Jump to content

chinezu

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About chinezu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chinezu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Iti voi trimite toate informatiile necesare in privat, mai tarziu. XtremeHost a fost renegat de mult. In afara de redirect, nu mai este nimic la fel :)) Ce browser utilizezi? Cel mai probabil e din cauza boostrap-ului. Pe IE nu functioneaza corect. Am mai primit sesizari, si se va remedia. Si nu, nu am spus ca dau bani si in dreapta si in stanga. Am spus ca mintile geniale, merita sa fie platite. Si din putinul care ne-a mai ramas de investit in centrul de date, am ales sa o facem intr-un forum, care va deveni monopol, zic eu. Tu cum ai crede? Profitabil sau nu?
  2. Oferte promotionale la gazduire jocuri numai la DaddyHost Romania! Pe langa pachetele afisate, poti achizitiona si gazduire Metin2, Counter-Strike: GO, Unturned si multe altele! Viziteaza link-ul urmator pentru a fi la curent cu toate pachetele noastre: https://daddyhost.ro/gazduire-jocuri/ Click pe oricare dintre pachetele de mai jos, pentru a afisa toate detaliile. Veti fi redirectionati catre site-ul nostru. Va multumim! Poze cu panoul nostru de control inclus in toate pachetele! Preturile afisate pe website sunt FINALE! Va rugam sa nu negociati!
  3. O sa primiti in scurt timp un PM cu toate informatiile. Multumesc pentru interesul tuturor! Mai asteptam ????
  4. Ce planuri de gazduire web furnizati in acest moment? WEB START - 1 domeniu aditional, 3 subdomenii, 30GB SSD, 4 baze de date - PRET - 2.99€/lunar acum la 4.99€/an Click aici pentru oferta WEB MINIMAL - 2 domenii aditionale, 5 subdomenii, 60GB SSD, 6 baze de date - PRET - 4.99€/lunar acum la 9.99€/an Click aici pentru oferta WEB PROFESIONAL - 5 domenii aditionale, 10 subdomenii, 120GB SSD, 15 baze de date - PRET - 7.99€/lunar acum la 14.99€/an Click aici pentru ofert acum la Ce planuri de Gazduire Reseller Web furnizati in acest moment? PLAN RESELLER 1 - 1 Core vCPU, 1.5GB Memorie RAM, 25GB SSD Spatiu de Stocare - PRET - 13.95€/lunar acum la 6.97€/lunar Click aici pentru oferta PLAN RESELLER 2 - 1 Core vCPU, 1.5GB Memorie RAM, 25GB SSD Spatiu de Stocaree - PRET - 19.95€/lunar acum la 9.97€/lunar Click aici pentru oferta PLAN RESELLER 3 - 1 Core vCPU, 1.5GB Memorie RAM, 25GB SSD Spatiu de Stocare - PRET - 29.95€/lunar acum la 14.97€/lunar Click aici pentru oferta Uptime garantat? Contractual! Asiguram un uptime de 99,8%! Panou de control utilizat? Ultima versiune cPanel! De ce se misca atat de rapid? Pentru ca utilizam OpenStack si Ceph pe toate serverele web! Asistenta tehnica inclusa? Cea mai buna! O echipa prompta, care va va rezolva toare problemele intr-un timp scurt, cu profesionalism! Cine suntem, ce facem, si care este scopul nostru? Suntem o echipă de tineri ambițioși, gata să depășim concurența, să oferim servicii de calitate la un preț avantajos. O echipă promptă, inteligentă, care este gata să-ți sară în ajutor. Suntem o echipă de tineri ambițioși, gata să depășim concurența, să oferim servicii de calitate la un preț avantajos. O echipă promptă, inteligentă, care este gata să-ți sară în ajutor. De ce sa achizitionezi de la noi? Dorim sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Spre deosebire de concurenti, clientul nostru este "stapanul nostru", asa cum se obisnuia ceva vreme. ???? Dispuneți de o platformă special amenajată, unde puteți administra, adăuga sau modifica pachete, fără alte mreje sau limitări! Click, click, produsul este activat, tu îți primești banii, iar clientul tău primește produsul, vede cât de eficient este și devine fericit. Mai ușor de atât, nici nu se poate! Raspundem tuturor intrebarilor si aici, in acest topic. Cu respect, Echipa DaddyHost Romania
  5. Oportunitate: >150-200 euro/luna și multe alte beneficii. Dacă ai experiență în domeniul găzduirii și dorești să câștigi bani din abilitățile tale, atunci ești omul potrivit pentru ceea ce urmează să-ți propunem! Munca ta va fi valorificată, și te vei remarcă în domeniul networking! De asemenea, vei colabora și vei schimba sute de subiecte cu zeci de minți sciliptoare! Căutăm moderatori pentru forum-ul DaddyHost România, un forum național, care va avea mult potențial. Momentan, este foarte mult de lucru la el, dar în timp, vom căpăta statutul de monopol-un lucru sigur. Tot ceea ce trebuie să faci, este să postezi tutoriale folositoare pe forum-ul nostru, și să-ți depui candidatura pentru moderator. Un moderator de forum, câștigă până la 18 euro pe tutorial, iar un administrator, în medie, 30 de euro pe 4 ore de muncă pe forum. Cerințele necesare pentru candidatura de Moderator: Să fii domiciliat în România Să ai minimum 16 ani, să vorbești fluent limbă română (să știi să te exprimi corect gramatical, și să fii explicit) Să urmărești postările de pe forum, să publici tutoriale folositoare și să ajuți utilizatorii O metodă de plată validă (putem transfera banii prin WesternUnion, PIN paysafecard și bancă sau fonduri pe daddyhost.ro cu care puteți achiziționa servicii) Să analizăm situația: Redactarea unui tutorial, în medie, poate dura 1-3 ore. Prețul pe tutorial, al unui moderator începe cu minimum 18 euro, și maximum 30 de euro. Pentru cel puțin 12 tutoriale excepționale, adică aproximativ 24 de ore de muncă, poți beneficia de mai mult de 360 de euro (bineînțeles, tutorialele să respecte toate cerințele impuse) Dacă te pricepi în unul dintre domenii, poți ajunge moderator pe secțiunea dorită! WebDesign (SEO, CSS, Js etc.) SanAndreas: MultiPlayer (scripting și alte tutoriale) MTA:SA (scripting și alte tutoriale) CS/Metin/Rust/Minecraft/FiveM șamd. Linux (Linux Mint) Distribuții Linux Kernel, Virtualizare KVM și OpenVZ În cazul în care, te pricepi de minune la distribuțiile Linux, căutăm angajați plătiți cu normă întreagă! 1700 EURO/ lună, acces complet în sistemul nostru și certificat de muncă. Căutăm cele mai strălucite minți, care doresc să-și publice creațiile într-o comunitate de profesioniști! De asemenea, ca un bonus de inceput, alegem un castigator pentru in iPhone8! Un telefon superb, pentru minti sclipitoare! Daca sunteti interesati, va rog sa raspundeti la acest thread. Va voi trimite toate detaliile intr-un PM!
  6. Putina imaginatie. Foarte putina. Le zic eu de unde ai copiat textele? Sau ne oferi totusi creditele? ???????? :)) Cat despre, CSS si design, mai ai muuuult de lucru. Eu as incepe cu ceva original totusi. Nu degeaba ai pus in sigla "UNIC" - presupunand ca nu ai furat textele :))) Te pupam ????
×
×
  • Create New...