Jump to content

Gabi23

Users
 • Content Count

  126
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gabi23 last won the day on November 21 2019

Gabi23 had the most liked content!

About Gabi23

 • Rank
  Scripter dă sezon

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. Ce poze ai dat tu acolo? :)) Loghează-te, apoi intră pe Donation
 2. Nu știu cum e pe ruby, dar pe majoritatea serverelor meniul de selectare e făcut printr-un textdraw.
 3. Te pot ajuta la asta, te ajut gratuit dacă vrei. EDIT: Gabi#6416 - discord.
 4. Ce vrei să faci mai exact?
 5. Poți să dai mai multe detalii?
 6. Nu-mi bat capul cu prostii d-astea, nu te panica :))
 7. Am greșit eu, nu contează că te dai drept firmă sau nu, atâta timp cât oferi servicii în schimbul unei sume de bani, ai nevoie de PFA sau CUI. Așa că nu o arde tu cu pula mare pe aici că nu e cazul. EDIT: Nu neapărat PFA sau CUI, doar să oferi factură, iar pentru asta ai nevoie neapărat de ce am zis mai sus :)) Am zis de taxe, da, evident, taxele sunt permise doar când ai dreptul să oferi acel serviciu, așa că ne cam doare undeva că plătești tu taxe.
 8. Ce faci aici miraose a ilegalitate, deci ai grijă. :)) ”Daca vreti sa faceti si prin alte metode: Paysafe / Sms va trebuii sa platiti o mica taxa.”, de când cere o firmă neînregstrată taxe?
 9. NUMELE DE PE FORUM: Gabi23 USERNAME DISCORD + TAG (eg: keNN.#0901): GabiȘ6416 LINK PREZENTARE:
 10. Username: Gabi23 Nume real: Gabriel Vârstă: 17 Unde locuiești: Titu Ocupație: Elev Hobby-uri: Jocuri video, scripting pawno, php Cum ai aflat de comunitate?: Sincer, nu mai știu, am cont de mult timp. Ce limbaje de programare cunoști?: C++, pawno, php Alte precizări: Sănătate vă doresc.
 11. Sistem pin pe panel adăugat -> https://imgur.com/a/yJMNJWg
 12. https://imgur.com/a/lDvtntB Noi update-uri, realizată pagina de staff + profilul utilizatorului. Din poză * Web Developer-ul și Scripter-ul sunt niște badge-uri*, aceste badge-uri pot fi puse de un admin >= 5, un fel de custom ranks, vizibile și pe profil, și pe staff list.
 13. M-am decis să fac un panel, așa de plictiseală, poate-l pun pe leaks. Imagine de început: https://imgur.com/a/eu5nPzm
×
×
 • Create New...