Jump to content

nobilzeusAdv

Member
  • Posts

    398
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Reputation Activity

  1. Downvote
    nobilzeusAdv got a reaction from AntiExE in [DELETED]Mod de joc - OldSamp ( De la 0 )   
    Username: nobilzeusAdv Nume gamemode: OldSamp Creator (sau editor): nobilzeus Poze/Video în care prezinți modul de joc:  Link Virustotal:https://www.virustotal.com/gui/file/19856eb3b1e1e401c2b88544f8b348aed136d95ac3111526b55389bfa870b9b2/detection Link download: Va fi valabil odata cu varianta 1.0 stable Alte precizări: gm-ul a fost abandonat prin 2019 deoarece sampul nu a mai contat pentru mine, nu mai stiu ce mai e prin el, aveti un notepad cu ce e prin el, sukkes La salvarea datelor este un sistem care salveaza datele o data la 5 minute ca sa nu fie multe queryuri, asa ca daca opriti serveru din consola s-ar putea sa nu se salveze tot, deci dati /q inainte sa inchideti svu din consola
    https://pastebin.com/3GJsnjva
    😘
    Server de teste: 45.11.228.3:7777
  2. Haha
    nobilzeusAdv got a reaction from Dani3l. in Servicii scripting ASGOOD   
    Nu recomand ca ai voce de moldovean parlit 
  3. Ador
    nobilzeusAdv reacted to LolyAdv in LolyAdv - Servicii PAWN   
    dau up cand imi amintesc ca nu prea stau la pc
     
    te pup bro
  4. Haha
    nobilzeusAdv got a reaction from Dani3l. in Reclamatie - nobilzeus   
    https://imgur.com/a/3ZztD8h
    cum a mai facut un topic despre asta sper ca se da ban pt topic aiurea, dovezi false, tentativa de inselaciune si de a incerca sa furi identitatea cuiva
  5. Wow
    nobilzeusAdv reacted to essex in [Guide] Credibilitatea unui site.   
    Comertul electronic în Romania este în continua crestere si devine mai sigur de la an la an. Motivul pentru care multi utilizatori, nu doar din Romania cat si din afara se plang ca au fost inselati cu un anumit produs sau serviciu este ca nu stiu indeajuns de mult cum sa se fereasca si sa previna o teapa, mai pe scurt. Probabil ai observat un produs mai ieftin decat pe alte site-uri pe care le sti sigur ca sunt serioase, chiar daca nu ai auzit niciodata de site-ul de pe care vrei sa comanzi trebuie sa verifici cateva lucruri care iti vor oferi incredere pentru a cumpara respectivul produs.
    Conectiunea securizata HTTPS. -  In cazuli n care dorești sa folosești metoda de plata cu cardul, verifica sa vezi dacă pagina foloseste un protocol criptat de tipul SSL sau TLS care permite o tranzacție sigura pe Internet. Pentru a verifica daca acest protocol este activat, analizeaza adresa web a paginii în care trebuie sa dai datele cardului aceasta trebuie sa inceapa cu https nu http.          ATENTIE! Verifica apasand pe acel lacat daca conexiunea este complet sigura. Oricine poate pune o imagine cu un lacat pe site. Apasand pe lacat vei observa detalii despre certificarea SSL cat si despre firma pe care l-a eliberat. Incearca sa faci de unul singur research. - Fa putin research in legatura cu site-ul respectiv, cauta niste pareri pe internet sau informatii. De exemplu, caut acum pe google sizeer.ro si caut informatii despre respectiva firma: ce informatii de contact are? sediul firmei ? magazine in tara ? cauti videouri pe youtube, ati prins voi ideea. In general, ma uit si la aspectul site-ului: cum arata, cum sunt prezentate produsele, pozele daca sunt calitative, cum e site-ul structurat etc.
    Urmareste sigla TRUSTED. - Cea mai simpla metoda pentru a verifica credibilitatea unui magazin online este de a urmari daca acesta deaine marca TRUSTED. Sigla programului naaional TRUSTED este afișată pe prima pagina a magazinului și, cu un click pe aceasta, poți verifica pana cand este valabila marca acestui magazin, fapt care iti va asigura ca sunt respectate o serie de standarde, ce cuprind atat obligatii legale, cat si bune practici din domeniul comertului electronic.
     
    Concluzie: Prin urmare, recomand sa faceti putin research, intrebati un prieten daca a auzit de site-ul respectiv, cautati o sectiune despre about sau informatii suplimentare despre firma. De asemenea e indicat cand comandati un produs sa-l achitati prin ramburs si sa verificati coletul. Chiar daca nu ar fi un factor, ma repet, recomand sa va uitati dupa un domeniu "premium" de genul .ro sau .com. 
    Daca vi se pare de ajutor puteti da un +rep. Astept si alte metode de "protectie" in comentarii daca stiti.
  6. Upvote
    nobilzeusAdv got a reaction from Nurdock in [DELETED]Tutorial MYSQL - Cum sa extragi lucruri din baza de date?   
    Username: nobilzeusAdv Creator: eu Tutorial/Ghid: This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
  7. Ador
    nobilzeusAdv reacted to Nurdock in [DELETED]Tutorial MYSQL - Cum sa extragi lucruri din baza de date?   
    Felicitari @nobilzeusAdv pentru acest tutorial chiar e explicat bine si eu zi ca o sa inteleaga cei care nu stiu sa lucreze asa bine in acest limbaj, de la mine ai +1.
  8. Haha
    nobilzeusAdv reacted to 577777 in b1g heke gamemode nobilzeus progeiming 2020 sisteme blana furati   
    Cand am vazut titlul am crezut ca esti analfabet, cand am vazut ca n-ai pus linkul de download in hide, si in topicul cu model scrie mare cu rosu sa pui, m-am convis. L-am pus eu pentru tine.
  9. Haha
    nobilzeusAdv got a reaction from Anexy in [GAMEMODE] Pro-Gaming 2020   
    ia
  10. Downvote
    nobilzeusAdv reacted to LaidoPvP in deleted content   
    nu recomand
  11. Downvote
    nobilzeusAdv reacted to wien in reclamatie - nobilzeus(scripter de sezon + tepar de sezon)   
    @LaidoPvPdeja stim toti ca e cel mai idiot om dupa planeta asta, nu se merita sa-i mai faci reclamatie.
    Si cand a zis ca Dennis iti vinde gm, aia era poza editata, se cunostea clar.
    -1 nobil
  12. Downvote
    nobilzeusAdv reacted to LaidoPvP in reclamatie - nobilzeus(scripter de sezon + tepar de sezon)   
    Username-ul tău: LaidoPvP Username-ul celui reclamat: nobilzeus Detalii: Baiatul asta care s-a facut cunoscut prin mine acum 2 ani cand am deschis primul server Terone RPG, si stia sa faca si el un sistem de cadou zburator isi ia arfe si comenteaza la post-urile mele, dar nu pentru asta am facut aceasta reclamatie, in principiu am facut-o fiindca el inca da tepe membriilor de pe Leaks.ro fara sa afle nimeni si isi continua treaba, sa va explic putin cum sta treaba, intr-o seara cautam un scripter si vroiam sa platesc un scripter sa imi faca unele chestii la Gamemode, am facut plata lu Dennis12 un baiat de nota 10 dar sta mai greu cu timpul dar e baiat de nota 10, in acest timp nobilzeus ce credeti imi da mesaj si el "alo mai cauti scripter", i-am spus depinde daca ai vreun proiect ceva sa imi arati ce ai mai facut inafara de anti troll-u de la RobiRW si sistemul de pet care deja e din 80`, el mi-a zis o sa-ti demonstrez, apoi i-am zis eu l-am platit pe Dennis12 sa imi faca unele chestii la Gamemode, vreau sa-mi arati si tu ce poti face, el mi-a zis ca imi arata daca-i dau gamemode-ul adica el vroia gamemode-ul de acuma ca sa faca faza de acum 2 ani sa ia gamemode-ul cand se satura si sa-l vanda pe Leaks.ro si acum e pe net gamemode-ul vechi, apoi a inceput cu arfe de 2 lei de Turnu Magurele cu mine " Vezi ca Dennis12 nu stie nimic, e scripter de sezon si chestii," apoi a inceput cu amenintari ca Dennis imi posteaza GM, ca e dennis e prieten cu el ca chestii, dupa parerea mea acest personaj nu merita sa ramana in comunitate si sa dea tepe pe facebook nu aici intre lume serioasa. O spun fiindca este un copil si va dau dovezi mai jos sa vedeti ce m-a batut la cap, am ales sa fac aceasta reclamatiie fiindca el inca da tepe, si imi scrie mie la vanzari ca dau tepe si pica gm-u meu :)) baiatu` meu eu ti-am dat grade eu ti le iau nu te mint. Pozele le aveti mai jos sa vedeti cat de penibil este acest personaj, nobilzeus la urmatoare fenta iti pun poza cu popneata si poza de buletin pe Leaks.ro te pup sezonierule. In schimb respect toti baieti valabili de pe aceasta comunitate. mai jos aveti si o poza de pe fb cum a fost postat de tepar. nu inteleg de ce tineti asa oameni pe comunitate. Dovezi (screenshot-uri, video-uri): https://imgur.com/a/kK9ZAzP Alte precizări: tre sa va dati seama ca e tepar cand eu i-am zis sa-mi demonstreze ca stie sa faca pe un gamemode de al lui si nu vreau sa-mi scripteze gratis, si i-am zis ca-l platesc dar el nu a acceptat a zis ca vrea gm-u sa scripteze si chestii, te pup sefane sper sa numai te vad pe comunitatiile de SA-MP curand, cand o sa faci si tu 16 ani vorbim.
  13. Tristete
    nobilzeusAdv reacted to LaidoPvP in Vand Gamemode Terone RPG + Panel (HPQ ULTRA EDIT BUGS RESOLVED)   
    dovada ca a tinut jucatorii cat tineai tu cu 2 servere ))
    https://imgur.com/a/NNqVxt6
  14. Tristete
    nobilzeusAdv reacted to LaidoPvP in Vand conturi Ruby Nephrite   
    vino cu dovezi eu fac cu intermediar un helper ceva precum @essex sau alt moderator, vin eu cu dovezi ca vrei sa dai tepe ?
  15. Downvote
    nobilzeusAdv got a reaction from LaidoPvP in deleted content   
    deleted content
     
  16. Haha
    nobilzeusAdv reacted to TreflA in b1g heke gamemode nobilzeus progeiming 2020 sisteme blana furati   
    da-ti foc ca ocupi loc degeaba
  17. Tristete
    nobilzeusAdv reacted to Kramppers in Vand panel pro-gaming   
    Nu mai vinde lucruri muncite de altu.
  18. Tristete
    nobilzeusAdv reacted to MihaiADV in Vand panel pro-gaming   
    Se vede unde lucreaza tukson si unde ai lucrat tu =)))))) bafta la vanzare oricum
  19. Ador
    nobilzeusAdv reacted to Gabi23 in Vand panel pro-gaming   
    Păi?
     
  20. Like
    nobilzeusAdv got a reaction from keNN. in Tutorial - Ai lag cand cineva spameaza o tasta?   

    This is the hidden content, please Sign In or Sign Up
  21. Like
    nobilzeusAdv got a reaction from WorkSpace in [REZOLVAT] Problema billboard   
    dami mesaj pe discord nobilzeus#0788 ca e sistemu meu de billboard te ajut eu
  22. Tristete
    nobilzeusAdv reacted to KillerFish in Mod de joc - PlayKingdom   
    Amuzantule =)))))).
     
  23. Haha
    nobilzeusAdv got a reaction from AleksandruAdv in Vanzare sistem garage, gen eclipsed..   
    daca merge up
  24. Haha
    nobilzeusAdv reacted to st0ryy in Vanzare sistem garage, gen eclipsed..   
    -rep
  25. Ador
    nobilzeusAdv reacted to SkillZAdV in deleted content   
    Recomand. Un baiat foarte ok.
×
×
  • Create New...