ore bune pe site si cursurile chiar sunt bune.
×
×
  • Create New...