Jump to content

Daredevil

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Daredevil

Recent Profile Visitors

331 profile views

Daredevil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Username: Daredevil Vârstă: 17 Ce recrutezi?: Echipă de aproximativ 7 persoane. Momentan caut: designers, developers, persoane experimentate în Google Analytics È™i administrarea completă a forum-ului. Ce oferi în schimb: Experiență, bani. Ca mic exemplu, pot da InvisionVirus sau ScriptzNull.nl. Detalii de contact: PM, sau discord: © Iarba Matzei#8808 Alte precizări: După cum am spus, forum-ul trebuie administrat de o echipă bine pricepută, care pot rezolva orice eroare în timp scurt, cu profesionalism È™i promptitudine. Avem echipă de nulling, È™i forum-ul se va baza pe teme IPB, resurse web, photoshop È™i IPB/WHMCS/Blesta nulling. De asemenea, È›in să precizez că e necesar să înÈ›elegeÈ›i engleza, pentru că vom colabora cu o altă echipă. Restul surpriză! :D
  2. Am colaborat și cu Hattrick Caramel. Tot cheat privat avea și el. Momentan, nu există ideea de "chat nedetectabil" și cred că știi și tu la fel de bine. Asta doar dacă tu ai conceput programul.
  3. Marea majoritate a studenților români, cât și din afara României utilizează platforme precum Code::Blocks și Visual Studio. Și fără nicio discuție, pot să afirm că Visual Studio e cea mai bună alegere pentru un IDE. Dar la nivelul liceal, încă se utilizează Code::Blocks pentru studierea C# și C++. Însă dacă e vorba de "tehnică", nu platforma dă bătăi de cap. Mai bine e să-ți bați mintea pentru o eroare, decât să ți se ofere totul pe tavă. Oricum, adevărata programare nu se învață "la școală". Școală scoate analfabeți pe bandă rulantă, și nu mi-e frică să o spun :)) Poți utiliza ca începător, la fel de bine și Eclipse CDT, care suportă de altfel și MiniGW și CygWin. Baftă tuturor!
  4. Hai să fim serioși :)) De un an strângeți "acești" bani, dar vă aflați într-un impas financiar? Dar în cazul unei investiții viitoare? Ce o să faceți? Din nou pe forumuri în căutare de "sponsori"? Într-un an acumulați de 40 ori suma inițială pentru a deschide un proiect. Nu există nicio scuză plauzibilă pentru cerșit. Salutările mele și mult succes! Însă nu prea cred că vor exista oameni bine dispuși să finanțeze un proiect insolvabil.
  5. Puteti utiliza unul dintre urmatoarele programe gratuite pentru decodarea fisierelor PHP / Ioncube. Este necesar sa tineti cont de versiunea curenta Ioncube/PHP a fisierului nume.php inainte de a folosi decriptorul! Aceste programe au fost colectate sau create si utilizate de-a lungul timpului de catre mine si colegii mei din Mecho Network. Daca doriti o eventuala evaluare sau decriptare a unui/unor fisiere PHP, diverse licente (WHMCS, Blesta etc.), servicii tip all-callbacks-removal, va astept cu un mesaj in privat. Aveti aici cateva fisiere care va pot ajuta in continuare: [Protected content] Link Download: [Protected content]
×
×
  • Create New...