Jump to content

Gabi23

Users
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gabi23 last won the day on March 5

Gabi23 had the most liked content!

1 Follower

About Gabi23

 • Rank
  Scripter dă sezon

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Uită-te la tutoriale și începe un gamemode de la 0.
 2. Ideea e că tu ai vehiclefvsfaction[car], iar tu faci asta la fiecare mașină. Din câte știu eu, în programare, o variabilă care nu are atribuită o valoare, poate lua valoarea 0 sau 1. O mașină de civil nu are atribuită o valoare și cred că asta e problema.
 3. Am înțeles eu prost, credeam că doar la mașina spawnată nu poți intra după ceva timp. Să înțeleg că problema asta apare și la mașinile personale/de civil?
 4. După format(string,sizeof string,"%d\t%s\t%d\n",i,name,points); pune strcat(tot, string);
 5. Ai pus site-ul bine la siteurl?
 6. Apasă click dreapta pe navbar, dă inspect element, caută jos la css unde e background-color. Acolo o să-ți arate și fișierul +linia unde poți găsi locul în care se află acel cod.
 7. Hm, apare doar la admini din câte știu, parcă F9 era tasta pentru a o dezactiva.
 8. Gabi23

  Vând panel

  Nu mai țin minte, sincer.
 9. Gabi23

  Vând panel

  Username: Gabi23 Varsta 17 Ce vinzi?: Panel samp Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/pXyOAkY Pret: negociabil Detalii de contact: Gabi#6416 - discord Alte precizari: Panel-ul are destule funcții frumoase și folositoare, puteți intra pe profil, există forum account, semnătură, badget-uri, custom ranks, etc. Pot realiza și alte funcții noi pentru acest panel sau pentru panel-ul vostru. Totodată, fac și sisteme pentru servere de samp. Panel: http://new-elite.ro/old/
×
×
 • Create New...