Jump to content

Gabi23

Users
 • Content Count

  167
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  0 [ Donate ]
 • Time Online

  1h 49m 58s

Gabi23 last won the day on March 5

Gabi23 had the most liked content!

1 Follower

About Gabi23

 • Rank
  Scripter dă sezon

Recent Profile Visitors

511 profile views
 1. Ideea e că tu ai vehiclefvsfaction[car], iar tu faci asta la fiecare mașină. Din câte știu eu, în programare, o variabilă care nu are atribuită o valoare, poate lua valoarea 0 sau 1. O mașină de civil nu are atribuită o valoare și cred că asta e problema.
 2. Am înțeles eu prost, credeam că doar la mașina spawnată nu poți intra după ceva timp. Să înțeleg că problema asta apare și la mașinile personale/de civil?
 3. La ce te referi că id-ul lui din baza de date este 241? Dacă te referi la baza de date, du-te la structură, ID, și pune auto increment, nu are cum să se dubleze, acesta fiind unic.
 4. După format(string,sizeof string,"%d\t%s\t%d\n",i,name,points); pune strcat(tot, string);
 5. variabilă = cache_num_rows();
 6. Ai pus site-ul bine la siteurl?
 7. Apasă click dreapta pe navbar, dă inspect element, caută jos la css unde e background-color. Acolo o să-ți arate și fișierul +linia unde poți găsi locul în care se află acel cod.
 8. Hm, apare doar la admini din câte știu, parcă F9 era tasta pentru a o dezactiva.
 9. Gabi23

  Vând panel

  Nu mai țin minte, sincer.
 10. Gabi23

  Vând panel

  Username: Gabi23 Varsta 17 Ce vinzi?: Panel samp Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU: https://imgur.com/a/pXyOAkY Pret: negociabil Detalii de contact: Gabi#6416 - discord Alte precizari: Panel-ul are destule funcții frumoase și folositoare, puteți intra pe profil, există forum account, semnătură, badget-uri, custom ranks, etc. Pot realiza și alte funcții noi pentru acest panel sau pentru panel-ul vostru. Totodată, fac și sisteme pentru servere de samp. Panel: http://new-elite.ro/old/
 11. De ceva timp lucrez la un server de samp numit New-Elite. Am realizat un panel destul de frumos, recunosc, ideea de design a fost furată de la linkmania, nu vreau să apară apoi hate pe baza asta. Ce vreau să vă informez este că server-ul are câteva sisteme pe care le văd dese ori cerute, spre exemplu, sistem de crate-uri*la fel ca pe b-hood*, /getgift editat, făcut pe textdraw, am realizat și un sistem de trade, în plus, m-am gândit că la început aveți nevoie de o mașină pentru a vă dezvolta, apoi mi-am adus aminte de un sistem disponibil pe câteva servere, sistem-ul propriu-zis este ”Vehicul temporar”, astfel, la înregistrare, vi se pun la dispoziție 3 mașini(Infernus - 7 zile, bullet - 7 zile și turismo - 14 zile), este la alegerea voastră ce mașină vreți să luați. Am realizat și un sistem micuț de stage, nu-mi plac stage=urile (0/3; 0/4), nu dau cu hate celorlalte servere, e doar părerea mea proprie. Astfel, la mine pe server o să poată să se ia stage doar o dată, iar acesta constă în adăugarea a 20 de km ca putere a vehiculului personal. (Ex: NRG-500 prinde 150 inițial, dacă îi fac upgrade-ul la sistem-ul de stage o să prindă 170). Totodată, rainbow-ul și vip-ul, dar mai ales rainbow-ul mi se par mie interesante, așa că am decis să îl bag, m-am folosit de ideea tuturor serverelor mari, vip-ul poate fi poziționat de câtre proprietarul mașinii în ce poziție vrea, unde vrea. Apoi, m-am gândit că na, ar trebui să bag și neon-ul, în 2020 sunt mulți copii care joacă samp și adoră acest sistem, iar eu am nevoie de ei. :)) Acum că v-am făcut un mic istoric și v-am prezentat sistemele băgate de mine, vreau sugestii privind alte sisteme, joburi, etc pe care le-ați gândit și ați vrea să le vedeți pe un server. Sănătate tuturor.^^ EDIT: Am uitat să specific, este adăugat și un sistem de reward.
×
×
 • Create New...