Jump to content
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Home DEVELOPERS Leaks Entertainment RYSE:MP - RAGE:MP Server

Speedy.

Users
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Speedy.

 • Rank
  Găzduire web & jocuri.

Contact methods

Profile Information

 • Gender:
  Bărbat

Recent Profile Visitors

1,268 profile views
 1. Vezi ca https://socialmediacampagnes.com s-au inspirat de la tine
 2. Ola, Nu știu câte persoane mai sunt aici de prin 2014-2015 când duduia sa-mpul și rivalitatea între comunități, dar am dat peste o melodie care mi-a adus aminte de locul ăsta, chiar dacă și-a mai schimbat numele cu timpul, ba pawno, ba leaks, și cred că au mai fost și alte nume - în orice caz, a existat mereu o cumunitate unde ne-o trăgeam toți de dimineață până seara, și de celălalt capăt era mereu gta-mp.ro care stătea în picioare chiar dacă nu avea trafic :)) Deorro - Five Hours (Static Video) [LE7ELS] - YouTube Pe atunci ideea de panel sa-mp online integrat cu un server era la început, abia făcute bugged pasul din ce țin minte, însă încet încet toată lumea migra spre asta. Era un drăcușor mai inteligent decât noi pe vremea aia, am uitat nickname-ul lui, dar avea o plăcere să faca XSS-uri prin panel-uri, să preia contu de owner și să șteargă tot după. Lăsa pe /index.html melodia de mai sus. Dacă mai treci și tu pe aici ca să-ți atunci aminte de vremurile alea, te salut.
 3. Dacă datele de la firmă nu sunt ale voastre, scoate-le. Ai aceleași date cu răposatul LowPings. Îmi place de obicei să sun proprietarul firmei să văd dacă deține site-ul tău. So..ai grijă.
 4. Salutări Am spre vânzare Reseller SA-MP, și ofer pentru fiecare server de sa-mp webhost gratuit de 2 GB SSD (eventual și domeniu dacă e un proiect serios) Reseller-ul conține: 5 IP-uri (5 servere SA-MP), port 7777 (și altele), 500 sloturi, GAMECP, FTP, Bază de date gratuită, ș.a.m.d. Rulează pe Linux, servere din București, în același Datacenter cu BuGGed. Prețul este de 7 euro pe lună. Dacă stai să te gândești, ai 5 servere pe care dacă le vinzi și cu 2 euro bucata scoți 10 euro, mai mult decât investești. Dacă dai la 4/5 euro, deja profitul e mare. Plată doar PayPal. Ofertă valabilă fix 10 zile.
 5. 7 luni de la topic și încă nu vedem nimic materializat. Câți dintre voi ați primit vreun leu, și câți dintre voi ați făcut content for free? Prime întrebare ar fi.. a existat măcar vreun forum? Guys.. țineți-vă de școală și urmați-vă pasiunea. Banii peste noapte, fără muncă și cu efort puțin reprezintă doar o iluzie. Învățați vă rog din zecile de topicuri bate care n-au niciun rost.
 6. https://la10lei.com Ofer si domenii .com deja inregistrate spre administrare. Exemplu: brakegaming.com
 7. Pe langa ceea ce a zis TuNNe, la cat de buna ti-e gramatica ... trust me.. abia astept sa-ti fiu client. Din primele doua randuri mi-am dat seama ca n-am de-a face cu unul care stie ce-i cu el.. Nu e hate, e adevar. N-o sa prinzi la oamenii care isi doresc calitate, o sa prinzi doar la cei care doresc servicii aproape moca, sa faca un server de o luna, dupa care sa-ti dispara. Have fun!
 8. Salutari Am pentru voi urmatoarea oferta: 2 host-uri sa-mp 100 sloturi + domeniu .com (nume la alegere si posibilitate schimbare DNS-uri) + webhost SSD = 5 euro Lunar. (Plata PayPal sau PaySafeCard) (preferabil PayPal) 3 host-uri sa-mp 100 sloturi + 2 domenii .com + 2 webhost-uri SSD si ceriticate SSL la webhost-uri = 8 euro prima luna, apoi cate 5 euro pe luna. Inregistrare de 5 domenii .com (nume la alegere si schimbare NS-uri oricand) + 1 host SA-MP + webhost-uri la toate = 10 euro prima luna apoi cate 4 euro pe luna. PM aici si putem discuta daca sunteti interesati. Majoritatea ma stiti ca vechime, nu cred ca trebuie sa las dovezi sau ceva. Zi faina sa ai si mersi pentru timpul acordat!
 9. Up, promotii active. Putem discuta in privat si negocia orice pret.
 10. Pachetele au fost actualizate. Promotii active. 2 servere sa-mp ramase libere pentru a fi luate.

Board Life Status


BOARD STARTUP DATE: March 24, 2018 11:11:03

Powered by Invision Community

×
×
 • Create New...